Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Erik » 2014 » Май » 8
Erik Житомирські активісти передади гуманітарну допомогу вихованцями ОДПС «Лісовий берег»

Erik


Оценка: 3.5/5 Голосов: 8

Житомирські активісти передади гуманітарну допомогу вихованцями ОДПС «Лісовий берег»

08.05.2014, 16:32:07 1842 3.5 0

Волонтери та активісти Асоціації громадських об’єднань «Нова Сила» у четвер, 8 травня, передали зібрану ними гуманітарну допомогу дітям, що проходять лікування в Обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Лісовий берег».

Впродовж місяця волонтерська група АГО «Нова Сила» збирали кошти для допомоги пацієнтам санаторію. За зібрані кошти активісти придбали для дітей іграшки, колготи шкарпетки та взуття, одяг та, звичайно ж, солодощі.

- Ми дізнались, що у санаторії лікуються чимало дітей з малозабезпечених сімей, сироти, вихованці дитячих будинків, які потребують допомоги. І, звичайно, не могли залишитись осторонь. Ми оголосили збір коштів для потреб цих дітей, і, мушу визнати, чимало житомирян та керівників підприємств міста, відгукнулись на наш заклик. Окремо хочу подякувати Сергію Сергійовичу Залужному та Кучковському Максиму Антонійовичу та газовій компанії «Альянс», - сказала керівник волонтерського сектору АГО «Нова Сила» Тетяна Андрушко.

Як зазначив керівник АГО «Нова Сила» Костянтин Суський, асоціація вирішила взяти постійне шефство над маленькими вихованцями ОДПС «Лісовий берег» і запрошує до співпраці всіх небайдужих житомирян.

Долучитись до волонтерської роботи АГО «Нова Сила» можна у групі в мережі ВКонтакте: http://vk.com/event6934919

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо