Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » vovik-zt » 2021 » Май » 18
vovik-zt Нарешті футбол в Житомирі на центральному стадіоні з глядачами!

vovik-zt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Нарешті футбол в Житомирі на центральному стадіоні з глядачами!

18.05.2021, 21:20:08 8086 4.4 0

ПФЛУ: 1 ліга 2020-21, 26 тур: "Полісся" Житомир - "Авангард" Краматорськ 1-2 (1-0) Голи: Швець Сергій 17’(п) - Толочко Роман 60’(п), Гунічев Єгор 77’. 3000 глядачів.

16 років на центральному міському стадіоні "Полісся" в Житомирі глядачи не бачили гру улюбленої команди ФК "Полісся" Житомир! І ось нарешті це сталося! Атмосфера великого футболу повернулась у наше місто! Виросло вже декілька поколінь, змінились багато керівників, мерів, президентів, а вболювальників Полісся все ж таки лишилось чимало! І якби не карантинні обмеження, то мав би бути повний стадіон... Нажаль програли "прем'єрний" матч краматорському Авангарду, що був на три сходинки нижче у турнірній таблиці і свято футболу трохі зіпсувалось. Та сподіваємось на краще, звісно вже не в цьому сезоні, але якщо керівництво клубу та міста зроблять вірні висновки поборемося і за вищу лігу! Футболу бути!
 


#ПоліссЯ
 

Прикреплённые изображения:
vovik-zt Нарешті футбол в Житомирі на центральному стадіоні з глядачами! vovik-zt Нарешті футбол в Житомирі на центральному стадіоні з глядачами! vovik-zt Нарешті футбол в Житомирі на центральному стадіоні з глядачами! vovik-zt Нарешті футбол в Житомирі на центральному стадіоні з глядачами! vovik-zt Нарешті футбол в Житомирі на центральному стадіоні з глядачами!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо