Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Война в Украине » Автор відео: ТСН

    Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві

    12.10.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Ювілейний концерт легендарного гурту "Океан Ельзи" відбувся з повним залом у Палаці спорту. Цими днями гурт відзначає своє 30-річчя, і саме до цієї дати приурочив свої жовтневі шоу в столиці. Квитки на чотири концерти були миттєво розпродані, після чого було оголошено додатковий п’ятий концерт. Буквально кілька годин тому відбувся перший із них, і атмосфера була надзвичайно піднесеною. Палац спорту співав, танцював і дякував гурту. Разом із тим, люди висловлювали вдячність українським бійцям.

    На виході із концерту на чоловіків-глядачів чекали представники Територіального центру комплектування (ТЦК). За словами свідків, представників ТЦК було понад півсотні. Деякі відвідувачі не пройшли перевірку документів і вже в супроводі поліції були направлені до ТЦК.

    Перевірки цього вечора представники ТЦК влаштували також у деяких столичних ресторанах, про що писали новинні Telegram-канали. Журналісти ТСН після концерту "Океану Ельзи" проїхали вулицями середмістя, повз ресторани. Однак у жодному з закладів представників ТЦК не помітили, хоча ресторани були переповнені. Деякі відвідувачі прибули на автомобілях із охороною.

    Відео кадри:

    Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві

    Перегляд відео:

    Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві Рейди ТЦК по ресторанах і на концерті в Києві

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (16.10.2024)