Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Леди » 2014 » Май » 4
Леди "Вдячні" житомиряни розповсюджують проти житомирських десантників образливі листівки та знімають відео на підтримку терористів

Леди


Оценка: 3.3/5 Голосов: 22

"Вдячні" житомиряни розповсюджують проти житомирських десантників образливі листівки та знімають відео на підтримку терористів

04.05.2014, 19:45:59 2310 3.3 3

http://reporter.zt.ua/news/13602-vdiachni-zhytomyriany-rozpovsiudzhuiut-proty-zhytomyrskykh-desantnykiv-obrazlyvi-lystivky-ta-znimaiut-video-na-pidtrymku-terorystiv

В той час, коли наші хлопці гинуть, рятуючи Донбас від терористів та російських диверсантів, деякі "вдячні" житомиряни розповсюджують проти житомирських десантників образливі листівки та знімають відео на підтримку терористів.


Житомирські десантники телефонували Репортеру із Донецької області, де зараз дисклокуються, та жалілись на невідомих, що порозвішували 3 травня ось такі образливі листівки у них на частину.



В контакті створена група "Полесская Русь", в якій до 30 учасників із Житомира, а також, Комсомол Житомирщини, які розповсюджують антидержавні повідомлення в тому числі і з Житомира.





Ось такими листівками вчора заклеїли Михайлівську.


Серед активних житомирян два учасника, яких поки ідентифікувати не вдалось - це Веталь Пийпиво та Виталий Стоячий.




Окрім того, що на їх сторінках явно матеріали антиукраїнського характеру та підтримки терористів на Донбасі, один з них сфотографований схоже біля "Вічного вогню" у Житомирі, де напередодні було зняте відео на підтримку сепаратистів у Славянську, яке Стоячий розповсюджував у себе та коментарях в групі.





За чутками, саме учасники "Полесской Руси" планують марш на підтримку сепаратистів та можливі провокації на 9 травня.


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
dakar
1 Инспектор Кранник (dakar)   • 19:58:02, 04.05.2014 [Материал]

Моральные уроды.
Waliko
2 Waliko (Waliko)   • 21:36:01, 04.05.2014 [Материал]

>>За чутками, саме учасники "Полесской Руси" планують марш на підтримку сепаратистів та можливі провокації на 9 травня.

пусть рискнут здоровьем...
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 17:26:58, 05.05.2014 [Материал]

Полесская Срусь.

Кацаподебіли безграмотні, етнографічне Полісся починається ЗА Черняховом. Житомир - це ВОЛИНЬ. Яка охоплює території 7 (!) областей України.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо