Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » telefon » 2012 » Июнь » 20
telefon Напрямую касается тех, кого обслуживает КВЖРЭП-8.

telefon


Оценка: 3.5/5 Голосов: 8

Напрямую касается тех, кого обслуживает КВЖРЭП-8.

20.06.2012, 19:04:16 1837 3.5 8

Об очередном грядущем покращенни, касающемся тех, кого обслуживает КВЖРЭП-8:

В проекте решения горисполкома от 06.06.12 говорится о том, чтобы "по просьбе" КВЖРЭП-8 повысить тарифы на обслуживание домов. Но не говорится, на сколько и почему!
А всё (ИМХО) очень просто: в опубликованной части проекта не говорится о том, что уборку подъездов передают "субподрядной фирме" - левой частной лавочке, даже
НЕ ЖИТОМИРСКОЙ!

Итак, что хотят сделать: якобы для коммунального предприятия и по его просьбе поднять тариф и тут же передать эту работу частной фирме, которая "поделится" с чиновником, который её крышует.
При этом, чиновники горисполкома пытаются доказать, что это делается для нашей же пользы!!!!!!!!!

Жильцы нашего дома решили поднять по этому поводу большой шум и не дать за наш счёт нажраться очередному спиногрызу!
Кто в ЖЭК-8 - присоединяйтесь!
ПишИте мне в личку.

УКРАІНА
ЖИТОМИРСЬКА  МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я
 
        від _____________  №  ____                 
                      м .Житомир
Про встановлення тарифів на послуги
з  утримання  будинків  і  споруд  та
прибудинкових територій по КВЖРЕП №8
 
З метою приведення тарифів  на послуги з утримання будинків і споруд     та прибудинкових територій до економічно обґрунтованих витрат, враховуючи звернення комунального виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства № 8  (далі – КВЖРЕП №8), відповідно до ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 7 Закону України  «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.11 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», рішень виконкому міської ради від 08.07.10 №496 «Про затвердження площ прибудинкових територій, що призначені для обслуговування житлових будинків», від 28.10.10 №798  «Про затвердження Переліку обов’язкових послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та встановлення періодичності їх надання КВЖРЕП м. Житомира»,  виконавчий комітет міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Встановити  тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються КВЖРЕП №8, окремо за кожним будинком згідно з додатком.
2.    Зобов’язати КВЖРЕП № 8:
2.1. Повідомити споживачів послуг про зміну тарифів відповідно до пункту 5 статті 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».
2.2. Внести відповідні зміни до договорів зі споживачами про надання  послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
2.3. Складати акти виконаних послуг (робіт) з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій окремо за  кожним будинком.
2.4. Проводити нарахування споживачам за фактично надані послуги (роботи) з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій до 05 числа місяця, що настає за розрахунковим.
2.5. У разі ненадання  послуг або надання їх не в повному обсязі, відхилення їх кількісних і якісних показників від нормативних, проводити перерахунок розміру плати на підставі актів-претензій. 
2.6. Інформувати щомісячно споживачів про фактичну вартість послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в повідомленнях (квитанціях) на оплату за надані послуги.
3. Управлінню по зв’язках з громадськістю міської ради оприлюднити дане рішення на сайті Житомирської міської ради.
4.  Рішення набуває чинності через 15 днів з дня його офіційного оприлюднення в друкованих засобах масової інформації.
5. Вважати таким, що втратило чинність рішення міськвиконкому від 16.12.10 №884 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються КВЖРЕП №8».
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Боровця М.П.  
 
Міський голова                                                                                             В.М. Дебой

http://zt-rada.gov.ua/pages/p3251

ТОЛЬКО НЕДАВНО, СПИНОГРЫЗЫ, ПОВЫШАЛИ ЭТИ ТАРИФЫ!!!!!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:11:21, 20.06.2012 [Материал]

"ДОДАТОК ДО РІШЕННЯ" НЕ ОПУБЛИКОВАЛИ!!!
Іскандер
8 Іскандер (Іскандер)   • 23:40:29, 21.06.2012 [Материал]

Думаю, через відповідний запит, враховуючи вимоги ЗУ "Про доступ до публічної інформації", цей додаток найближчим часом можна буде переглянути і звірити із тарифами, які затверджені рішенням міськвиконкому від 16.12.10 №884, та наочно переконатися чи дійсно експериментом Півоварової передбачається зниження тарифів.

Але хотів би звернути увагу, насамперед Вашу, пане джавахарлал нюру, на п.2.2. наведеного Вами проекту рішення. Обов'язок сплати споживачами нових тарифів настане лише після внесення відповідних змін до нині діючих договорів про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, укладених зі споживачами, які надаються КВЖРЕПом №8, шляхом укладання додаткових угод або укладання нових договорів; а також після підписання уповноваженою особою (можливо, "старшим по будинку") із працівниками обслуговуючого КВЖРЕПу №8 актів про надання послуг (виконання робіт), якими згадана особа підтвердить факт отримання послуг.
MABP
2 Григорій (MABP)   • 20:26:05, 20.06.2012 [Материал]

Недавно ж закрили таку схему по пенсійному фонду: прибирати буде та сама "тьотя Валя" за 1000 гривень, оформлена в фірмі "талановитих бізнесменів" східноукраїнського походження.
Шоб вони подавились тими грошима.
telefon
4 джавахарлал нюру (telefon)   • 22:18:58, 20.06.2012 [Материал]

Я прекрасно помню этот скандал. И сегодня напомнил как раз о нём нашему депутату Горсовета.
MABP
6 Григорій (MABP)   • 23:06:21, 20.06.2012 [Материал]

Дозволяю також передати мої побажання начальнику ЖЕКу
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 21:51:42, 20.06.2012 [Материал]

telefon! Трымайтесь и побеждайте!
telefon
5 джавахарлал нюру (telefon)   • 22:19:46, 20.06.2012 [Материал]

Спасибо!
dimdim
7 Дмитрий (dimdim)   • 23:49:50, 20.06.2012 [Материал]

Не знаю чем мог бы помочь - разве что набить морду этому новоявленному начальнику ЖЭКа, по прошлому и по сути он просто тракторист, вот и подлизывается к начальству. Мало им, что "комэнерго" уже урвало кусок в этой нише.
У нас в доме убирали мать с дочкой из района за 700 грн в месяц, так они людей вышвырнули и месяца 4 уже совсем никого. Вот это к чему они клонят. Накатанная дорожка - разорить и лапу наложить.
Спасибо за информацию. Может массы додумаются не подписывать новые договора. Проинформирую наш дом.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо