Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » vovik-zt » 2020 » Сентябрь » 19
vovik-zt Стадіон «Спартак Арена» (Житомир.UA)

vovik-zt


Оценка: 4.3/5 Голосов: 12

Стадіон «Спартак Арена» (Житомир.UA)

19.09.2020, 21:00:28 4018 4.3 0

Стадіон «Спартак Арена» було відкрито 22 серпня 2019 року, після капітальної рекнстукціі. Наразі стадіон є домашньою ареною для вихованців футбольної школи «Полісся». Також на цьому стадіоні проводять тренування та де які ігри гравці ФК «Полісся» Житомир (2, а згодом 1 ліга ПФЛУ). Це сучасна арена, з штучним покриттям, трибунами, освітленням, туалетом, електронним табло та коментаторською. Упродовж багатьох років на стадіоні проводились ігри міського та обласного значення, накштал кубка та чемпіонату міста та області по футболу.

Вміщює 1224 відвідувачів.
Адреса: вул. Київська, 51, Стадіон «Спартак Арена» (Житомир).



Загальна вартість реконструкції стадіону разом з дофінансуванням становить 64 млн грн. 70% з цієї суми - кошти державного бюджету і 30% - кошти міського бюджету.
Нажаль стадіон не пройшов атестацію для прийняття ігор чемпіонату України по футболу серед команд першої ліги, тому місцева команда ФК "Полісся" Житомир не може проводити тут свої домашні матчі. 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо