Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Gage » 2014 » Январь » 29
Gage Цинично. Зачем этот Евромайдан?

Gage


Оценка: 3.3/5 Голосов: 34

Цинично. Зачем этот Евромайдан?

29.01.2014, 12:19:45 3070 3.3 49

Нахєра цей Євромайдан—погляд циніка

 

(Осторожно! Ненормативная лексика)

 

Якщо не знаєш про що мова—мова про гроші

 

Балада перша—про 417 американських доларів на рік. З кожного.

 

Дуже багато сказано про те, що відбувається зараз в Україні. А ще більше про те—чому так відбувається. Говорять про "свободу слова”, про "вільну пресу”, про "громадянські права”, про "європейські цінності”, про "незалежність”—про все, тільки не про гроші. А нє. Про гроші говорить Азаров. Каже, шо їх нема. І каже, шо їх дала Росія. А ЄС—жадіна-гавядіна. Тому ну їх нахєр, цей ЄС (принаймні, поки що), а Росія—молодець.

 

Тобто давайте таки про бабло. Бо ні "європейські цінності”, ні "свободу слова” на хліб не намастиш. І навіть в кишеню не покладеш. А тим більше життя/вибиті_зуби/відломану_ногу не повернеш. То якого хрєна стоїть цей Євромайдан ?

 

Тим більше, якщо Вас не переконують аргументи типу "я не хочу жити в країні, в якій не можна вивезти шини з гаража щоб не зловили і не впаяли 15 років тюрми” і Ви вважаєте, що нєхєр шини з гаража вивозити ( "хай там хоч зігниють”)—давайте подивимося кому це все шо зараз відбувається вигідно

 

Як би це цинічно не звучало, спробуємо знайти де тут йдеться про гроші. Про чиї і про скільки.

 

Отже, беремо калькулятор і рахуємо.

 

Цифра перша: UAH 500 000 000 000 (п’ятсот мільярдів гривень)—приблизно такий об’єм державних закупівель держави Україна на рік.

 

Цифра друга: 30%. Це найменше, скільки було спижджено (вкрадено тобто)—за оцінками експертів з тих 500 мільярдів гривень.

 

Цифра третя: 45 000 000. Це кількість населення України.

 

Цифра четверта: 14 000 000. Це кількість населення України пенсійного віку. Пенсіонери карочє.

 

Цифра п’ята: 8грн = 1 долл США

 

А далі робимо прості арифметичні маніпуляції, відомі нам з курсу математики за 4 клас загальноосвітньої школи. 30% з 500 мільярдів гривень це 150 ярдів. Тобто сума, яка щороку пиздиться на держзакупівлях—150 мільярдів гривень. Ну це типу коли машину яка коштує 20тис. долл. для якогось міністерства купили за 30. І так хрєнста тисяч раз.

 

Ідемо далі. Ділимо ці 150 ярдів на 45 мільйонів населення України. Отримуємо цифру 3333 грн. Що ця сума означає ? Вона означає, що саме стільки грошей було спижджено (тільки через один-єдиний механізм державних закупівель) у к-о-ж-н-о-г-о громадянина України. І що так відбувається практично щороку. І тільки по механізму держзакупівель.

 

У мене питання—хто з нас, громадян України, не знайшов би як витратити з користю для себе ці 417 доларів США ? А сім’ю з чотирьох осіб на скільки "кинули” ?

 

$417 акуратно множимо на 4 = $1668. Ага. Щороку. У кожної сім’ї з 4-ьох чоловік. Зпижджено.

 

От Вам і корупція. В особистому вимірі. Не високі чи малозрозумілі терміни, які лунають з уст політиків і інших діячів культури та мистецтв піздабольства в студії якого-небудь Славіка Чмостера. Ні. Це у Вас у кожного, шановні мої читачі (за умови, що Ви—громадяни України, звичайно ж) виймають з кишені 417 доларів. І купляють собі машини, годинники, діаманти, будинки. А потім фоткаються і виставляють в інстаґрами. Мовляв, дивіться, лошари, як треба жити.

 

І не залежно від того де Ви живете, якою мовою Ви розмовляєте, які передачі по тєлєку дивитеся, львів’янин Ви, чи луганчанин. Плєвать їм. Вони пиздять гроші в усіх. І, канєшно ж, розказують, що луганчанин—лучче чим львів’янин. Ну ше би: поки луганчанин свариться з львів’янином—гроші у них обох красти значно легше. Розділяй і владарюй - принцип старий як світ.

 

Але дальше більше. Ладно ми з Вами. У нас он навіть доступ до інтернету є. А значить і компутер чи смартфон. Але у цій країні є уйма людей, які такими благами цивілізації обділені. Вони живуть на ліках, куплених на пенсію. І їх у цій країні біля 14 мільйонів. А давайте ці 150 ярдів спижджених поділимо на ці 14 мільйонів пенсіонерів, багато кому з яких дійсно потрібні гроші на підтримання життєдіяльності.

 

І ми отримуємо шокуючу цифру10714 грн. Майже 11 кусків гривень. Біля тисячі гривень на місяць. Це Ви собі уявіть стару бабцю пенсіонерку, яка ледве пересувається, і уявіть собі амбала в цепурах і на Порші, який щомісяця приїжджає до цієї старенької і забирає в неї по тисячі гривень. Уявили? Отак НАСПРАВДІ виглядають "політики”, які пиздять гроші з бюджету. А зовсім не так інтелігентно, як у Славіка Чмостера в студії.

 

Майже по 1000 гривень у кожного пенсіонера. Щомісяця . Цих істот можна назвати людьми ?

 

Так от, ми підійшли до суті. Євромайдан стоїть для того, щоби такого не було. Це якщо коротко.

 

А при чому тут Європа, запитаєте Ви ? А при тому, що у Європі такого немає. І у США немає. В Америці взагалі ніщєта—10 найбагатших сенаторів разом "коштують”шось 2,9 ярдів доларів, ага. Ніщєброди. Наші 10 найбагатших народних депутатів скільки "коштують”? У 20 раз більше ? Чи у 30 ?

 

Але ми відволіклись. Так от, Угода про Асоціацію, НЕ підписана у Вільнюсі, однією з обов’язкових умов ставить прозорість тендерних процедур, які унеможливлюють такі крадіжки грошей з бюджету (тобто відбирання бабла у старенької бабці, якій тільки на ліки ці гроші і потрібні).

 

Кажете шо Яценюк/Кличко/Тягнибок теж не святі ? Переконаний, що Ви праві. От тільки методи заробляння грошей Кличком—це ми бачили по тєлєку не раз і не два. Які там у нього заробітки ще крім того—не знаю, свічку не тримав. Але суть навіть не в тому. Суть у тому, що після підписаної УА з ЄС плєвать чи то Яценюк буде, чи Кличко, чи Янукович. Є процедури. Алгоритми. Як у комп’ютерній програмі. Дотримано процедур—добре. Не дотримано—санкція. Access denied.

 

А крім того, Ви бачили якими розгубленими виглядали ці "три богатиря” на декількох Віче після приходу з Банкової ? Як запопадливо вони підбирали слова. Якими схвильованими вони були ? Як боялися сказати шось не те ? Бачили ? Ви думаєте, що Майдан їм дозволить красти ? Щяз.

 

Балада про рибу і про рибалку.

 

Да, ЄС і США переслідують свої шкурні інтереси. Як і РФ, зрозуміло. "Так чому ми насправді повинні вибирати ЄС, а не звичну РФ”—думає собі звичайний українець. Рускіх ми уже, як мінімум, знаємо і призвичаїлися до їхніх зайобів. А з цими європейцями—хрєн зна шо воно таке. Геї там у них правлять бал, кажуть. От нахєра воно нам… Кажете, що вони нас намагаються навчити ловити рибу ? А чого це вони такі добрі ?

 

Отже, чого хоче Захід (ЄС і США) ? Зрозуміло чого—бабла. Яким чином ? Хоче нам продавати свої товари і послуги. Це те, що по умному називаєцця "розширення ринку збуту своєї продукції”. ОК, а шо ж виробляє Захід ? Ну тут уже хто на шо горазд. Німеччина—BMW i Mercedes’и, Франція—вино і сири, Америка—айфони. Іспанія і Італія—курорти. А как же, гамнас нє-дєржимс.

 

І да, усе це вони хочуть нам продавати. Неправда, скажете ? Правда. Уявіть собі 45 мільйонів проданих нових машин, або 45 мільйонів нових туристів, які по два рази на рік їздять на курорти іспанські і швейцарські. Знову ж таки—45 мільйонів нових айфонів. Це мало ? Ніфіґа це не мало. Це серйозний кусок ринку і Захід хоче цей ринок. У них там на Заході зростання економіки на 0,5%—зростання величезне. А тут 45-ти мільйонний ринок простоює безхозний. Нєпарядак.

 

Тільки от загвоздочка невеличка. Для того, щоби цей ринок заімєть, треба щоби українці… могли собі це все дозволити. Тобто Захід шкурно зацікавлений у тому, щоби 45 мільйонів українців раптом розбагатіли. Або не раптом. Але щоб розбагатіли обов’язково ☺ Нєжданчєґ ? Ні ЄС ні США не влаштовує такий малий дохід з такої величезної країни—пара тисяч супер-багатих покупців машин, айфонів і всього решта, а решта—ніщіє. З яких доходу—ноль. Лучче 45 мільйонів помірно багатих споживачів, ніж пара тисяч супер-багатих. Ну логічно ж ? логічно.

 

Да, да, Захід зацікавлений ШКУРНО у багатих українцях. Я вже мовчу про те, що багаті українці не будуть створювати проблем на східних кордонах ЄС. Що є додатковим бонусом до появи такого великого ринку збуту.

 

І отут проблема. Як ? Звідки ці українці мають раптом отримати змогу стати ринком збуту для дорогущих (або просто недешевих) товарів і послуг країн Заходу ? Ну, по-перше, треба зробити так, щоби, як мінімум на 417 баксів на рік їх не обкрадали на держзакупівлях. Для початку. Як це зробити ? Ну треба шось таке підписати з Україною, що би гарантувало поступове збагачення 45 мільйонного населення.

 

Тепер РФ. Тут все ще простіше. Росії, на відміну від Заходу, просто нема що запропонувати 45 мільйонам багатих українців. Просто нема що. Відпочинок в Гаграх ? Сафарі в Сибіру ? рашен айфон ? рашен мерседес ? АГА, щяз. Як тільки українці стають багатими—вони їдуть витрачати ці багатства явно не в Росію. Тому РФ і НЕ зацікавлена у збагаченні 45 мільйонів українців. Їй значно комфортніше розмовляти з декількома десятками багатих українських громадян. І ці 20-30 громадян України—і є їхнім ринком збуту. Що може їм запропонувати РФ ? Відкати. Відкати за що ? За цілком вагомі активи всередині України.

 

Отже, глобальна різниця між РФ і Заходом (причому, нічого особистого, тільки бізнес) в об’ємі ринку збуту. Для Росії це—пару десятків осіб (в народі їх називають олігархами). Для Заходу це—45 мільйонів споживачів.

 

І ця глобальна різниця диктує і стратегію і тактику поведінки сторін. У випадку з РФ це виглядає приблизно так: ось Вам, хохли-ніщєброди 15 ярдів "с барскава плєча”—ми це распіарім по страшній силі які ми класні пацани, а Ваше ЄС—жадіни-гавадяни (а то шо ми їх, ці 15 ярдів, потім витягнемо з Вашого бюджету через механізм держзакупівель/шечогось/абошечогось—Ви ж про це нічого не дізнаєтеся, лохи). Не знаю, напевно, якби я спиздив 50% бюджету, виділеного на весілля/Євро2012/Олімпіаду_в_Сочі, я би також намагався знайти крайнього. Да, це все американці, сволочі. Це все їхнє глобальне панування. Я то тут при чому ? Кручусь як можу, як раб на галєрах.

 

У випадку з ЄС і Угодою про Асоціацію це виглядає по-іншому. "Ми Вам даємо правила гри, які ведуть до процвітання (ну і, ясєн-красєн—до збільшення споживання наших продуктів і послуг), а Ви самі вирішуйте”. І ніби натякають "Нам Ваші 45 мільйонів споживачів—цікаві, звичайно, але не настільки, щоби голови за це розбивати”. Ну і, в принципі, глобально вони праві. Бо ж як тільки ми розбагатіємо (з їх допомогою чи без)—все одно ми до них поїдемо і їх товари і послуги будемо споживати. А не російські.

 

Я далекий від думки, що ЄС чи США—добрі і великодушні, а РФ—хєрова і погана. Нєа. Але я думаю, що, образно кажучи, Росія пропонує нам рибу, а ЄС хоче навчити ловити рибу. І стратегічно значно важливіше те, що пропонує ЄС.

 

Це так само як значно важливіше дати дитині добру освіту, яка буде її годувати в майбутньому, ніж просто підтримувати фінансово. Чи я не правий ?

 

Не за рибу гроші—замість епілогу

 

НІЩО і НІХТО не може виправдати людських смертей. Але якщо корито настільки вигідне, що люди його охороняють навіть ціною людських життів, то можна собі лише уявити, про які великі гроші (вкрадені у бабусь) йде мова. Напевно, що далеко не про 30% від держзакупівель. З усіма наслідками для кожного з нас. Особисто.

 

І тепер робіть висновки кожен для себе окремо. Можна в такі країні народжувати дітей ? Чи спочатку треба змінити країну ? Можна виїхати там де краще—а можна "краще” створити тут.

 

Ось за що стоїть Майдан. За майбутнє. За дітей.


https://medium.com/about-ukraine/717e9951ab47

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 49
Gage
1 Сева (Gage)   • 13:00:39, 29.01.2014 [Материал]

То было цинично, а тут научно: http://m.livejournal.com/read/user/d-i-a-s/458994
skyborn
16 no name (skyborn)   • 16:24:43, 29.01.2014 [Материал]

спасибо за интересный материал
abigor
2 abigor (abigor)   • 13:47:39, 29.01.2014 [Материал]

А где комментарии от местных титушек?
zloe_zlo
3 Роберт (zloe_zlo)   • 14:18:04, 29.01.2014 [Материал]

Скоро подтянемся, аванс получаем.
crow
9 Koss (crow)   • 15:20:05, 29.01.2014 [Материал]

вони ще до пенсії не дожили, як доживуть дасть Бог, тоді зрозуміють але до того часу вже наплодять два покоління так же як вони тітушат...
scif77
4 Владимир (scif77)   • 14:19:25, 29.01.2014 [Материал]

у меня встречный вопрос... а разве госбуджет не разворовывали с начала правления Кравчука??? Или при Ющенко все честные были???
zloe_zlo
6 Роберт (zloe_zlo)   • 14:22:58, 29.01.2014 [Материал]

Ющенко не крал, ибо "Ви думаєте, що Майдан їм дозволить красти ? Щяз."
aaa777
20 AAA (aaa777)   • 16:35:39, 29.01.2014 [Материал]

В таких объемах я так думаю в независимой Украине еще не крали.

Крадут даже в Германии. Я так думаю. Вопрос в объемах.. Там единицы процентов, у нас и в России - десятки процентов. Вот и вся разница.
В России нефти и газа много, там это меньше заметно.
zloe_zlo
30 Роберт (zloe_zlo)   • 16:48:56, 29.01.2014 [Материал]

А в каких объёмах вообще мог КРАСТЬ всенародно избранный мессия?
aaa777
34 AAA (aaa777)   • 16:56:13, 29.01.2014 [Материал]

Что ты мне пытаешься доказать ? Что Ющенко не святой ? Знаю. Аналогично про Тимошенко,Кличко и прочих.

Отношения к нынешней банде это не меняет.
Passionar
7 Дмитрий (Passionar)   • 14:38:13, 29.01.2014 [Материал]

"Или при Ющенко все честные были??? " - нет, не все
https://www.youtube.com/watch?v=BPSf6ykxrOY
crow
11 Koss (crow)   • 15:26:46, 29.01.2014 [Материал]

Ти про ахметова з яником глянь !
aaa777
24 AAA (aaa777)   • 16:37:05, 29.01.2014 [Материал]

Да чего смотреть. Сказали же - Межигорье не его :-)

И в Австрии некоторые только в целях разведки в логове врага.

P.S. Судя по минусам, с иронией у народа туговато.
Sams2
45 Александр (Sams2)   • 19:43:53, 29.01.2014 [Материал]

А если без иронии, то Межигорье и правда не его. Вернее, не только его. Там рядышком, по соседству стоит такой скромный домишко сверхчестного сверхпатриота Сени Яценюка...
aaa777
47 AAA (aaa777)   • 22:27:29, 29.01.2014 [Материал]

Зачем юлить то ?
Его или не его? Ответьте хоть себе честно
Если не только его, то кого еще ? Детей ?

Яценюк и компания РЯДОМ.
И масштаб, как мне кажется, совсем другого порядка.

Хотя я не возражаю, чтобы и у него спросили, откуда денежки. Но не у Яценюка первого, а по старшинству :-)
crow
10 Koss (crow)   • 15:25:58, 29.01.2014 [Материал]

агааа, у тому то і справа, що крали мать його всі і завжди і юлька з ющенком крали, тільки сцука вони знали як ті гроші вкласти можна в діло, як отримати прибуток і вкрасти з того прибутку, і зек він дядя простий, він заробляти невміє! а що він вміє а він вміє збивати, віджимати, красти, розводити... через це що ми зараз бачимо.... 64 мільони грн. були вкрадені у громадян коли закрили укр-гарант, представництво вебмані в Україні, було приватизовано всі обласні державні енергетичні організації, укртелеком памятаєте хто викупив !? такий список написати можна з 2010 року....
Gage
18 Сева (Gage)   • 16:32:41, 29.01.2014 [Материал]

Всю жизнь разворовывали
Вот и пора остановиться
dude
5 Dude (dude)   • 14:21:02, 29.01.2014 [Материал]

Красиво, но...

„Захід шкурно зацікавлений у тому, щоби 45 мільйонів українців раптом розбагатіли. Або не раптом. Але щоб розбагатіли обов’язково.ˮ Не смешите.
Еще раз спрошу: зачем ЕС Украина? Они не знают что с Грецией делать А на очереди схожие ситуации в Испании, Италии. «В нищете народа спасение Европы»: правительства спасают свои страны за счет обнищания своего народа. Впрочем, так было всегда в истории человечества. При входе Украины в ЕС она попадает в 4й блок стран (являются зависимыми от экономической ситуации в еврозоне, а также от жадности банковского сектора центровых стран). А оно нам надо?
Lisa111
12 Роман (Lisa111)   • 15:41:59, 29.01.2014 [Материал]

На днях в Германии была конференция по событиям на Украине. Представители Украины попросили ЕС в виде жеста доброй воли сделать безвизовый режим, на что представитель Ес ответил, что это так не пойдёт, вы же все разбежитесь, а кто майдановать будет?
Gage
22 Сева (Gage)   • 16:35:44, 29.01.2014 [Материал]

Не буду заранее реагировать
Приведи, пожалуйста, документ, подтверждающий твои слова:
"попросили ЕС в виде жеста доброй воли сделать безвизовый режим, на что представитель Ес ответил, что это так не пойдёт, вы же все разбежитесь, а кто майдановать будет? "
Это во-первых.
Во-вторых - причём тут безвизовый въезд?
В-третьих - в чём проблема получить визу?
Lisa111
26 Роман (Lisa111)   • 16:39:52, 29.01.2014 [Материал]

Документ я вам не приведу т.к. эту новость вчера передавали по радио. Я не знаю как распечатывать с радио. :-) Найти можно т.к. точно известно, что на встрече присутствовал посол Украины в Германии и встреча проходила в Берлине.

При чём тут безвизовый? Хорошо, главное выделю большими буквами: "Если мы введём такой режим, то ВСЕ МИТИНГУЮЩИЕ РАЗБЕГУТСЯ". Т.е. артисты смотаются и цирка не будет.
aaa777
17 AAA (aaa777)   • 16:32:38, 29.01.2014 [Материал]

Что с нами делать, Европа может полностью и не представляет.
А вот Россия очень четко представляет :-) Наивные, блин.
abigor
8 abigor (abigor)   • 15:14:10, 29.01.2014 [Материал]

На 5.
Вход в ЕС?
Lisa111
13 Роман (Lisa111)   • 16:01:56, 29.01.2014 [Материал]

Чего на 12 минусуем? Правда глаза режет? Конференция как раз вчера в Берлине проходила. Так и сказали, что если мы вам безвизовый режим сделаем, то все митингующие разбегутся...Вот так вас в Еуропе видеть хотят.

Судя по минусам правда очи дуже режет. :-)))
Смелый
14 Сергей (Смелый)   • 16:21:06, 29.01.2014 [Материал]

> Вот так вас в Еуропе видеть хотят.
не нас, а вас
Lisa111
15 Роман (Lisa111)   • 16:22:02, 29.01.2014 [Материал]

Нет, как раз вас. Я уже в Европе и мне безвизовый режим как зайцу пятая нога. :-))
aaa777
19 AAA (aaa777)   • 16:33:43, 29.01.2014 [Материал]

Если там так плохо, чего ты там забыл ? Давай в Россию лучше езжай.
А то личным примером показать слабо.
Lisa111
27 Роман (Lisa111)   • 16:41:00, 29.01.2014 [Материал]

на 19: где я говорил, что плохо?
aaa777
31 AAA (aaa777)   • 16:52:40, 29.01.2014 [Материал]

Так что ты все время пытаешься нам доказать здесь на форуме ?
Что зря народ вышел против власти, которая уже достала своим воровством ?
Что лучше продаться России, чем подписать Ассоциацию с Европой ?

Что в Европе не рай, можешь не писать. Рая на Земле нет нигде.
Но воровство 2 процента и воровство 50% - разница существенная.
Lisa111
37 Роман (Lisa111)   • 17:17:04, 29.01.2014 [Материал]

ААА, я не говорю, что в Германии плохо. Я говорил и говорю, что если Украина вступит в ЕС, то кирдык всей её экономике.

Вы постоянно путаете..
aaa777
41 AAA (aaa777)   • 17:54:36, 29.01.2014 [Материал]

Кирдык какой экономике ? Которая потребляет немеряно газа и поэтому в нормальных условиях нерентабельна и никому не нужна ?
Кирдык автозаводам, автомобили которых никто в нормальных условиях не купил бы ?

Нормальная экономика даже в таких условиях умудряется продавать что-то в Европу. При ассоциации хуже такой экономике не будет.

Или ты про экономику например Промавтоматики ? Приезжай, поищи ее.
Gage
23 Сева (Gage)   • 16:36:18, 29.01.2014 [Материал]

Ты в Европе?
Нет, дорогуша, ментально ты в СССР
Lisa111
29 Роман (Lisa111)   • 16:44:57, 29.01.2014 [Материал]

Вы специалист по чакрам?

Кстати, если бы в СССР не было дефицита, то вполне хорошая и похожая на Германию страна.

П.С: Я вам не дорогуша. Я только для своей жены дорогуша. . Это так, на всякий пожарный....
as
44 Сегрій (as)   • 18:35:12, 29.01.2014 [Материал]

По аналогии: Кстати если бы у тебя были мозги ты был бы похож на умного
abigor
21 abigor (abigor)   • 16:35:40, 29.01.2014 [Материал]

На 12.
Мне вот тоже безвизовый режим как зайцу пятая нога, я никуда не еду. Какое отношение это имеет к желанию подписать соглашение об ассоциации и к этому блогу?
Lisa111
28 Роман (Lisa111)   • 16:42:07, 29.01.2014 [Материал]

Весь майдан начали мутить, обьясняя людям, что как только подпишут договор с ЕС, так сразу и безвизовый режим и пр...
aaa777
32 AAA (aaa777)   • 16:54:08, 29.01.2014 [Материал]

Это ты так понял. Не все такие ограниченные.

В первую очередь вышли против проворовавшейся банды. Которая сегодня идет туда, завтра сюда, и чхала она на этих холопов.
Lisa111
38 Роман (Lisa111)   • 17:18:19, 29.01.2014 [Материал]

Это вы подзабыли с чего началось. Я прекрасно помню, что майдан начался с возмущения тем, что не подписали соглашение с ЕС.
aaa777
42 AAA (aaa777)   • 17:55:49, 29.01.2014 [Материал]

Ты не можешь понять, что такое причины, а что такое последняя капля.
aaa777
25 AAA (aaa777)   • 16:39:48, 29.01.2014 [Материал]

Мне текст понравился. Классно написано.
Как жаль, что даже такие тексты до многих не доходят. Они лучше будут защищать Межигорье и сиротский домик в Каменке.
abigor
33 abigor (abigor)   • 16:54:20, 29.01.2014 [Материал]

На 28.
Это российские новости начали мутить, объясняя людям, что на майдане стоят искдючительно тупые бендеровцы, желающие побыстрее свалить в Европу и пр...
scif77
35 Владимир (scif77)   • 16:58:51, 29.01.2014 [Материал]

Из всех требований остались только 2 пункта...
1- освободить юлю(про политзаключенных, это для пущей видимости любви к народу);

2- смена власти(синии уходят, оранжевые возвращаются...)

С 1991 года ни одного нового лица во власти... добавляются только детки бывших и их ставленники!!!

Нужна радикальная смена всего... власти, законов и др.
aaa777
36 AAA (aaa777)   • 17:04:36, 29.01.2014 [Материал]

То, что новых лидеров нет - сильно хреново.
Но отношения к банде это не меняет.
Lisa111
39 Роман (Lisa111)   • 17:19:47, 29.01.2014 [Материал]

Хорошо, вы предлагаете всех сменить, но на кого не знаете...
aaa777
43 AAA (aaa777)   • 17:56:52, 29.01.2014 [Материал]

В первую очередь убрать проворовавшуюся в конец банду. Просто так она уже не уйдет.
Ну а потом - выборы.
skyborn
40 no name (skyborn)   • 17:53:17, 29.01.2014 [Материал]

http://www.epravda.com.ua/publications/2014/01/29/416862/
1-10 11-11


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо