Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Морально-патріотичне виховання молоді. Фото

Автор: , 10.11.2020, 13:12:48
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

У Глибочицькому ліцеї 6 листопада пройшла перереєстрація взаємодії козацького куреня ліцею і крайового козацького товариства «Поліська Січ» у рамках проведення Всеукраїнської дитячо-козацької, військово-патріотичної  гри «Сокіл-Джура». Від імені товариства документи підписав отаман, генерал-осавул Українського козацтва О.П. Коюцбко
Далі отаман зі своїми побратимами – крайовим писарем О. Собківим, значковим товарищем  В. Крижанівським і волонтером АТО-ООС М.Міскевичем прийняв участь у проведенні виховної години, присвяченої річниці Революції гідності і боротьбі українського народу за свою незалежність. На цьому заході були присутні учні усіх вікових груп. Адже, як підкреслила заступник директора з навчальної і виховної роботи Любов Мельник, - любов до  Батьківщини і готовність її захищати не має вікових обмежень. Після перегляду мультимедійних фільмів, присвячених Революції гідності, відбулась дискусія і обмін думками між козаками «Поліської Січі» і учнями ліцею. В обговоренні питань повязаних з участю козаків і громадських організацій у захисті Держави прийняла участь учитель історії Н. Ломоносова.
На завершення зустрічі Отаман О. Коцюбко подарував учням книги, присвячені навчанню у школах футболу, два комплекти спортивної форми, фішки та мячи.
Зустріч була теплою і взаємоцікавою. Домовились у подальшому зустрічатись частіше. Від товариства куратором ліцею призначено генерал-хорунжого УК О. Собківа.
 
Морально-патріотичне виховання молоді. Фото

Морально-патріотичне виховання молоді. Фото


Морально-патріотичне виховання молоді. Фото

Александр Коцюбко | 10.11.2020 | Переглядів: 5272
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0