Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Erik » 2013 » Июль » 21
Erik «БАНДЕРШТАТ-2013»: ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО ОПОРУ

Erik


Оценка: 2.9/5 Голосов: 13

«БАНДЕРШТАТ-2013»: ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО ОПОРУ

21.07.2013, 20:49:28 2520 2.9 4

Фестиваль «Бандерштат-2013», який уже всьоме відбудеться на теренах Волині, в одному місці та в один час  збере всіх, хто хоче і може робити якісні зміни в нашій країні.

Цього року фестиваль змінює свій лейтмотив – «український дух» переростає в «український опір». До слова, шість років поспіль «Бандерштат» був фестивалем українського духу. Зміна назви пов’язана із тим, що фестиваль стане своєрідною платформою, навколо якої об’єднаються всі, кому небайдужа доля української держави.

 Дійство заплановане на 3 та 4 серпня. Фестиваль пройде на території іподрому в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки міста Луцька.

На Великій сцені фестивалю виступатимуть 16 гуртів з різних міст України та один гурт  з Білорусі. Хедлайнерами «Бандерштату» стануть легендарні українські рок-гурти  «Скрябін» і «Тартак». Окрім хедлайнерів на «Бандерштаті» гратимуть: Етнатерра (Володимир-Волинський), Різак (Калуш), ЗЛАМ (Київ),  Кімната Гретхен (Дніпропетровськ),KETO (Луцьк), Етсетера (Суми),  Sciana (Брест, Білорусь), Golev (Луцьк),  Механічний Апельсин (Львів), Panke Shava (Київ), Триста8ісім (Ужгород), Холодне Сонце (Тернопіль), Кораллі (Івано-Франківськ), O.TORVALD (Київ). Ще один гурт музичної програми організатори оголосять згодом, адже він визначиться шляхом інтернет-голосування.

На відвідувачів фестивалю чекатиме також акустична сцена та нічні кіноперегляди.  Акустична сцена працюватиме дві ночі поспіль, де близько десяти виконавців гратимуть повстанських та ліричних пісень. Репертуар кінотеатру просто неба включатиме ряд нових українських стрічок.

Традиційно багатогранною буде патріотично-виховна складова дійства, в рамках якої заплановано зустрічі з ветеранами УПА, представлення різних тематичних виставок та експозицій, лекції на тематику історії УПА та національних героїв України тощо.

На гутірковій сцені «Бандерштату» лекції читатимуть відомі політики та громадські діячі, зокрема відбудуться зустрічі з журналістом Юрієм Макаровим, нардепом Миколою Княжицьким, політичним діячем Юрієм Луценко, представниками націоналістичних організацій Східної Європи, з активістами громадської кампанії  на захист сім’ї Павліченків та ін.

Літературна частина заходу буде представлена молодими поетами з різних куточків України. Відбудеться презентація доробку талановитих націоналістів-поетів – збірки поезій «Голос крові».

На території діятиме так зване «дитяче містечко» для всіх, хто буде на фестивалі з дітками.

Також в програмі фестивалю будуть традиційні для «Бандерштату» історична реконструкція, різноманітні майстер-класи, патріотичні квести, татуювання та боді-арт патріотичного змісту, флешмоб, етнічна ярмарка, спортивні змагання.

 

Прикреплённые изображения:
Erik «БАНДЕРШТАТ-2013»: ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО ОПОРУ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 11:05:54, 22.07.2013 [Материал]

del
Erik
2 Костянтин (Erik)   • 11:13:35, 22.07.2013 [Материал]

який плагіат?
RapidDuck
3 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:29:47, 22.07.2013 [Материал]

del
Erik
4 Костянтин (Erik)   • 14:28:20, 22.07.2013 [Материал]

плагіат з чого?)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо