Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » crow » 2011 » Январь » 2
crow НЕГРИ VS УКРАїНЦі

crow


Оценка: 2.6/5 Голосов: 14

НЕГРИ VS УКРАїНЦі

02.01.2011, 22:47:12 2412 2.6 12

Якось дуже частво свого часу (по молодості) дивився я кліпи негрів вутанги там всякі сайпрес хіли і т.д. мене дуже дивував той пафос в їхніх кліпах, всі обвішані золотом, швиряють бакси в різні сторони, машини, дівчата, вілли літаки, все це вони показують в кожному кліпі, крім того якось по дискавері дививвся програму про те як чудіки тюнінгують тачки , так от серед негрів було найбільша кількість людей які приїджали на хаммерах і прохали там малого в кепці переробити їхню тачку так щоб диски хромовані, аудіо систему за 25 штук і обовязково плазму на 42 дюйми 3 штуки.
В нашому житті я теж був дуже зацікавлений деякими фактами. Наприклад якось довелося виступати "перекладачем" для одних бабтистів що приїхали до Житомиру зі своєю міссією, їх дуже здивував той контраст бідноти, а також те як живть наші люди, як ми одягаємося, як харчуємося і таке інше. Я розумію що життя "за бугром" і у нас буде дуже відрізняися. Але є речі, які так само незрозумілі мені а можливо і більшості з нас.
1.
Ставлення до одежі наших людей, чому вони можуть віддавати нереальні гроші за одежу, інколи навіть за дійсно сумнівної якості, так само всіх іноземців здивувало те що наші люди ходять всі такі "разодетые" шкіра хутро, завжди якісь вичурні ніби, як на свято. Я спочатку намагався це десь, якось пояснити тим що одяг у нас ДОРОГИЙ, і люди намагаються купити таку річь яку би він зміг одіти на корпоратив і на весілля друга і на день народження тещі.
2.
Чому наш бізнесмен, який заколов 30 свиней, має три ларька на базарі через рік купує собі лексус , чи каєн за 150 штук.(цей контраст каенів мерсів і москвичів також дивував бужуїв) з цим фактом я також повязав наші ціни на машини і взагалі відношення наших людей до транспортних засобів.
3
Жратва.... ойййй всі ці столи забиті ковбасою, салатами, поросятами, котлетами, рибами ,.... на стандартній гулянці, я вже не кажу про весілля. Чому наші люди такі "вічно голодні" голодомор ніби давно вже минув...
4 .
"Квартірний вопрос всех нас іспортіл" тут мабуть без коментарів, бо тільки у нас трикімнатна квартира в центрі києва буде коштувати однаково з пентхаусом в Дубаі, це я мабуть утрірую але наше особливе ставлення до квадратних метрів теж відрізняється певним безумством.

В цих на мій погляд головних рисах нашого народу я і знайшов певну схожість з братами нашими чорними. Негри все життя були рабами, що досить сильно увійшло в їхні гени, після багатьох років ніби то вільного життя прірва ніж багатими неграми і бідними досить велика, всі знають бідність районів гетто і пафос тих що живуть у пентхаусі, так само не можна не звернути увагу на те як ті хто здобув славу своєму житті, неважливо чи то спорт чи то наркотики, всіляко намгаються демонструвати свій статок, вони усім своїм єством намагаються демонструвати свій статус багатої людини будь якими дрібницями, чи то зайві дюйми на дисках колеса або ж товщина золотого ланцюжка на шиї.....
В наших людей таку ж само " рабську нотку" я тако ж прослідкував. Для цього варто озернутися на останні десятки років в які жили ми і наші батьки, наше очікування в магазині за палкою варенї ковбаси, банки сардин, або будь чого, шо вироблялося не у нас, наші комуналки, хрущевкі і гуртожитки, черги на машину, або за вернгерськими чоботами. Якщо подивитися на те як жили наші батьки і подивитися чого вони прагнули, чого їм не вистачало а що було в досталь, можна дати відповідь на всі ті запитання....

Доречі тенденція що до одежі останній рік дуже змінюється, принайні серед молоді, дуже велике різноманіття, а також відношення до одягу змінюється що не може не радувати очі і гаманець... П.С. я знаю що пишу з помилками, якщо бажаєте залишити комент тоді тільки по суті...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 12
HOOLIGAN
1 Хулиган (HOOLIGAN)   • 23:33:44, 02.01.2011 [Материал]

<VS>збиває з пантелику,інакше не зрозуміло:так хто переміг?
Я б відповів-би:кожен вибирає свій варіант.
crow
2 kostya (crow)   • 23:40:26, 02.01.2011 [Материал]

мабуть переміг той кого ці питанн менше всього стосуються, або брати Клічко :)
galloz
3 oleg (galloz)   • 09:29:23, 03.01.2011 [Материал]

Недостаточно одеваться в секондах ,чтобы считать себя еврочеловеком ,копни на полштыка глубже и вот она ,родная азиатщина.
crow
6 kostya (crow)   • 12:32:17, 03.01.2011 [Материал]

я мав на увазі загальне ставлення наших людей до одягу, всерівно сприйматимуть їх європейцями чи кимось іншими всерівно
galloz
9 oleg (galloz)   • 13:54:33, 03.01.2011 [Материал]

Уточнение ,нормальное азиатское отношение к жизни ,причём негатив в "азиатщину" я не вкладываю.
as
4 Сегрій (as)   • 11:38:30, 03.01.2011 [Материал]

Не надо усложнять. В Европе видны как минимум две тенденции: 1.Чем южнее страна,тем ярче там одеваются и 2.Чем беднее страна, тем больше внимания там уделяют внешним признакам благополучия. Как пример Европы в миниатюре-Италия. Там север страны ментально близок с севером европы, а юг в своих крайних проявлениях похож на цыган.И на однжде это естественно отражается. Мы примерно посредине. Похожее отношение к одежде у поляков, только мы беднее и соответственно больше уделяем внимания внешним признакам благополучия. Это не хороше и не плохо. Каждому нравится свое.
crow
5 kostya (crow)   • 12:30:10, 03.01.2011 [Материал]

Я зовсім не мав на увазі як яскраво там одягаються, "статуснійше" так, але прикладів нашого "стилю" словянського і відношення можна знайти тільки в СНД, в європі таких не знайдеш, кожний іноземець що прийздить на україну вирізняється серед наших мешканців досить сильно це факт, тут загальна тенденція відношеня нашої людини до одягу яка закладалася багатьма роками, і такої практики не було в жодній країні, варенкі, фарцовщики, однакові рубашки на весь радянський союз....
galloz
8 oleg (galloz)   • 13:03:49, 03.01.2011 [Материал]

Наши бабы одеваются лучше всех в мире ,мне совершенно пох ,что у неё в холодильнике и на банковском счету ,главное - её внешний вид.Наши мужики обычно в глаженных футболках и штанах независимо от стоимости шмоток.

Кугутство-китч и тяга к дорогим вещам - две большие разницы.

galloz
7 oleg (galloz)   • 12:57:01, 03.01.2011 [Материал]

Нормальное уточнение.
telefon
10 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:38:09, 03.01.2011 [Материал]

1. ТАМ средний класс часто покупает вещи на рынках и распродажах, задёшево. Надоела шмотка - без жалости стирают, в пакетик и вешают на мусорку для бедных. Часто распродажи 1+1, 3 за ХХ и т.д.,когда берут из-за одной - 2-3 вещи и лишнее раздают или выносят...
3. Это наше хлебосольство. Я как-то писал, что был на арабской свдьбе. Столы - тоже ломились!
4. Среди пересичных не замечал тяги к "пентхаузу в центре". Я думаю, желание хвастаться престижным жильём, в основном, у богатеньких буратин.
KARSTEN
11 Karsten (KARSTEN)   • 00:01:03, 04.01.2011 [Материал]

http://psylib.org.ua/books/inostra/txt15.htm - стаття про братів наших північних. Певно вади у слов"ян однакові, а позитиви різні. Стаття дасть відповідь на типове слов"янське жлобство, є над чим задуматись, а над чимось і поржать.
tester
12 Maykivets (tester)   • 23:22:23, 04.01.2011 [Материал]

crow, може не потрібно так про всіх чорношкірих та про всіх українців однаково писати? Існують також інтелігентні, освічені негри, українці і навіть болгари :))))))))). Якщо серйозно, я їх навіть зустрічав і спілкувався з ними.

Всі ми різні.
Я, наприклад, не хизуюся своїм вбранням, у мене немає жодної срібної чи золотої прикраси. Я вважаю, що Hummer це марна трата пального та надлишкове забруднення навколишнього середовища.

В США так само достатньо білих, які витрачають гроші на те, щоб похизуватися. Як і в Європі.

Це проблема, яка залежить не від народу чи раси, а освіченості та виховання.



Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо