Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LAVINNA » 2013 » Март » 18
LAVINNA Положення про Всеукраїнський творчий дитячий конкурс «Україна – очима дітей»

LAVINNA


Оценка: 3.6/5 Голосов: 23

Положення про Всеукраїнський творчий дитячий конкурс «Україна – очима дітей»

18.03.2013, 22:37:34 6366 3.6 3

Всеукраїнська піонерська організація ім. В.І.Леніна запрошує до участі у  ІІІ-му Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Україна – очима дітей» (далі – Конкурс) школярів  віком від 9 до 16 років.

Організатор Конкурсу – Міністерство соціальної політики. Конкурс проходить за сприяння Комуністичної партії України, Ленінського комсомолу України та Міністерства молоді та спорту України.

Конкурс проходить у три етапи: інформаційний, відбірковий та фінальний. Фінал Конкурсу відбудеться в травні місяці в місті Київ.

Терміни проведення:

– прийом конкурсних робіт за номінаціями відбувається з 15 березня по 15 квітня за вказаними адресами;

– визначення переможців регіональних турів Конкурсу відбудеться до 10 травня 2013 року.

З 10 травня в Києві розпочне роботу виставка творчих робіт, під час якої буде визначено переможців Конкурсу, переможці якого отримають безкоштовні путівки для оздоровлення в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» та цінні призи та подарунки від організаторів та спонсорів Конкурсу.

Роботи надавати у вказаний період особисто або поштою за адресою: 10014, Житомир, вул. Черняховського 12а, к. 9, з поміткою «Творчий конкурс».

Відповідальна особа: Морозова Любов Миколаївна. Телефон: 095-840-59-51.

Текстові роботи можна надсилати на електронну скриньку [email protected]

Подробиці на сайті www.lenkomsomol.net.ua. Для довідок можна звертатись до Центральної ради ВПО ім. В.І.Леніна в Києві за телефоном 044-463-56-96.

Роз’яснення номінацій

Якщо Ви бажаєте прийняти участь в Конкурсі, необхідно надати до організаторів творчі роботи за наступними номінаціями:

– «Моя майбутня професія» – передбачає висвітлення учасником Конкурсу своїх профорієнтаційних вподобань, обґрунтування вибору професії, її соціальної значимості, опис особистих досягнень, пов’язаних з майбутньою професією;

– «Знаю! Пам’ятаю! Пишаюсь!» – передбачає розкриття учасником теми великого героїчного подвигу українського народу в боротьбі з німецько-фашистськими загарбниками;

– «Моя творча майстерня» – представлення робіт, зроблених власноруч учасниками Конкурсу: художніх композицій, виробів з дерева, каменю та інших матеріалів;

– «Мріям людини – немає межі» – представлення робіт про видатних вчених України, які здійснили значні досягнення в розвитку вітчизняної науки, висвітлення власних мрій про майбутнє.

До розгляду приймаються як текстові (оповідання, вірші, статті до 10 друкованих сторінок формату А4) так і графічні (картини, малюнки) роботи за вказаними номінаціями.

Інформація про Конкурс

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Україна – очима дітей» був заснований в 2011 році Всеукраїнською піонерською організацією ім. В.І.Леніна. Конкурс включений до реєстру Українського державного центру культурних досліджень Міністерства культури України.

В 2011 році в Конкурсі прийняли участь близько 5000 дітей з 22 регіонів країни, 280 з них як переможці безкоштовно оздоровилися в Українському дитячому центрі «Молода гвардія», в 2012 році в Конкурсі прийняли участь близько 15 тисяч дітей з 25 регіонів країни, 260 з яких безкоштовно оздоровилися в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» та отримали цінні призи від організаторів.

Прикреплённые изображения:
LAVINNA Положення про Всеукраїнський творчий дитячий конкурс «Україна – очима дітей»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Дорогенька
1 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 22:43:23, 18.03.2013 [Материал]

Переможець Петрик, який виклав ТРЬОХМЕТРОВЕ слово Україна очима комуняцьких дітей (с)
SteamRoller
2 Михаил (SteamRoller)   • 11:23:08, 19.03.2013 [Материал]

>>ТРЬОХМЕТРОВЕ слово Україна очима комуняцьких дітей

Хм, дети без глаз это смешно?
Ах, они же "комуняцьки", таких не жалко и "на гилляку", да?
Дорогенька
3 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 14:26:46, 19.03.2013 [Материал]

пропоную ознайомитись із різноманітними анекдотами і частіше посміхатись


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо