Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Salamandra » 2013 » Май » 29
Salamandra «БОМЖ» — прикордонник розпочав голодування. Відео

Salamandra


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

«БОМЖ» — прикордонник розпочав голодування. Відео

29.05.2013, 02:29:01 1375 5.0 1

28 травня 2013 року в Житомирі продовжував цілодобове протестне голодування майор прикордонної служби Черножуков Микола Миколайович. 20 років Микола віддав прикордонній службі, а в результаті залишився ні з чим, лише з мізерною пенсією. В порушення діючого законодавства, державні органи не спромоглися забезпечити прикордонника житлом. Майор звинувачує у своїх поневіряннях окупаційну владу, голову Державної прикордонної служби України генерал — полковника Миколу Литвина, президента України Віктора Януковича, місцевих чиновників.

Ще під час проходження служби майор з родиною (дружина і донька) винаймав квартиру, але військова частина припинила оплачувати вартість житла. Майор почав скаржитись, в результаті чого його намагались звільнити за 5 днів до виходу на пенсію.

Після трьох років поневірянь, Микола Черножуков зважився на акцію протесту в центрі Житомира, поблизу обласної і міської адміністрацій. В перші дні акцію намагались зірвати, а майора арештувати — проти протестувальника кинули одинадцять міліціонерів, озброєних автоматами. Від арешту майора врятувало лише втручання депутата міськради.

Спочатку Микола готував собі їжу безпосередньо на місці проведення акції, але міліціонери чомусь заборонили це робити. У відповідь колишній прикордонник розпочав голодування. Микола Миколайович каже, що після того, як за допомогою лікарів прийде до тями, то відразу застосує інші методи боротьби з недолугою владою — розпочне бойові дії.

На пропозицію журналіста отримати житло в президентському Межигір'ї, протестувальник відповів, що не має на це коштів.

Микола Черножуков показав свій остаточний військовий розрахунковий документ, з якого видно, що прикордонника з 1999 року забезпечували службовим одягом як жебрака, на загальну суму аж вісім з половиною тисяч гривень, починаючи з кашкета і закінчуючи трусами, яких йому так і не видали.

Майор звернувся з відкритим зверненням безпосередньо до Президента України Віктора Януковича (див. відео)

My WebPage

Саме в той час, коли керівники держави урочисто вітали прикордонників з професійним святом та розповідали всьому світові байки про великі досягнення, в Житомирі, на кордоні між народом і режимом на бойовому чергуванні знаходився виснажений, голодний і обідраний майор прикордонної служби Микола Черножуков.

Незабаром стартує всеукраїнський референдум «БОМЖАМ — Межигір'я!»

Віктор Котенко

Прикреплённые изображения:
Salamandra «БОМЖ» — прикордонник розпочав голодування. Відео
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
wowa
1 житомирянин (wowa)   • 17:39:05, 29.05.2013 [Материал]

Какой же он плюс для всего этим делает ...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо