Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Май » 27
amberis «Чілдрен Кінофесту 2019». Стартувала безкоштовна реєстрація на покази.

amberis


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

«Чілдрен Кінофесту 2019». Стартувала безкоштовна реєстрація на покази.

27.05.2019, 13:04:05 1873 4.2 0

24 травня 2019 р. стартувала безкоштовна реєстрація на покази шостого фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест», який триватиме з 31 травня по 9 червня у 24 містах України. До конкурсної програми увійшли сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Спеціальною подією цього року стане показ класичної комедії «Цирк», присвячений 130-річчю від дня народження видатного режисера Чарлі Чапліна.

Цього року фестиваль змінює правила реєстрації на безкоштовні покази. Реєстрація на кожний фільм тепер відкривається за тиждень до показу. Так, на фільм відкриття фестивалю, «Зоопарк», можна було зареєструватись з 24 травня, «Викрадену принцесу» – з 25 травня, тощо. Зареєструватися на покази може кожен охочий – для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму на сайті «Чілдрен Кінофесту».

Відкриє «Чілдрен Кінофест» сімейна стрічка «Зоопарк» спільного виробництва Ірландії та Великої Британії. Вона розповідає про Белфаст у часи Другої світової війни – головні герої з усіх сил намагаються врятувати тварин з місцевого зоопарку. Фільм Коліна МакАйвора було визнано найкращою сімейною стрічкою на думку молодіжного журі міжнародного кінофестивалю у Сіетлі.

Традиційно юні глядачі виступають у ролі журі фестивалю та голосують за фільми, які сподобалися їм найбільше. Переможця міжнародного конкурсу буде обрано шляхом підрахунку глядацьких голосів та оголошено на Церемонії закриття у фестивальному центрі, кінотеатрі «Київська Русь» 9 червня.

Також у рамках «Чілдрен Кінофесту» на глядачів чекає показ робіт-фіналістів Третього конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми у віці від 7 до 14 років. Десять картин-фіналістів буде показано на великому екрані кінотеатру «Київська Русь» у присутності авторів та у всіх містах-учасниках фестивалю 8 червня. Переможців конкурсу обере професійне журі, а глядачі фестивалю по всій Україні за допомогою голосування оберуть переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій».

Як і завжди, фестиваль закриє володар Гран–прі попереднього року – фентезі–фільм «Сторожова застава» Юрія Ковальова про подорожі сучасного школяра у часи Київської Русі. У 2018 стрічка стала першим українським переможцем «Чілдрен Кінофесту».

У цьому році «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 31 травня по 9 червня й охопить 24 міста по всій Україні. Почесний посол VІ Чілдрен Кінофесту – Олег «Фагот» Михайлюта, вокаліст хіп-хоп-гурту «Танок на Майдані Конґо» (ТНМК), продюсер, актор дубляжу, тато 8-річного Микити.

Подія відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно, ОТП Банк Україна, Українського культурного фонду, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Генеральні партнери фестивалю: Державне агентство України з питань кіно, ОТП Банк Україна, Український культурний фонд, ЮНІСЕФ

Подія відбувається за підтримки: Київської міської державної адміністрації, Британської Ради в Україні, Посольства Швеції в Україні, Посольства Королівства Данія в Україні,Посольства Естонії в Україні, Данського кіноінституту, Мережі кінотеатрів «Київкінофільм»Житомирський коледж культури і мистецтв ім. Івана ОгієнкаGnatyuk Art CenterМістер.АММузей космонавтики ім. С. П. Корольова Житомирської міської ради, Управління культури та туризму Житомирської Обласної РадиУправління культури Житомирської Міської РадиГО «Житомир зроби голосніше»Місія в Україну

Благодійний партнер: Фонд «Таблеточки»

Генеральний телепартнер: Піксель TV

Медіапартнери: Теленеделя, Нова українська школа, WoMo, ОсвіторіяМедіа, КолобокРозвиток дитини, Діти в містіЖурнал ЖитомираПерший ЖитомирськийЖитомир тревелUA: ЖитомирТРК «Союз-TV»Радіо «Житомирська хвиля»

Прикреплённые изображения:
amberis «Чілдрен Кінофесту 2019». Стартувала безкоштовна реєстрація на покази.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо