Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » iravolot » 2019 » Февраль » 6
iravolot Звернення інструктора з плавання СЦРД №41 Волотовської Ірини Володимирівни до батьків вихованців

iravolot


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Звернення інструктора з плавання СЦРД №41 Волотовської Ірини Володимирівни до батьків вихованців

06.02.2019, 16:34:59 2008 4.4 0

Навчання плавання дошкільнят – це вже далеко не інновація, якою була на початку моєї трудової діяльності в далекому 1989 р. Басейнів у дошкільних закладах мало, нових не будують, а старі виходять з ладу. Тому можу сміливо заявити про свій унікальний досвід роботи у цьому басейні впродовж 30ти років, тобто від самого його відкриття та впровадження магнітної очистки води, щоб уникнути шкідливого впливу хлорування, відомого мені не по чутках, а з яким доводилось стикатись багато років, професійно займаючись плаванням у дитинстві та юнацтві. Мої заняття не були марними, я захищала спортивну честь Житомирської області у збірній команді з плавання, будучи КМС, і не змогла покинути улюблену справу до сих пір.

Радує, що магнітна очистка гарно зарекомендувала себе, і з розряду експериментальної експлуатації сміливо може бути переведена до прийнятної у дитячих басейнах, тому що за всі роки роботи вона жодного разу не підвела нас, і все завжди було добре в плані санітарії. Єдиною важливою умовою є суворе дотримання санітарно-гігієнічних правил відвідування та роботи басейну: це і охайні індивідуальні речі, і допуск до занять лише здорових дітей, які відвідують наш садок, і своєчасне проведення санітарних днів. За всім цим пильно слідкує наша завідувач Масловська Л. А., а також медична сестра басейну Шабанова О. В. і інструктор з плавання.

Хотілося б наголосити, що разом із змінами у суспільному житті змінюються і наші вихованці, тому і ми не можемо працювати по старому. Час диктує нам свої вимоги, змушуючи рухатись вперед та використовувати у своїй роботі всі переваги сьогодення. Тепер з’явилось більше можливостей презентувати себе, результати своєї роботи, свій досвід, напрацювання. Завдяки відкритому інформаційному простору стало легше спілкуватись з батьками своїх підопічних, що дуже важливо у педагогічній діяльності.

Запрошую всіх охочих відвідати заняття на воді, просто від сканувавши смартфоном QR-код, який відкриває відео з заняттями різних вікових груп, що проводились в останні декілька років. Інформація доступна всім у батьківських куточках груп або на стенді з розкладом занять біля басейну.

Також залюбки прийму всіх охочих познімати своїх діточок безпосередньо на заняттях з навчання плавання, адже саме завдяки такій співпраці я і маю можливість викладати подібні відео заняття на своєму каналі на Youtube.

Для охочих більш детально ознайомитись із теорією пропоную свої блоги в інтернет-виданнях: перший Житомирський. ua та Журнал Житомира, де планую періодично друкувати статті про плавання та навчання плавання, відповідати на питання, що вас зацікавлять. QR-коди цих видань також є в батьківських куточках та на розкладі занять біля басейну.

Свій досвід роботи систематизувала та видала довідником, який був вивчений та рекомендований до друку Науково-методичною радою Житомирського обласного інституту післядипломної практики при Житомирській обласній Раді. Цей довідник стане у нагоді моїм наступникам за умови здійснення завітної мрії життя – наявність плавальних басейнів в усіх дитячих садочках!!!

Присвятивши своє життя вихованню дітей, навчаючи їх любити воду та використовувати її в оздоровчих цілях, я абсолютно щаслива, адже займатись улюбленою справою і при цьому розуміти всю важливість і користь цієї роботи, хіба може бути щось краще?

Серед моїх несчисленних учнів, я впевнена, є багато прихильників здорового способу життя, а також і таких, хто став займатись спортом професійно. Це також радує. А поки що, я звертаюсь до вас із проханням використовувати мій потенціал, знання та досвід на користь своїх дітей, приводьте їх на заняття у басейн, якому немає рівних у нашому місті. Всіх чекаю з бажанням привити любов до води, таку, яка притаманна мені.

Прикреплённые изображения:
iravolot Звернення інструктора з плавання СЦРД №41 Волотовської Ірини Володимирівни до батьків вихованців
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо