Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Erik » 2012 » Декабрь » 8
Erik Я піду, знаючи, що приніс найбільшу жертву в ім'я майбутнього моїх дітей

Erik


Оценка: 2.6/5 Голосов: 18

Я піду, знаючи, що приніс найбільшу жертву в ім'я майбутнього моїх дітей

08.12.2012, 19:20:30 1999 2.6 10

28 років тому загинув в бою Роберт Джей Метьюс, прихильник одінізма, лідер американської організації білих націоналістів «The Order». Моя невелика публікація - данина цій людині на згадку про нього.

Роберт Джей Метьюс народився в місті Марфа, штат Техас, 16 січня 1953 р. його батько мав шотландське коріння, був мером міста, головою Торгової палати і керівником місцевої методистської общини. У віці одинадцяти років Метьюс став членом правоконсервативної політичної групи «Товариство Джона Берча», а пізніше створив антикомуністичний ополчення «Сини свободи». Таким чином, історія боротьби Роберта Метьюса за спадщину нашої раси почалася з протистояння комуністичної ідеології та обмеження свобод громадян в США. У 1974 р. він переїхав до Металайн-Фоллз в штаті Вашингтон, де вони з батьком купили 60 акрів лісу і побудували новий будинок.

З переїздом в Металайн-Фоллз почався новий етап в житті Роберта Метьюса. Він одружився, почав працювати на землі і читати. «Я став одержимий читанням. Я поглинав том за томом з таких предметів, як історія, політика і економіка. Мене особливо вразили "Захід Європи" Шпенглера і "Which Way Western Man?". Я також підписався на велику кількість періодичних видань про сучасних американських проблемах, насамперед про все більш швидкому занепаді Білій Америки. Мої знання про стародавню історію Європи стали будити в мені несправедливо пригнічений почуття, поховане в глибинах моєї душі, почуття родової гордості і родового свідомості ».

Голос крові волав до дій, і у вересні 1983 р. на своїй фермі в Металайн-Фоллз він разом з ще вісьма однодумцями створив організацію під назвою «Орден» або «Порядок» (The Order), також іменувалася «Мовчазним братством» (англ. Silent Brotherhood; ньому. Brüder Schweigen). Метою створення «Мовчазного братства» була партизанська війна - відчайдушна спроба змінити тяжке становище речей. Гроші для боротьби отримували шляхом пограбувань інкасаторських машин, підробки грошей та експропріацій порно-магазинів. Особливу ненависть вони відчували до порно-магазинам, розповсюджуючим сексистську бруд, за допомогою якої сіоністські ділки отруюють націю. Отримані кошти використовувалися для закупівлі автомобілів, обладнання, озброєнь і для допомоги однодумцям. Також «Орден» придбав ділянки землі в штатах Айдахо і Міссурі, щоб створити на них табори для підготовки бійців.

У червні 1984 р. «Орденом» був страчений єврейський радіожурналіст Алан Берг, неодноразово образливо висловлювався на адресу білих американців. Роберт Метьюс, Девід Лейн і Брюс Пірс вбили його пострілом в голову на порозі будинку, після того як Берг образив пастора Піта Петерса з Церкви Ідентичності та його погляди на одній зі своїх радіопрограм.

Хоча члени «Ордена» вже грабували магазини і банки, на організацію революції були необхідні більші суми грошей. У порівнянні з революцією 1917 року, тут не було спонсорства від закордонних банкірів. Тоді було вирішено пограбувати інкасаторську машину, що перевозила гроші з банку в Сан-Франциско. Хоча наліт пройшов вдало, «МБ» допустило велику помилку - на місці пограбування був втрачений пістолет Метьюса. Однак крахом «МБ» послужило інше: приблизно в той же час інший член «Ордена» Том Мартінес, заарештований у Філадельфії за спробу пустити в хід підроблені банкноти, погодився на співпрацю з владою і відправився на зустріч з Метьюс і його соратником Гері Ярбороу. ФБР влаштувало засідку в мотелі, де знаходилися революціонери, але Метьюсу вдалося піти, хоча його і поранили в руку, а Ярбороу був заарештований.

8 грудня 1984 урядові агенти (за різними джерелами, їх було від 60 до 500) оточили Метьюса на острові Уідбі. Він відмовився здатися і вступив в перестрілку з ФБР. Протримавшись 24 години під градом куль, після того як федерали підпалили з бойового вертольота будинок, в якому він оборонявся, Роберт Джей Метьюс згорів живцем зі зброєю в руках.

«Минулої ночі я зрозумів, що сьогодні буде останній день мого життя. Уві сні до мене прийшли всі близькі й улюблені мною люди. Я був хорошим воїном. І я помру з честю і зустріч моїх братів у Вальхаллі ».

У підсумку, всі учасники «Мовчазного братства» (Брюс Пірс, Гері Ярбороу, Девід Лейн і ін) були безжально засуджені урядом США. Однак Роберт Метьюс загинув не дарма: «Я піду, знаючи, що приніс найбільшу жертву в ім'я майбутнього моїх дітей. Як завжди, за кров, землю, честь, віру і рід ». Так давайте ж не падати духом і продовжувати діяти, щоб зусилля всіх, хто загинув і бився за наше світле майбутнє, не виявилися марними!


Прикреплённые изображения:
Erik Я піду, знаючи, що приніс найбільшу жертву в ім'я майбутнього моїх дітей Erik Я піду, знаючи, що приніс найбільшу жертву в ім'я майбутнього моїх дітей
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 10
Серго_RKAS
1 Серго Житомирский (Серго_RKAS)   • 19:53:23, 08.12.2012 [Материал]

Собаке-собачья смерть!
Erik
2 Костянтин (Erik)   • 21:32:35, 08.12.2012 [Материал]

"собаки" як ви висловились, схоже, члени незрозумілих лівакових анархогопкомпаній, яких навіть і українцями назвати важко, якщо ти називаєш людину собакою, що вмерла за свої переконання(нехай не всі їх поділяють) то ти вже нижче за нього.провокатор
Pulp_Fiction
3 Винсент Вега (Pulp_Fiction)   • 21:47:33, 08.12.2012 [Материал]

"якщо ти називаєш людину собакою, що вмерла за свої переконання"

Убивать людей и грабить банки, никуя себе пэрэконання. Это го.но не заслуживает, чтоб его называли собакой.
Ogin
4 Ogin Konung (Ogin)   • 22:10:04, 08.12.2012 [Материал]

Сукин сын Йося Джугашвили начинал с того, что грабил банки, а закончил тем, что убивал десятки миллионов людей. Этично ли называть собакой упыря Сталина? Не обидятся ли собаки?
Дикий_прапор
6 Дикий (Дикий_прапор)   • 22:15:55, 08.12.2012 [Материал]

какие десятки миллионов? он лично расстрелял миллиард человек!
Pulp_Fiction
7 Винсент Вега (Pulp_Fiction)   • 22:42:32, 08.12.2012 [Материал]

При чем тут Сталин, если речь идет про Роберта Джей Метьюса? Или рефлекс сработал, мол раз блог на ЖЖ, то и про Сталина надо обязательно гавкнуть.
KAPJICOH
5 Andrey (KAPJICOH)   • 22:15:06, 08.12.2012 [Материал]

+100500
telefon
8 джавахарлал нюру (telefon)   • 23:08:02, 08.12.2012 [Материал]

Террор и бандитизм.

Таких даже до тюряги довозить нельзя. Попытка к бегству...
Erik
9 Костянтин (Erik)   • 23:32:21, 08.12.2012 [Материал]

тоді практично всіх ліваків творців революції, що комуняк та анрхошизофренов, точно так же потрібно було не довозити...
qikread
10 Елена (qikread)   • 01:02:27, 09.12.2012 [Материал]

Победившие революционеры - герои, а проигравшие - бандиты. Но суть одна....


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо