Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Август » 7
snova ОФІЦІЙНА ЗАЯВА

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 11

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА

07.08.2014, 18:02:48 1629 2.8 2

Сьогодні, 7 серпня, було здійснено спробу силою розігнати Майдан. Партія «Правий сектор», як структура, народжена і загартована на Майдані, не може і не буде відмежовуватися від процесів, які сьогодні там відбуваються.

Всі ми бачимо, як нині змінився Майдан. Ніхто не заперечує наявність проблем у тому, як і які саме функції він тепер виконує. Однак це є підставою застосовувати для ліквідації цих проблем ті ж методи, що до них вдавався режим Януковича.

Брутальні дії міліції в Одесі в неділю, 3 серпня, та сьогоднішній силовий конфлікт у центрі столиці наводять на думку, що це не окремі події, а ланки одного ланцюга. Державні інститути та силові органи сьогодні показали, що вони не просто є некомпетентними, а ще й повністю наслідують методи і технології попереднього злочинного режиму. Адже ці органи практично не змінилися ні за персональним складом, ні за своєю суттю. Силовий варіант завжди простіший за переговорний процес, але його наслідки можуть мати значно більший руйнівний ефект.

Майдан потребує переформатування. Його давно треба було реорганізувати. Але застосовувати для цього силовий варіант було безглуздо, адже від цього тільки виріс градус напруги в суспільстві. Сьогодні ми побачили, що люди, яким доручено розв’язати проблеми Майдану, не просто зайшли в глухий кут, вони ще й вбачають застосування сили єдиним варіантом розв’язання цієї проблеми. Факт, що це призводить лише до ескалації конфлікту, підтвердився на практиці.

Провівши консультації з представниками ОБСЄ, партія «Правий сектор» офіційно пропонує виступити посередником у переговорному процесі між владою і Майданом. Ми, як народжена Майданом структура, що трансформувала політичний рух у країні, можемо і хочемо допомогти процесові досягнення згоди між сторонами, які сьогодні конфліктують. На відміну від політиків, ми не боїмося з’являтися на Майдані, і, на відміну від деяких людей з Майдану, ми навчили політиків дослухатися до нашої думки.

«Правий сектор» офіційно звертається до Адміністрації Президента, до Київської міської державної адміністрації, до представників Майдану та до всіх зацікавлених структур провести переговори, результатом яких має стати ліквідація конфлікту в корені та розв’язання усіх наболілих питань. «Правий сектор» чекає реакції з боку офіційних осіб і вважатиме, що їхнє мовчання свідчить про ігнорування наших миротворчих ініціатив і про прагнення ще більшої ескалації конфлікту.

Політрада партії «Правий сектор»

Прикреплённые изображения:
snova ОФІЦІЙНА ЗАЯВА
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Sams2
1 Александр (Sams2)   • 18:39:38, 07.08.2014 [Материал]

Все больше и больше людей начинают понимать подлую сущность майдана. И то, что его будут разгонять те, кого он создал - было прогнозируемо. Впрочем, давно пора разогнать эту погань. Вместе с правым сектором.
bda
2 ДДД (bda)   • 20:47:16, 07.08.2014 [Материал]

Изначально.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо