Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Driver1 » 2010 » Октябрь » 6
Driver1 Вже відомі факти корупції в ТВК? Звернення до СБУ

Driver1


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Вже відомі факти корупції в ТВК? Звернення до СБУ

06.10.2010, 09:37:07 4722 3.7 1

Сьогодні мені до рук потрапила газета "Сорока" (№1), де на розвороті чорним по сірому було написано, що для голови житомирської міської виборчої комісії голова одного міського благодійного фонду імені кандидата в мери надав охорону.

Виходячи з того, що отримання преференцій у зв’язку із займаною посадою є актом корупції, я, будучи добропорядним громадянином, звернувся до СБУ, УМВС в Житомирській області та до обласної Прокуратури із заявою про необхідність перевірки і вжиття заходів згідно чинного законодавства по факту, оприлюдненому газетою.

Отож чекаємо на відповідь!

текст заяви:

Начальнику УСБУ у Житомирській обл.

КОПІЯ
Начальнику УМВС в Житомирській області

КОПІЯ
Прокурору Житомирської області

Кічкірука Віталія Віталійовича

Заява

Прошу перевірити факт корупції у вигляді надання охорони голові Житомирської міської виборчої комісії представником структури пов’язаної з одним із кандидатів в мери м. Житомира, викладений в статті "Похищение главы ТИК Елены Дикунец”, опублікованій в газеті "Сорока” (№1) і прийняти міри згідно чинного законодавства. Фото-копія додається (на 4 аркушах). У випадку вимоги оригіналу готовий його надати.

5 жовтня 2010 року В.В. Кічкірук

Прикреплённые изображения:
Driver1 Вже відомі факти корупції в ТВК? Звернення до СБУ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
rodzher
1 Роджер (rodzher)   • 12:31:23, 14.10.2010 [Материал]

Звернення це добре, порушники Закону мають відповідати... Потрібно було тільки ще одне звернення на рахунок газети "Сорока” (№1)... яка виходить без жодних "опознавательных" знаків і в період виборів... і з чієї кишені вона оплачується...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо