Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Дорогенька » 2011 » Март » 11
Дорогенька На Україну чекає потужна хвиля еміграції

Дорогенька


Оценка: 3.4/5 Голосов: 9

На Україну чекає потужна хвиля еміграції

11.03.2011, 10:39:37 3408 3.4 11

Експерти прогнозують, що незабаром українці почнуть від'їжджати на постійне місце проживання за кордон. Найбільше така тенденція спостерігається серед молоді.


Щорічно в Україні збільшується число охочих залишити країну назавжди в пошуках більшої зарплати і кращого життя.

Згідно з даними дослідження Міжнародного інституту освіти, культури та зв'язків з діаспорою Національного університету "Львівська політехніка", проведеного 2010 року, 49 відсотків опитаних молодих людей до 30 років заявили, що хочуть виїхати з України на постійно.

Трохи менше – 47 відсотків виїхали б з метою працевлаштування.

За словами керівника Західноукраїнського центру "Жіночі перспективи" Любов Максимович, ще кілька років тому українці їхали закордон, аби заробити на освіту дітей чи на відкриття бізнесу, нині ситуація змінилася, і люди дедалі частіше говорять про виїзд на постійно.

Як зазначають аналітики, "валізні" настрої особливо відчутні серед молоді. Експерти також констатують, що українці налаштовані виїздити родинами.

"Ми вже бачимо перші прояви того, як люди виїздять. Вони не їдуть заробляти, як є часто, і серед них найкращі люди, що могли би працювати в Україні, вони їдуть з метою – виїхати", - каже експерт Центру Марта Чумало.

Нагадаємо, згідно з опитуванням, майже кожен п'ятий українець мріє тимчасово попрацювати за кордоном, а 15% хотіли б покинути свою батьківщину назавжди.

За даними Світового Банку, Україна знаходиться на 5 місці в світі з міграції та на 11 з імміграції. Так, за кордоном знаходиться понад 6 мільйонів українців, які виїхали у різні роки.


ТСН?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 11
Ворон
1 Ворон (Ворон)   • 11:22:12, 11.03.2011 [Материал]

Де той потяг на якийсь безлюдний острів!? - кричить несамовито душа ... .
OldPoliceman
2 Руслан Мороз (OldPoliceman)   • 16:33:38, 11.03.2011 [Материал]

У Вас тоже такое настроение??? Я уже говорил на форуме, что хочу на необитаемый остров в тропическом климате с достаточным запасом продовольствия и интернетом. Особенно приветствуется наличие маленьких зелёненьких обезьянок... Порядок на острове гарантирую...
Ворон
7 Ворон (Ворон)   • 21:24:44, 11.03.2011 [Материал]

лиш бы островов на всех хватило
П.С. У меня депрессия и оч глубокая. Даже весна не помогает.
amberis
8 Игорь (amberis)   • 00:40:01, 12.03.2011 [Материал]

«Почалося це з того, що я раптом захотів на Канари. Не тому, що курорт, океан, екзотика. А тому, що вичитав у одному журналі, що там десь високо в горах, у вічнозелених нетрях є плем’я, яке не говорить між собою, а пересвистується. І я подумав — от якби й у нас не говорили, а пересвистувались. Бо стільки вже наговорено, до цілковитої втрати смислу. Та ще й якоюсь мовою недолюдською, сурогатом української і російської, мішанкою, плебейським сленґом, спадком рабського духу і недолугих понять, від чого на обличчі суспільства лежить знак дебілізму, — а при чому ж тут я?
Якби такою мовою спілкувалися люмпени чи бомжі, а то ж по всій вертикалі, починаючи з президента. А він же гарант Конституції, то що ж він мені гарантує? »
Ліна Костенко, «Записки українського самАшедшего»
Alex1111
3 Alex (Alex1111)   • 18:18:32, 11.03.2011 [Материал]

Правильно валить надо из Укрии, тут никогда ничего хорошего не будет
telefon
4 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:52:52, 11.03.2011 [Материал]

Дорогэнька, а Вы что думаете на эту тему? Уедете, при возможности?
Что интересно, Конституция не даёт права гражданам Украины иметь двойное гражданство. Поэтому, я думаю, что те, перед кем будет стоять вопрос о выборе гражданства, решат его не в пользу Украины. Т.о., страна потеряет множество молодых и толковых граждан в добавок к уже потерянным...
Дорогенька
5 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 20:02:47, 11.03.2011 [Материал]

чесно? вже потихеньку подумую щодо того щоб звідси тулить в теплі краї, якщо до осені народ не візьметься за вила і сокири.

страх як не хочу кудись їхати. але хочу жить, а не виживать.

Ворон
6 Ворон (Ворон)   • 21:20:22, 11.03.2011 [Материал]

ВИ ЩЕ В ЦЕ ВІРИТЕ? А ЩО ЦЕ ДАСТЬ?
Сценарій буде виглядати приблизно так:
1. З тесаними дубовими автоматами, та після вживання їжі з бобових (для газової атаки Руським духом) народ лементуючи несамовитим голосом "ВСІХ ЗАЛЮСТРУЮ" робить остаточну розруху;
2. На голодну Україну (про зброю мовчу - горох скінчився) йдуть кредитори по своє законне (теперішній борг України);
3. На відбудову та новації грошей нема, тому люди на ентузіазмі та патріотизмі знову працюють за трудодні ради "світлого майбутнього"(десь ми вже це чули, правда?);
4. Знову винний лідер!!! УРА!!! Знову рух по спіралі!!! (А хто хоче стати їм після революції? ... та все ж їм стане знову той, хто сам процес "движухи" в кущах пересидить(приклад: Ленін, Ющенко), головне потім - в потрібний час бути в потрібному місці.

П.С."страх як не хочу кудись їхати. але хочу жить, а не виживать." - а попереду ще й сімейне життя (я думаю Ви його також плануєте). А звідти теж можна пости писать ы тихенько так "хі-хі-хі" та крутити пальцем.

winni
9 winni (winni)   • 04:10:50, 12.03.2011 [Материал]

..А звідти теж можна пости писать ы тихенько так "хі-хі-хі" та крутити пальцем...
ты думаешь она на подобное способна ?
многим бы здесь на форум ее уравновешенности и выдержки да и умом родители не обделили
Ворон
11 Ворон (Ворон)   • 14:14:46, 12.03.2011 [Материал]

Против Люды я ничего не имею!!! Речь идет о т.с. "развлечении от скуки методом с кем-нибудь поговорить (не обязательно о политике)".
winni
10 winni (winni)   • 04:18:48, 12.03.2011 [Материал]

да-сейчас ето все по -проще делается, причем совершенно на законных основаниях, на сегодняшний день
закон о уголовной ответсвенности о двойном гражданстве года 2 -3 назад положили в далекий ящик ,и пока извлекать его не думают-себе дороже будет!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо