Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2014 » Апрель » 22
RomanDavydenko Тектонічна політика.

RomanDavydenko


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Тектонічна політика.

22.04.2014, 13:35:54 1687 3.7 3

Пам'ятаєте, як Майдан просив Схід України та Донбас, вставай - піднімайся? Як просили шахтарів сказати своє вагоме слово, як В. Кличко єдиний з опозиціонерів, на той час, ходив до антимайдану, та спілкувався з людьми зі сходу, та "топазами".
Якщо, би вони прислухались, не було би того, що зараз відбувається в Слов'янську та Краматорську. Був би живий Горлівський Депутат Володимир Рибак, Небесної Сотні не було би, оскільки режим Януковича, тримався на мовчазній згоді та інертності Сходу. Були би живі багато іншіх людей, матері дочекалися би своїх синів, а діти сиділи би на руках у своїх батьків, та слухали казки не про злого Путіна, а про добрих чаклунів з чарівного світу, де немає війни та "зелених чоловічків". Не послухали і зараз не хочуть слухать? Певна річ, що народом якій довели до зубожіння легко керувати і вони самі собі ради не можуть дати, що робити. А жаль! Запевняю, що ви і ми українці-нація яка непереможна. Ніколи не стомлюсь відповідати на особисті повідомлення з луганську та Донецьку з проханням від людей зі Сходу : Не кидайте нас! Запевняю, все буде добре, але якою ціною?
Ми можемо разом зробити Україну сильною і багатою і у нас для цього все є, насамперед люди. Добрі, відверті та красиві. Такіх людей, як у нас ніде в світі немає. Ми начебто такі самі, але інші. Без перебільшення. І небо у нас інше, і дерева і земля. і за це все йде боротьба. І йде боротьба за душі українців. Та за оманліві рейтинги.
Але питання не тільки в цьому. Світ тримається на уявах, та протиріччях. Якщо б Путін не був впевнений у власних силах і не мав такої підтримкі в Росії серед росіян, він би ніколи не забрав би Крим, не засилав би диверсантів в Україну, та не налаштовував бі весь світ проти себе і своєї агресивної політики. І якщо б, росіяни сказали своє слово, влада Росії замислилась, що ім далі робити і куди тікати.
Ще є час замислитися, але його залишилось не багато. Час діяти. Якщо не ми, то нам завдадуть "удару" від якого буде важко оговтатися! Схід і Захід разом! Крим-це Україні Росіяни ми інші, але вам не вороги!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 12:20:32, 23.04.2014 [Материал]

Романе, треба не гарні толерантні слова говорити, а НЕГАЙНО організовувати загони лоялістів з місцевого населення. За потреби - озброювати. Якщо ти не озброїв своїх лоялістів - ворог озброїть зрадників України. Що, власне, і відбувається.

Вчора профспілковий шахтарський бос заявив, що тільки у нього заяв від бажаючих вже на три батальйони. Вбивство Рибака викликало ШОК серед роботяг!

Донбас мають захищати самі донбасці. Армія та Нацгвардія - лише допомагати. І тоді вся путлерівська ідеологічна "картинка" летить в ср...ку.
boka
2 житомир (boka)   • 12:37:12, 23.04.2014 [Материал]

Клавин боєць розказує, як треба воювати))) мягко на дивані? Штанці ще не протерлись?))) давай іще поради, давай, а то без них краіні повний швах)))
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 13:12:04, 23.04.2014 [Материал]

Алла знову імітує "Аллиного бійця з вулиці Київської, глибоко посвяченого у деталі її біографії".

Ще не втомилася? :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо