Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Що таке ґендер-торт?

Автор: Оксана Загороднюк, 27.04.2024, 08:29:02 Що таке ґендер-торт?

Вечірки Baby shower — відносно новий варіант свята, який стрімко набирає популярності. Традиційно його проводять на останніх місяцях вагітності: родичі та друзі можуть привітати пару з цією важливою подією, а також презентувати подарунки для мами та майбутнього малюка. Цей захід часто об'єднують із ґендер-паті: батьки дізнаються стать дитини в урочистій обстановці, у колі рідних і близьких.

А щоб зробити святкування незабутнім і додати до нього елемент сюрпризу, варто звернутися до кондитерської, яка пропонує відповідні торти Київ потішить розмаїттям доступних пропозицій.

g45-R36WFplx_lhiZdlreDFWFK5PCgdPqeu9JukN_-6_nQ9g09pYDyCkCSybvUNq1_gUCbKBvOejW73nEzE781u5twxUW6zXtRgY9Yr6r52torjTi5ItiEfpQnbQsmNPv2pXEYLsigbVfdtu1P0QI6I

Що таке ґендер-торт

Стильний десерт — чудовий спосіб ефектно презентувати стать малюка. Для майбутніх батьків і гостей свята момент стане особливо яскравим і незабутнім, тому варто подбати про те, щоб його закарбували на фото та відео — це нова сторінка в житті сім'ї, яку обов'язково варто зберегти. Ґендер-торти — особливі ласощі, які отримали такі особливості:

  • оригінальний декор;
  • начинка відповідного відтінку.


Традиційно для крему використовуються рожеві та блакитні тони: одразу після розрізання десерту стане зрозуміла стать дитини, а візуальний ефект значно посилює загальне враження.

YAkMvlgygrSMsEG261JaWuDynnpBemW-JGjivavvoBonJzdh4ybBb1tg3SsfXZbkPX6c6nKsMGeoWV1HTdvjVTjKn6exP-i3S8COHXwZRYqCE1qFArwvawnKcREmi-j-0e0iE6MxzwEbCOMH9gHlXv4

Як вибрати дизайн ґендер-торта

Варіантів оформлення безліч: можна зупинитись як на класичній, так і на креативній ідеї. У виборі десерту стануть у пригоді такі рекомендації:

  • Стиль. якщо Baby shower відзначають у певній кольоровій гамі, варто дотримуватися її і в дизайні солодких частувань. Але можна вибрати й універсальні рішення: кремові мазки блакитних і рожевих відтінків або напис «Boy or Girl?»
  • Начинка. солодощі з натуральних компонентів без добавок, барвників і підсилювачів смаку безпечні для здоров'я — ними зможе насолодитися як майбутня мама, так і всі учасники свята. Торти на основі вершків і крем-сиру стануть найкращим вибором.
  • Вага. основний параметр, від якого залежить розмір кондитерського виробу, а також його вартість. Для розрахунку потрібно орієнтуватися на кількість учасників свята за формулою: 150 г на людину. Відповідно, для торжества на 10 гостей оптимальний десерт вагою 1,5–2 кг. Можна замовити як одноярусні, так і багатоярусні композиції.


Щоб солодкий сюрприз вдався, під час планового УЗД варто попросити лікаря не повідомляти стать дитини, а написати її на окремому аркуші. Цю інформацію надалі буде передано кондитеру, який виготовить десерт із потрібним кольором крему. І вечірку завершить прекрасний, емоційний момент, який подарує приємні спогади.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 27.04.2024 | Переглядів: 288 | дети, гендер торт, продукти

Читайте також на цю тему: