Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2014 » Август » 28
ViktorK Журналісту загрожує небезпека

ViktorK


Оценка: 1.7/5 Голосов: 6

Журналісту загрожує небезпека

28.08.2014, 15:36:54 1888 1.7 1

На журналіста Віктора Котенка полюють, тому що він поширює матеріали про діяльність перевертнів у погонах



Задокументовано епізод зразкової обробки співробітниками УСБУ в Житомирській області людини, яка хотіла працювати у невеличкому приватному підприємстві родини журналіста. Чекісти, в надії хоч якось «зачепити» журналіста, відстежують кожний його крок, аналізують бізнесову діяльність родини, «працюють» з оточенням. Такі собі СБУченці пан Гуменюк — прослуховує телефони журналіста, пан Монастирик — керує зовнішнім спостереженням. Досвідчені керівні перевертні у погонах, на совісті яких чимало чорних плям, сьогодні значно активізувались, тому що журналіст підійшов занадто близько до розкриття деяких резонансних злочинів, з яких стирчать їхні вуха.

Цей «прокол» спецслужби — лише маленький, один з багатьох, черговий епізод злочинного переслідування журналіста за його законну діяльність. У цій справі є ще чимало подробиць, які будуть оприлюднені згодом.

Чому нова влада призначає на керівні посади одіозних реліктових представників колишнього режиму ?

Люстрація вкрай необхідна Україні, а тим паче термінова ліквідація кадебешних структур, котрі й досі є носіями ідеології і практики попередніх режимів, кришують пасинків Януковича та їх бізнес, займаються рекетом, рейдерством, скоюють економічні та інші злочини, а на додачу ще й працюють на сусідню державу (в Житомирі це як «здрасьтє»).

Полювання на журналіста продовжується. Небезпека не минула ...

P.S.

Кандидат на працевлаштування Микола Борисович В., якого вдалось викликати на відверту розмову (див. відео), зловився на щільних сексотних контактах з «покидьками плаща і кинджала» та пішов шукати собі іншу роботу.

Чомусь пригадалась історія, як СБУченці притягнули до Житомира педофіла із Швейцарії і заробляли на порнофільмах за участі маленьких українських хлопчиків, а потім ховали кінці у воду, навіть аж в ІталіїЦі чекісти й досі «роблять погоду» у Житомирі

Зліва направо: Віталій Француз (екс-міліціонер, голова обласної ради), Сидір Кізін (екс-губернатор, ВО «Свобода», «любимчик» СБУ), Григорій Зелінський — реліктовий викопний нач. УСБУ в Житомирській області 

Джерело: http://svoboda.zhitomir.ua/novosti/zhurnalist-u-nebezpeci.html

Прикреплённые изображения:
ViktorK Журналісту загрожує небезпека
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 10:57:53, 29.08.2014 [Материал]

в который раз уже?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо