Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Происшествия и криминал » Автор відео: ТСН

    Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села

    31.12.2023 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Про загострення ситуації в прифронтовому селі, де відзначається зростання терористичних актів. Репортаж веде воїнкор Ігор Ливонок, який побував у селі Соледар на Донеччині, відомому як "званівка". Село має унікальний етнічний склад і пройшло через важку історію, пов'язану зі сталінським терором.

    В репортажі зазначається активність терористів та тяжке положення місцевого населення. Описано руйнування і спустошення села в результаті воєнних дій, а також вислання його мешканців у 1951 році внаслідок обміну територіями між Радянським Союзом та Польщею.

    Звіт Ігоря Ливонка також розповідає про важкі умови життя мешканців, які виживають без води та щоденно переживають обстріли. Відзначається важливість гуманітарної допомоги та волонтерських усилий, але й небезпека від ворожих дронів.

    Специфіка села "званівка" і його історія, пов'язана із сталінським режимом та депортацією мешканців, стає ключовим елементом репортажу. Підкреслюється також роль релігійних споруд, зокрема греко-католицької церкви та монастиря, які зазнали руйнувань внаслідок воєнних подій.

    Автор ставить питання про те, як виживає село та його мешканці в умовах військового конфлікту. Зазначається, що жителі зберігають спільність та виживають разом, навіть при відсутності відомостей про рідних, які вибудовані на лінії фронту.

    В репортажі обговорюється також активність волонтерів та ризики, з якими вони зіштовхуються. Відзначається силу громадськості, яка допомагає місцевому населенню у важких обставинах. Зазначається, що село стало свідком змін і викликів протягом останніх 70 років, а його мешканці продовжують боротися за власне існування в умовах військового конфлікту.

    Відео кадри:

    Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села

    Перегляд відео:

    Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села Кремль спаскудив їхнє життя ще 70 років тому! Зараз терор посилився! Репортаж з прифронтового села

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (28.04.2024)