Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Andrej » 2014 » Сентябрь » 29
Andrej Вот еще прочилал про минобороны - уже нет сил терпеть етих ... хочеться знать, почему житомиряне мотчат?? неужели пол года мы прожили зря?

Andrej


Оценка: 2.5/5 Голосов: 8

Вот еще прочилал про минобороны - уже нет сил терпеть етих ... хочеться знать, почему житомиряне мотчат?? неужели пол года мы прожили зря?

29.09.2014, 21:13:27 2418 2.5 4

Міністерство оборони України офіційно визнало, що виконання рішення керівництва відомства про переведення всіх військових частин Збройних сил в державні банки, може привести до перебоїв з виплатою грошового забезпечення в зоні АТО.

Про це повідомили в департаменту фінансів Міноборони, пише Кореспондент.
"Для переоформлення всіх військових потрібно багато часу, - зазначили у військовому відомстві. - Після цього бійці зможуть отримувати зарплату або за допомогою карти держбанку, або готівкою."

На думку бійців АТО, при ухваленні рішення про виплату зарплати, командування повинно враховувати зручне розміщення відділень і банкоматів фінустанов, а також вартість банківських послуг.

"Військові повинні отримувати зарплати в тих банках, які надають кращі умови, - зазначив зам командира зенітно-артилерійського взводу батальйону охорони ВСУ Ілля Кротенко. - Я за принцип вільної конкуренції".

Нагадаємо, 23 вересня міністр оборони України Валерій Гелетей підписав розпорядження про обов'язковий переклад всіх військових частин в зоні АТО на виплату зарплати в державних "Укргазбанку", "Ощадбанку" і "Укрексімбанку". Причиною поспішного переведення військових в держбанки, за даними Департаменту фінансів Міноборони, стали повідомлення про те, що три військові частини української армії, розташовані в Мукачевому і Білої Церкви користувалися зарплатними картами дочірнього російського "Альфа Банку". Представники самого "Альфа Банку" не підтвердили достовірність такої інформації.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
mighty
1 Сергей (mighty)   • 21:43:32, 29.09.2014 [Материал]

нас уже пол года даунбас с крымом не кормят, не знаю как Украина без "кормильцев" выживает :)
Юрко
2 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:47:24, 29.09.2014 [Материал]

Дуже правильно - гроші держави повинні працювати в банках держави.
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 09:46:02, 01.10.2014 [Материал]

Ондрушя, тебе надо меньше чилать, больше мотчать.
Andrej
4 Андрей (Andrej)   • 20:56:57, 03.10.2014 [Материал]

Тарас, а тебе научиться грамотно писать ;)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо