Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2013 » Июнь » 24
snova "Зі своїм північним братом розмовляю тільки матом" – Орест Лютий заспівав у Києві свої "стьобні" пісні

snova


Оценка: 2.5/5 Голосов: 21

"Зі своїм північним братом розмовляю тільки матом" – Орест Лютий заспівав у Києві свої "стьобні" пісні

24.06.2013, 20:09:51 1881 2.5 3

У столичному пабі "Бочка" відбувся черговий концерт Ореста Лютого із програмою "Лагідна та сувора українізація".

Соліст, професор антропології, який більше відомий як телеведучий і актор Антін Мухарський, разом із антитоталітарним гуртом "Сталін & Гітлер капут" виконав свої відомі "стьобні" пісні, написані з метою українізації населення.

Виступ розпочався з композицій, "рекомендованих для садочків Донецька як урок антитабачниківщини". Лютий представив нову пісню, присвячену Василю Стусу за мотивами радянської композиції "Я прошу, хоть не надо лгать".

Після закінчення першої частини концерту, співак розпочав "сувору українізацію", яка передбачала виконання пісень із вмотивованою ненормативною лексикою.

"Зі своїм північним братом розмовляю тільки матом. Отже, попереду виключно пісні, у яких міститься вмотивована ненормативна лексика. Тому пропоную випити і заспівати разом "Гей, наливайте повнії чари", – зазначив виконавець.

У рамках концерту також відбулася презентація нової книги Мухарського "Після злучення тварина сумна", яку видали місяць тому.

"Вона складається з трьох частин. Це збірка кримінально-містичних повістей, написаних із 1998-го по 2012 рік. Остання частина називається "Смерть малороса" і присвячена людині, яка дуже нагадує малоросійського письменника Олеся Бузину, – говорить Мухарський. – Якщо коротко про сюжет – чорти у неприродний спосіб ґвалтують малоросійського письменника пляшкою безалкогольної "Балтики".


По завершенню виступу глядачі не відпустили музикантів без виконання пісень "на біс".

"Пригадалась мені історія, як артист проспівав концерт і каже: "Може, на біс?", а йому відповідають: "От..ись". Тому дуже приємно, що ви зрозуміли нас і нашу музику", – додав Лютий.


http://gazeta.ua/articles/culture/_zi-svojim-pivnichnim-bratom-rozmovlyayu-tilki-matom-orest-lyutij-zaspivav-u-kiev/503743


Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/culture/_zi-svojim-pivnichnim-bratom-rozmovlyayu-tilki-matom-orest-lyutij-zaspivav-u-kiev/503743">Gazeta.ua</a>

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
толян11
1 анатолий (толян11)   • 20:42:56, 24.06.2013 [Материал]

лютый это какбэ 1 класс 2 четверть,вот Поддревлянский это классика.
RomanDavydenko
2 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 01:33:47, 25.06.2013 [Материал]

Антін у творчому пошуку. Пройде час, і москалі будуть не актуальні. І буде переспівувати Rammstein, з текстом про олігархів і владу.
Lisa111
3 Роман (Lisa111)   • 12:17:02, 25.06.2013 [Материал]

Со своею я соседкой размовляю крайне редко.
Молча припираемся - сексом занимаемся

Амнистия Ласковый.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо