Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Олег » 2011 » Май » 3
Олег У жодної країни не може бути постійних друзів або ворогів, але завжди є постійні інтереси...

Олег


Оценка: 3.2/5 Голосов: 9

У жодної країни не може бути постійних друзів або ворогів, але завжди є постійні інтереси...

03.05.2011, 14:55:25 3106 3.2 1

Земля є найбільшим національним капіталом та стратегічним ресурсом країни, збереження якого у власності українських громадян є гарантією суверенітету України та добробуту кожного українця.
Продаж землі іноземцям суперечить інтересам громадян і всієї нашої країни.
Дозвіл на продаж української землі іноземцям призведе до контролю іноземців над агропромисловим комплексом України, який на сьогодні уже входить в трійку найбільших експортерів сільськогосподарської продукції.
Відтак, ми вимагаємо від влади вдумливого підходу у справі земельної реформи і закликаємо врахувати досвід інших країн, в більшості з яких встановлено заборону або жорсткі обмеження на продаж сільськогосподарської землі іноземним компаніям. Нові члени Європейського Союзу, зокрема Угорщина, Румунія, Болгарія, Литва, після запровадження ринку землі встановили багаторічний мораторій на продаж землі іноземцям.

Прикреплённые изображения:
Олег У жодної країни не може бути постійних друзів або ворогів, але завжди є постійні інтереси...
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Osavul
1 Заверуха Андрій (Osavul)   • 15:35:34, 07.05.2011 [Материал]

Продаж землі в цілях збагачення - це гріх, але на сьогоднішній день ми бачимо продаж стратегічних об"єктів, землі за умов москви! Газ - Земля! Ось їхнє гасло, та й газом там зовсім не пахне. Москва спить і марить "вєлікай імпєрієй", а сьогоднішні московські прихвостні, які знаходяться в вищих ешелонах влади з задоволенням виконують наказ з "масковскіх стєн"!
СЛАВА УКРАЇНІ!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо