Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » viktorzt » 2021 » Сентябрь » 18
viktorzt Фільм

viktorzt


Оценка: 1.0/5 Голосов: 1

Фільм "Де ти, Адаме?" - для кожного з нас

18.09.2021, 11:33:18 4588 1.0 1

Рік тому в День українського кіно мав змогу побувати в Кінотеатрі українського кіно "Ліра". На першому православному повнометражному документальному фільмі, який потрапив до прокату. Але важливе не це. Важливе ТЕ, ЩО сказано в фільмі "Де ти, Адаме?". А все інше взагалі неважливо...

Геронда Григорій

Улюблений всіма нами митрополит Антоній Сурожський говорив, що ніхто не може відмовитися від землі і шукати Царства Божого, якщо не побачить в очах чи на обличчі хоча б однієї людини сіяння вічного життя. І споглядаючи отця Григорія, ти починаєш розуміти щось надзвичайно важливе, починаєш відчувати, і неодмінно стаєш іншим. Кожна фраза Геронди - надзвичайно точне і таке актуальне послання, яке хочеться цитувати і переповідати. Буквально кожна фраза... Він говорить про найважливіше! Милість Божа, що автори фільму встигли зафіксувати слова отця Григорія, і його сльози...

Монастир Дохіар

Словами передати дуже важко. Яка духовна велич, яка благодать, яка дивовижна трепетність... І це передається через екран.

Особливої уваги варта природа Афону, ці неймовірні краєвиди, так показані в фільмі, що дух захоплює... Що то за Божа краса!

Мер Берліна, відвідавши монастир Дохіар, сказав: "Якщо людина не знайде Бога тут - вона не знайде його ніде".

Чудотворна ікона Божої Матері "Скоропослушниця"

Ікона прикрашена великою кількістю коштовностей, які дарують їй зцілені, втішені люди з усього світу. Одна з найвідоміших святинь.

Божий промисл

У світі немає нічого випадкового. Усе, що відбувається, - відбувається по святій Волі Божій. Унікальний фільм про монастир і його ігумена отця Григорія, якого шанує увесь світ, Господь сподобив зняти наших земляків Олександра Запорощенка та отця Олександра Плиску - диякона київського Іонинського монастиря.

Монастир Дохіар присвячений святим Архангелам на чолі з Архистратигом Михаїлом. І я раптом згадав, що покровителем Києва - Матері міст руських - є саме святий Архангел Михаїл.

Друзі, шукайте фільм "Де ти, Адаме?" в столичному кінотеатрі "Ліра" та слідкуйте за афішами кінотеатрів ваших міст.

Поцупив фото на офіційній сторінці фільму "Где ты, Адам?" - без зайвих слів, фото геніальне, як і фільм. І дійсно все геніальне - просте. Простота, щирість, справжність, і головне - любов, неймовірна, можливо, рідкісна для нашого урбанізованого світу любов, знайдена на Святій Горі і передана нам у прекрасному, унікальному фільмі "Де ти, Адаме?" Фільм не тільки для православних, не тільки для християн, фільм - для всіх, хто знаходиться в пошуку, хто прагне почути відповіді на свої переживання. Фільм дає ці відповіді.

Слава Богу за все!

Прикреплённые изображения:
viktorzt Фільм viktorzt Фільм viktorzt Фільм
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо