Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2018 » Декабрь » 10
amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts»

amberis


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts»

10.12.2018, 16:10:19 2649 3.7 0

Збірка короткометражного кіно «Feel(m) Shorts»

Дата показу: 11 грудня о 19:00
Країни: Франція, Великобританія, Німеччина
Хронометраж: 106 хвилин
Вікова категорія: 16+
Місце показу: Місцевий Навколокультурний Простір (вул. Скорульського, 5, 4 поверх)

Фільми озвучені українською мовою


Про збірку:

З 6 грудня на великих екранах України стартував фестиваль короткометражного кіно «Feel(m) Shorts». На вас чекають зворушливі, захоплюючі та надихаючі історії!

Фільми торкаються багатьох важливих соціальних питань з дуже яскравим художнім присмаком! Ця збірка, наче «американські гірки», пронесе вас крізь шалений вирій суперечливих відчуттів.
ами українського молодого кінофестивалю ZIFF 2018, а також багатьох інших міжнародних кінофестивалів.Стрічки, що увійшли до збірки стали учасниками та призер

Надихайтеся та насолоджуйтеся якісним європейським коротким метром з нами!

ПРОГРАМА

«Нора»
Франція, 2018, 18 хв. 41 с.
У альтернативному світі Нора - худоба. Її існування має лише одну мету: бути плоттю. Усвідомивши це, вона намагається залишатися в строю. Але одного дня все зміниться.


«Пульс»
Франція, 2018, 6 хв. 40 с.
Джонас, вразливий юнак із сім'ї рибалок, наштовхується на березі на величезного мертвого кита, який був вбитий людьми. Раптом Джонас відчуває біль, через який довелось пройти киту. Хлопець розривається між традиціями своєї сім'ї та його співчуттям до Природи.


«5 років після війни»
Франція, 2017, 16 хв, 39 c.
Як росте дитина, у якої тато араб, а мати - єврейка? Тім перебуває в повному шоці від сучасності і з усіх сил намагається знайти своє місце в цьому світі.


«Бродяга»
Німеччина, 2018, 15 хв. 
Бой не має дому і живе життям самотнього міського ковбоя. Але одного дня його старий знайомий виходить з в'язниці. Ця подія сколихнула минуле і стала приводом до конфлікту.


«Містер Хендерсон»
Франція, 2018, 14 хв. 35 с.
Огюст Лоізо займається бальзамуванням тіл. Коли він приходить до тіла пана Хендерсона, він зустрічає його доньку, дуже дивну дівчину.


«Ласий шматочок»
Франція, 2017, 15 хв.
Оскар Монгот, гурман-канібал, палає пристрастю до своєї сусідки-вегетаріанки місс Керрот. Ця пристрасть, схоже, приречена, адже у Оскара фобія овочей. Однак, речі приймуть несподіваний поворот після того, як місс Керрот запросить його на вечерю.


«Білий»
Великобританія, 2017, 14 хв. 32 с.
Білий чоловік помирає після отруєння під час круїзу та потрапляє до перехідного пункту на той світ. Там йому повідомляють, що у наступному житті він не зможе бути білим. Це викликає тривалу дискусію про те, що значить бути білим та як це - мати незаслужені привілеї.

Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «Feel(m) Shorts»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо