Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » sergqy » 2018 » Июль » 29
sergqy Сказання про сімейного чайника або ЧМО

sergqy


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Сказання про сімейного чайника або ЧМО

29.07.2018, 21:49:26 2044 4.0 0

Інтрига цього опису має дуже багацько таємниць та несподіванок, пов'язаних з чарівною жінкою та її майстерністю володіння словом.

 

Справа в тому, що звичайний чайник, набув в нашому житті, неабияке значення. Це вже не звичайний чайник. Як правило такими чайниками нарікають людей з дуже низьким рівнем знань. Але для нашого оповідання чайник отримав своє колоритне значення. Щось на шквал перепрограмування не звичайного чайника, як шукачів халяви. До речі, ЧМО - чайники масового обслуговування. Таким чином, шукачів халяви стало дуже багато і є чарівні жінки, які їм в цьому “допомагають”.   ;-).

31 січня 2012 року в місті Житомирі була чудова погода - приблизно 27 градусів морозу за шкалою Цельсія. До сімейної пари додзвонилася інша сімейна пара з проханням відвідати один готель. Там будуть давати косметичні вироби польського виробництва. Вдогін прозвучали ключові слова нашого сказання, для одружених пар зі стажем, будуть розігрувати електрочайники. Як вияснилось пізніше на презентації італійських каструль, появилися справжні українські чоловіки, з величезним сімейним досвідом. Насправді на презентації нашим чоловікам було не дуже весело. Втекти до презентації не дали жінки, після презентації   - чоловік спас жінок від каструль.

Усіх запросили в лекційний зал. Сіли в крісла і роздали косметику згідно запрошення. Далі появилася Уляна з чоловіком та асистентом за сумісництвом. Вона стояла перед кріслами, а за нею щось було накрито   білосніжним простирадлом. Пройшла мить і простирадло зникло, а Уляна оцінила публіку і заговорила.

Неначе мавка* із Карпатського лісу зачарувала всіх присутніх.

Слова доторкувались до кожного слухача ніжними, як буд то ручки немовляти, дотиками.

Вони нишком просять їх, вислухай мене, не пропускай повз вуха, кріпись і не спи рідненький. Але тим часом один із двох справжніх чоловіків, утік, останній - спав сном великомученика. Він не чув всю промову нашої мавки - Уляни, в якій слухачі дізналися, що є в далекій Італії незвичайний острів скарбів - Сіцілія.

Тут мавка затамувала подих та обвела публіку великими карими очима, то бодай боже не подумайте люди добрі, що мова йде про мафію. Але публіка зачаровано слухала мавку, зовсім в думках не підозрюючи про якусь там не українську мафію. Далі мавка повідомила, що на цьому острові є фірма, яка спасе всім присутнім - здоров'я. А для цього, багато зовсім не потрібно - всього, навсього купити набір каструль за 24 тисячі + унікальну пательню, якщо в пані є коханий чоловік. Тут почався страшенний гармидер, який і розбудив нашого єдиного чоловіка. Несподівано за слухачами з'являються столики, за якими чемно сидять представниці різних банків. Мавка закінчувала свою промову і приємно здивувала своїх дуже уважних слухачів тим що, замість 6 часів лекції, вона вложилася всього в 4години.

 Далі було щось неймовірне та фантастичне. Публіка піднялась та не наче зомбі, кинулися брати гроші в кредит, щоб будь за яку ціну купити набір каструль.

Тепер нарешті отямився єдиний чоловік, він неначе відважний дресирувальник, який кинувся в клітку до тигрів і спас свою жінку та її подругу від кредитів банку та мавкових каструль.

 Коли вийшли з мотелю, чари з жінок нарешті спали.

 

Тільки тепер згадали про чайників і про електричні, і що значить бути в ролі чайника.

 

 

 

* Мавка -лісна чарівниця.

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо