Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Демчик » 2020 » Январь » 23
Демчик Заступник начальника ТТУ подав до суду на працівників мерії

Демчик


Оценка: 3.2/5 Голосов: 9

Заступник начальника ТТУ подав до суду на працівників мерії

23.01.2020, 14:37:09 2220 3.2 0

Відповідна Ухвала про відкриття провадження у справі є у розпорядженні Інсайдер Житомира.

У документі йдеться, що Володимир Малик, який є заступником начальника КП “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління”, 8 січня 2020 року звернувся до Корольовського районного суду із позовом, в якому просив стягнути моральну шкоду, завдану позивачу незаконними діями членів комісії з проведення службового розслідування, а саме з:

заступника міського голови Сергія Кондратюка, який був головою комісії з проведення службового розслідування — 100 000 гривень; заступника начальника управління транспорту та зв'язку Валентина Васяновича — 20 000 гривень; головного спеціаліста-економіста управління транспорту та зв'язку Галини Марценюк — 10 000 гривень; радника міського голови Вікторії Сичової — 100 000 гривень; уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції Віктора Фещенко — 100 000 гривень; заступника начальника відділу претензійно-позовної роботи юридичного департаменту Алли Чернюк — 20 000 гривень.

Найменше коштів Володимир Малик хоче стягнути з начальника контрольно-аналітичного відділу Валентини Козяр — 1 тисячу гривень.
Розгляд справи відбудеться 18 лютого 2020 року.


Найімовірніше, що позов стосується службової перевірки, яка відбувалася влітку 2019 року в КП “ЖТТУ”, і під час проведення якої від займаної посади був відсторовений тодішній начальник ТТУ Євгеній Демчик.

Нагадаємо, 24 липня Євгенія Демчика відсторонили від займаної посади на час проведення службового розслідування. Під час одного з засідань наглядової ради КП ЖТТУ міський голова запевняв, що на підприємстві за завищеними цінами закуповується паливо та автобусні шини. Пізніше в одному зі своїх дописів у Фейсбук, Євгеній Демчик опублікував документи, які спростовують слова міського голови. 
29 липня працівники КП ЖТТУ звернулися до Президента України Володимира Зеленського та зібрали підписи на підтримку їх керівника. Люди вимагали неупередженого проведення службової перевірки. 

Сам Євгеній Демчик неодноразово повідомляв про політичне підґрунтя конфлікту навколо підприємстваупереджене ставлення міського голови та ігнорування владою міста проблем КП ЖТТУ. Наприкінці серпня 2019 року Євгеній Демчика було звільнено. Наразі він оскаржує рішення про звільнення у суді. 

Під час його перебування на посаді, він мав публічний конфлікт з заступником міського голови Дмитром Ткачуком та директором КП "Житомиртранспорт" Іваном Фурлетом. Підприємство останнього нещодавно програло суд КП ЖТТУ і має виплатити трамвайно-тролейбусному управлінню 500 тисяч гривень заборгованих коштів про які неодноразово розповідав Євгеній Демчик. 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо