Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Який лайнер вибрати для облицювання басейну?

Автор: Олег Ковальский, 02.05.2024, 21:06:12 Який лайнер вибрати для облицювання басейну?
Оздоблення внутрішньої частини чаші є важливим етапом будівництва басейну. Плівка для басейнів – це один з найпоширеніших видів облицювального матеріалу. Облицювання лайнером прикрашає басейн та підкреслює красу води.

Характеристики лайнеру

Лайнер виготовляється з поліхлорвінілу – міцної та еластичної пластмаси, яка стійка до зовнішніх впливів. Плівка пвх не рветься та не вигоряє від дії сонячних променів. При виготовленні лайнер обробляється спеціальним просоченням, яке захищає матеріал від бактерій, плісняви та грибків.

Переваги лайнеру для басейну

  • Бюджетна ціна
  • Міцність та стійкість до механічного тиску
  • Еластичність
  • Простий монтаж


Види лайнеру для басейну

Широкий вибір кольорів дозволяє вибрати плівку пвх, яка підкреслить стиль басейну. Наприклад, виконаний у стилі мозаїки лайнер Aquaviva Moloma надає воді приємного блакитного відтінку, а лайнер Cefil Touch Glaciar у стилі білого льодовика підкреслює індивідуальність басейну.

DULZVGm78mC3YhYD4dh40i1N2qmBVCrkDuP0Yc5KuRc_OBiQxsog2e0_eWvJ2h9g18ugi5PQujFlRJoE8XZLq_nH2l9ksagPv-7unsdj671SI3IfZNnya_qkNSXeNyKO2mIs_iJtA9Pl2G9sncGtkQIcUVMfM3-OVIyLvZHcgEt4I6Giwshr5yQBwZwUU7ksQPiTaQc74tyVKX-f6XdYF5Zlwi7SFFdwr433ncV0Atg8hciJVTQ-Mt5nVs4T-9idLjWCzPOej2QkV1RdPdULmmOcwIwD3BMQJa_Q_oTGwExTZE

Лайнер із протиковзним ефектом гарантує підвищену безпеку тим, хто купається. Наприклад, лайнер Cefil Anthracite у стилі натурального антрациту – це ідеальний варіант для облицювання дитячого басейну або частин чаші, як-от сходи чи борти.

IGcBThCiATbG84MWkYELr9sqmYhj6SjDeD7RQJci_IApDn6LlBAssM6PYaGWqRxB7viehAx_zBOFqAeHNB3oj__mOuMZM-KhKhSZtIyw9mcFV6T-enrDkaRsAOz3AVWSME3ez2u2mF1Ea4HT5l9N840

Лайнери Cefil, Tessilbrenta та Aquaviva мають акрилове покриття, що робить їх стійкими до низької температури. Тому лайнери цих виробників ідеально підходять для облицювання вуличних басейнів.

Монтаж лайнеру для басейну

Монтаж лайнеру не вимагає великих зусиль та може виконуватись однією людиною протягом кількох днів. Однак, щоб рівно укласти однотонну плівку на стиках листів, довірте монтаж спеціалісту.

  • Перед виконанням робіт очистьте чашу басейну та подбайте, щоб поверхня для облицювання була рівною та сухою. Гравій та інші тверді матеріали можуть зашкодити лайнеру.
  • Укладайте листи лайнеру із запасом – надалі вони розтягуватимуться під тиском води.
  • Листи злютовуйте гарячим зварюванням, а шви укріплюйте спеціальним ущільнювачем.


Щоб забезпечити чаші басейну надійну гідроізоляцію та надовго надати привабливого зовнішнього вигляду, вибирайте якісний матеріал, наприклад, плівку пвх брендів Cefil, Tessilbrenta та Aquaviva. Ці лайнери відрізняються багатим асортиментом дизайнів, високою якістю та прийнятною ціною.

Гарно оформлена чаша басейну підкреслює дизайн усієї лаунжзони та дарує позитивні емоції під час купання.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 02.05.2024 | Переглядів: 429 | бассейн, отдых, вода, плавание

Читайте також на цю тему: