Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » sharm » 2013 » Декабрь » 7
sharm Новоград-Волынский официально за евроинтеграцию!

sharm


Оценка: 3.9/5 Голосов: 21

Новоград-Волынский официально за евроинтеграцию!

07.12.2013, 17:01:15 2247 3.9 3

Новоград-Волинська міська рада залишається прихильником євроінтеграції України і наполягає на якнайшвидшому ухваленні парламентом усіх євроінтеграційних законів, розробці українською владою і погодженні з Єврокомісією плану дій щодо виділення Європою економічної підтримки Україні та підписанні Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. 6 грудня 2013 року на ХХ сесії міської ради ухвалено рішення міської ради про підняття прапору Євросоюзу поряд з прапором міста, як символ безальтернативності та незмінності курсу України на впровадження європейських цінностей. Відразу після закінчення сесії депутати міської, обласної ради вийшли на подвір’я та під спів національного гімну на щоглу було піднято прапори. 



http://novograd.osp-ua.info/?pokaz=75689

Новоград-Волинські депутати відреагували на події, що відбуваються у Києві


Останнім часом непроста суспільно-політична ситуація складається в Україні. Українське суспільство з обуренням ставиться до застосування насилля до учасників Євромайдану в Києві. На вулицях і площах населених пунктів нашої держави  щодня збільшується кількість мітингувальників, до них залучається студентська та учнівська молодь. У закликах звучать вимоги до керівництва держави щодо притягнення до суворої відповідальності винних у пролитті крові громадян України та іноземців.

Не залишаються осторонь загальноукраїнських подій і новоград-волинці.  3 грудня відбулися збори депутатів міської ради, під час яких прийнято Заяву   з приводу кривавих подій у Києві 30 листопада-1 грудня 2013 року. Текст її зачитав міський голова Володимир Загривий. Він власноруч підписав документ і запропонував депутатам поставити свої підписи, якщо погоджуються із змістом. Володимир Іванович також познайомив присутніх із прийнятими сьогодні рішеннями виконавчого комітету. Зокрема, одне з них затверджено з метою безпеки життя і здоров’я громадян міста, неповнолітньої молоді під час проведення масових заходів   у суспільно-політичній ситуації, що складається в Україні. В  рішенні міститься звернення до керівників всіх міських підприємств, організацій щодо забезпечення належної роботи і життєзабезпечення міської громади всіма видами відповідних послуг. Очільник міста наголосив, що міська влада робить все можливе для безперебійного функціонування господарства міста, дотримання  прав і свобод громадян на його території, недопущення проявів нагнітання ескалації в громаді.

   До проведення зборів долучилися і понад 50 представників міських громадських об’єднань, які прийшли на запрошення деяких депутатів міської ради із державною та євросоюзівською символікою. Люди налаштовані рішуче. Виступаючі депутати міської ради Мисін В.Є., Остапчук В.І., член виконкому, директор хлібозаводу Портянко С.Ф. та інші вимагали відставки українського Уряду та Президента України за допущене у столиці кровопролиття, призупинення євроінтеграції, дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в державі.

    Насамкінець 39 присутніх на зібранні депутатів міської та обласної ради підписали вищезгадану Заяву.


http://novograd.osp-ua.info/?pokaz=75556


Звернення депутатів Новоград-Волинської міської ради до Президента України, Прем’єр-міністра та Народних депутатів України!

02.12.2013

Шановний пане Президенте!

Шановний пане Прем’єр-міністре!

Шановні Народні депутати!

З великою тривогою спостерігаємо за ситуацією в країні, пов’язану з прийняттям доленосних рішень, що визначать в майбутньому долю наших дітей та онуків, нагнітанням, у зв’язку з цим, напруженості в суспільстві та у відносинах між людьми. Відзначаємо, що більш як трьохсотлітній проросійський вектор розвитку України у більшості випадків призводив до глибоких розчарувань, економічного визискування, а іноді і до фізичного винищення українського народу.

  Сьогодні є можливість повернутися до Європи, частиною якої завжди була Україна: українському народу глибинно притаманний європейський спосіб облаштування свого життя, родинний устрій, індивідуальна свобода кожної людини та демократичне обрання власного керівництва. Це єднає нас з Європою значно глибше, ніж закони, написані людьми. Глибоко шануючи дружбу з російським народом ми розуміємо невідворотність приєднання українського народу до європейської сім’ї - до країн справжньої демократії, вільної праці на користь родині, усього суспільства та держави.

  Звертаємось до Вас, пане Президенте, пане Прем’єр-міністре, народні депутати, з вимогою підписати Договір про асоціацію з Європейським Союзом та об’єднати все суспільство навколо спільної цілі - рівного права українського народу на заможне і справедливе життя серед інших народів Європи.

В.І.Михальчук

за доручення депутатів Новоград-Волинської міської ради Житомирської області

секретар міської ради    


http://novograd.osp-ua.info/?pokaz=75303

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
tuna
1 norman (tuna)   • 17:43:44, 07.12.2013 [Материал]

селяне традиционно почтительны.
scif77
3 Владимир (scif77)   • 14:29:03, 08.12.2013 [Материал]

селяне, это про новоградцев??? ну-ну!!!
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 19:04:04, 07.12.2013 [Материал]

"селяне традиционно почтительны."

Це ти про себе, мешканець ісраельського села з непристойною назвою? :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо