Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2014 » Июль » 24
ViktorK Полювання на журналіста

ViktorK


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

Полювання на журналіста

24.07.2014, 11:10:01 1791 2.3 1

Вранці 21.07.2011 житомирському журналісту Віктору Котенку зателефонувала особа, яка цього разу назвала себе співробітником Житомирської обласної прокуратури Козельчуком.

Виявляється цей нещасний правоохоронець хоче допитати журналіста, але ніяк не може його розшукати, хоча у Всеукраїнській спілці журналістів України, в адресному та довідковому бюро, в авторських публікаціях є всі дані про журналіста Котенка.

Останнім часом, у зв"язку з проведенням ним резонансних журналістських розслідувань, значно зросла агресивність "перевертнів у погонах", тому журналіст звертається до Служби Безпеки України з проханням встановити осіб і обставини цього та інших епізодів тиску на журналіста.



Звернення до ЗМІ: свобода слова в Україні в небезпеці

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Karab
1 Сергей (Karab)   • 11:18:02, 24.07.2014 [Материал]

А не проще ли написать заявление в СБУ,чем здесь писать о своих страхах? Чем то Вы напоминаете этого "Козельчука": он не может Вас найти,а Вы обращаетесь в СБУ посредством ЖЖ.
И вообще,допрос - это не охота на журналиста. Если Вам есть что скрывать,так и скажите. Если нечего скрывать,тогда зачем тут пиарится?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо