Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LAVINNA » 2012 » Май » 16
LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги

LAVINNA


Оценка: 3.8/5 Голосов: 27

Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги

16.05.2012, 12:05:03 2179 3.8 2

У неділю, 13 травня 2012 року в с. Никонівка пройшов відкритий футбольний турнір Бердичівського району на кубок районного комітету Комуністичної партії України, присвячений Дню Перемоги.

У змаганнях взяли участь 10 команд Бердичівського та Андрушівського районів.

 Безпосереднє керівництво змаганнями здійснював перший секретар Бердичівського районного комітету комсомолу Володимир Воронюк, провівши усі 60 матчів турніру.

Третє місце посіла команда «Комсомолець» с. Хажин Бердичівського району, друге місце – футбольний клуб с. Осиково Бердичівського району, а заслужену перемогу в турнірі здобула команда з с. Червоне Андрушівського району.

Кращим гравцем змагань визнано комсомольця Віталія Олішицького, який у складі ФК «Комсомолець» забив під час турніру 20 м’ячів.

Вітали та нагороджували переможців перший секретар Житомирського обласного комітету Комуністичної партії України М.М.Тимошенко, заступник голови обласної ради, член бюро обласного комітету партії М.А.Чигир, перший секретар Бердичівського районного комітету Комуністичної партії України М.І.Ейсмонт.

Вітаємо переможців турніру та бажаємо їм успіху та нових перемог.

Другий секретар Житомирського обласного комітету комсомолу І.П.Папірник

Прикреплённые изображения:
LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги LAVINNA Червоний футбольний турнір на Бердичівщині до Дня Перемоги
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
иноходец
1 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 08:59:12, 17.05.2012 [Материал]

Михаил Андреевич всегда был хорошим спортсменом. Респект!
LAVINNA
2 Инна Папирник (LAVINNA)   • 14:49:23, 17.05.2012 [Материал]

Спасибо, передам:)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо