Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Nikas » 2014 » Март » 6
Nikas Пам’ятники знищили, соціалізм живий!

Nikas


Оценка: 3.6/5 Голосов: 14

Пам’ятники знищили, соціалізм живий!

06.03.2014, 13:52:06 1458 3.6 8

Окремі представники право-радикального крила не приховують радості від вандалізму над пам’ятниками, збудованими за часів радянської влади. Вандалізм видається за найвищий прояв «патріотизму». Повалені або заляпані фарбою пам’ятники В.І. Леніну, Карлу Марксу, Воїнам-Визволителям, М.І. Кутузову, Воїнам Афганцям, М. Горькому та іншим діячам.

Все це робиться проти волі народу, з цинічним нехтуванням чинного законодавства. Навіть на території нашого району зруйновані пам’ятники В.І. Леніну в с. Степанівці і смт. Яблунці. Це роблять групи обдурених людей, які навіть не усвідомлюють, що вони чинять. Процвітає мародерство. Григорій Москаль прямо заявив, що 31-ша і 33-тя сотні Самооборони майдану займаються мародерством і зґвалтуваннями. Про це представники «демократичних» ЗМІ воліють мовчати. Скажіть шановні, від того, що зруйновані пам’ятники, життя простого народу стане краще? Різко виростуть зарплати й пенсії, соціальні виплати? Знизяться ціни? Це пам’ятники заважали підняти життєвий рівень народу, вони головні корупціонери? Хто повірить в ці казочки?

Краще б направити енергію цих груп на розбудову нашої держави - створення робочих місць, наведення чистоти в містах та селах. Це було б набагато корисніше для народу. Проте протягом останніх 20-ти років одні й ті ж особи займаються лише руйнуванням. Тим, хто так радіє вандалізму і вимагає перейменування вулиць – краще доведіть, що ваша влада краща за радянську. Доведіть розбудовою держави а не руйнуванням.

Сьогодні комуністичний Китай за рівнем розвитку доганяє США, а капіталістична Україна «переганяє» африканські країни. А ті люди, які вважають себе патріотами, руйнують пам’ятники. А будують лише собі «хатиночки». І нікому з них не прийшла думка, що пам’ятники зруйнувати можна, ідею соціальної справедливості – неможливо.

На постамент зруйнованого пам’ятника В.І. Леніну київські студенти затягнули позолочений унітаз. Вони навіть не знають, що писав Ленін 5 листопада 1921 р. у статті «О значении золота тепер и после полной победы социализма». В статті він пише: «Коли ми переможемо в світовому масштабі, ми, на мою думку, зробимо із золота громадські вбиральні на вулицях декількох самих великих міст світу. Це буде самим справедливим використанням золота». Отож, шановні, задумайтесь, чи можна руйнуванням будувати багату державу, в якій житимуть щасливі люди.

С. Кучер

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:55:15, 06.03.2014 [Материал]

Кучер, в гробу он живой.
Стучит кулачками по крышке гроба в 500 метровой яме.
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:56:36, 06.03.2014 [Материал]

"Все це робиться проти волі народу"

Опросники видел? У нас многие ЗА снесения памятников всяким уродам.

И да, ты же историк вроде.
Видишь аналогии, что Путин ворвался на нашу землю как Германия на некие соседние государства? Параллели улавливаешь?
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 14:07:28, 06.03.2014 [Материал]

"Сьогодні комуністичний Китай за рівнем розвитку доганяє США"

Вбога країна-клоака - наздоганяє США?
Відсутність пенсій у пенсіонерів - ознака комуністичності?
RapidDuck
4 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:08:33, 06.03.2014 [Материал]

Ты не прав. В Китае реально намного лучше сейчас чем раньше, но он так далек от коммунизма как Кучер от здравого смысла и рассудка.
TarasS
7 Тарас (TarasS)   • 14:41:34, 06.03.2014 [Материал]

Мішо, змотайся в Сичуань і подивися, як там краще.
Жити в КНР можна тільки у великих містах. Тільки за умови, що ти не пенсіонер. Пенсіонерів виморюють, щоб омолодити країну і зменшити населення, це чітка політика комуністичної (!!!) партії.
as
8 Сегрій (as)   • 15:07:55, 06.03.2014 [Материал]

В Китае лучше стало ровно настолько, насколько они отошли от коммунизма.
sax
5 sax (sax)   • 14:24:24, 06.03.2014 [Материал]

Такой бред может только писать человек , который кроме села Пиздерёвка нигде не был.В Китае давно уже экономическое развитие,котoрое чуждо социализму,это больше смахивает на Троцкизм.Сталин за такую систему гноил в тюрмах и расстреливал.Поговорите с китайцами , они вам раскажут какой в Китае низкий жизненный уровень простого населения.Китайцы бегут в кап- страны, как дешёвая рабочая сила.В Китае работать никто не хочет из- за низкой оплаты труда.
RapidDuck
6 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:27:30, 06.03.2014 [Материал]

Кучер из села и не выбирался. Еще детей чему-то учит. Рассказывает за глобальную мировую революцию и экспертно рассказывает про Китай. Все хлопают стоя!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо