Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » makcim » 2014 » Июнь » 11
makcim Фотовиставка освітньої програми «Фотопростір» (17-22 червня 2014 року)

makcim


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Фотовиставка освітньої програми «Фотопростір» (17-22 червня 2014 року)

11.06.2014, 14:35:26 1978 5.0 1



Фотовиставка освітньої програми «Фотопростір»,
Період: 17-22 червня 2014 року
Місце: вул. Театральна, 8, (Будинок Художника, (вхід з торця будинку),
Відкриття: Вівторок, 17 червня 2014, 19-00 (відкрита для відвідування з 15-00)

У вівторок, 17 червня о 19:00 в Будинку Художника відбудеться презентація фотовиставки учасників експериментальної програми з фотографії "Фотопростір". На Вас чекає шість унікальних фотопроектів від шести фотографів - аматорів і професіоналів своєї справи. Вашій увазі будуть представлені:

-Віктор Міньковець: «Подорож на велосипеді дарує неповторне відчуття свободи і близькості з природою, радість спілкування з друзями, наповнює груди ароматами трав полів та хвої лісів, милує око барвами, куйовдить вітром неслухняне волосся, повертаючи на мить в дитинство, а душу зігріває ранковими променями сонця - те, що втрачаємо ми в шаленому ритмі життя... Мої фото - це спроба нагадати, що прекрасне зовсім поруч, лише декілька обертів педалей...»

-Максим Гладунець – «Темрява. Свічки. Чоловіки в краватках. Дівчата в сукнях. Мафія заплутує мешканців мирного міста. Мешканці міста, знесилені від розгулу мафії, приймають рішення посадити у в'язницю всіх мафіозі до одного. У відповідь мафія розпочинає війну до повного знищення всіх. Вам здається, що ви потрапили на Сицилію? Ні в Житомирі також є Мафія — командна психологічно-рольова гра з детективним сюжетом. Приходьте і побачите частинку цією захоплюючої гри в моїх фотографіях.»

-Нікіта Косіщев – представить підбірку фотокарток, які він знімав під час участі в експериментальній програмі з фотографії "Фотопростір".

-Олексій Лубягін – «Серед нас живуть особливі люди, люди які потребують підтримки, люди, від яких багато хто відвертається. Вони як і всі хочуть розвиватися, вчитися, працювати. Це люди з синдромом Дауна. Представленими фото я хочу започаткувати фотопроект, який буде присвячений життю дітей з синдромом та особливостям існування в суспільстві. »

-Сергій Яремчук – представить серію фотографій «Європа очима українця. Відвідавши Західну Європу, тобі на очі трапляються моменти, якими хочеться поділитися, до яких хочеться прагнути».

-Тамара Рикун – «Мій проект присвячений дітям, яким довелося певний етап свого життя провести у притулку для неповнолітніх. Ці діти такі ж звичайні, як усі, але вони більше за інших потребують нашої з Вами турботи. Єдине, що їх відрізняє - це очі... Очі, сповнені надії ... Надії на те, що одним прекрасним днем вони нарешті відчують себе потрібними і улюбленими. Цей фотопроект занурить Вас у життя притулку та дитячі мрії.»

Фотовиставка відкривається для відвідування 17 червня о 15:00, а ввечері о 19:00 відбудеться презентація фотопроектів, знайомство з їхніми авторами та обмін враженнями.

Виставка триватиме з 17 по 22 червня. Вхід на фотовиставку відкритий щодня з 12:00 до 20:00 у Будинку Художника (м. Житомир, вул. Театральна, 8, вхід з торця будинку).

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
amberis
1 Інгварь (amberis)   • 23:43:20, 11.06.2014 [Материал]

Ого-го! Будемо обов’язково! )))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо