Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Декабрь » 19
RomanDavydenko XXI сторіччя. Україна. Хаос.

RomanDavydenko


Оценка: 2.1/5 Голосов: 14

XXI сторіччя. Україна. Хаос.

19.12.2013, 21:47:03 1467 2.1 1

Українці все життя ненавиділи "панів". "Панів", які поставили себе над українцями і сказали, що простому українцю так буде краще. Це щеплення, вже було зроблено, дуже давно і відторгнення, цієї бацили, бацили ненажерлевого панства, зараз відбувається. В Україні, ніколи не приживеться "вертикаль" (президент) влади, тільки "горизонталь" ( Верховна Рада) і ця "горизонталь" влади, дасть можливість одному, можливо премьер-міністру висловити, що ця "горизонталь" прийняла рішення, хоче його поширити та запровадити як Закон. Коли, це зрозуміють у Верховній Раді Народні Депутати, тоді буде нове зрозуміле життя, свіжий подих політики і прокинеться сенс в тому, що роблять Народні Обранці. Все залежить від Вас! Юристи які вийшли з ПР, це зрозуміли одразу!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 22:07:36, 19.12.2013 [Материал]

роман...а в пр воропаев самый высокооплачиваемый юрист.вот когда выйдет он наутро аббревиатура пр уже будет неактуальна.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо