Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Октябрь » 1
snova ЗАЯВА ПАРТІЇ «ПРАВИЙ СЕКТОР» ЩОДО ЗНЯТТЯ З ВИБОРІВ АНДРІЯ ТАРАСЕНКА ТА РОМАНА ХМАРИ

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

ЗАЯВА ПАРТІЇ «ПРАВИЙ СЕКТОР» ЩОДО ЗНЯТТЯ З ВИБОРІВ АНДРІЯ ТАРАСЕНКА ТА РОМАНА ХМАРИ

01.10.2014, 00:47:12 2194 2.3 2

Центральна виборча комісія напередодні ухвалила рішення, яке свідчить про те, що Революція гідності для чиновників минула марно. Двох наших побратимів – Андрія Тарасенка та Романа Хмару (№ 1 та № 16 у виборчому списку «Правого сектора») зняли з перегонів.

Офіційна мотивація ЦВК – «у зв’язку з наявністю в них непогашених судимостей». Які «злочини» вчинили патріоти, у Центрвиборчкомі воліють не уточнювати.

Насправді ж вважати злочинами вчинки Тарасенка та Хмари може лише злочинна влада. Зокрема, Андрій Тарасенко був визнаний винним за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – «хуліганство, вчинене групою осіб» – за спробу знесення пам’ятника Леніну на Бессарабці у Києві 30 червня 2009 року.

Роман Хмара отримав вирок за знесення пам’ятника Сталіну на території Запорізького обкому КПУ у ніч з 31 грудня на 1 січня 2011 року. Тоді комуністи добилися засудження патріотів за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України – «умисне знищення майна шляхом підпалу, вибуху чи в інший загальний небезпечний спосіб».

Ці репресивні судові рішення щодо наших побратимів були ухвалені за часів правління Януковича. Цими ж рішеннями користується нова влада задля переслідування кандидатів в депутати від «Правого сектора» на виборах у Верховну Раду.

Це свідчить про одне – в Україні розпочалася контрреволюція. Поплічники поваленого злочинного режиму оговталися та безсоромно рвуться до парламенту під прапорами фінансованих олігархами політпроектів. В той час як захисників незалежності України та справжніх патріотів, які готові покласти життя за соборність нашої Держави, знімають з виборів за знесення пам’ятників тиранам тоталітарної доби.

«Правий сектор» заявляє: ми ніколи не погодимося із цими антиукраїнськими рішеннями і будемо боротися за справедливість всіма доступними засобами!

Прикреплённые изображения:
snova ЗАЯВА ПАРТІЇ «ПРАВИЙ СЕКТОР» ЩОДО ЗНЯТТЯ З ВИБОРІВ АНДРІЯ ТАРАСЕНКА ТА РОМАНА ХМАРИ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 22:06:06, 01.10.2014 [Материал]

ПС, а чому не об'єдналися з іншими правими силами у єдиний виборчий блок?
Що заважало?
Sams2
2 Александр (Sams2)   • 19:57:26, 02.10.2014 [Материал]

«у зв’язку з наявністю в них непогашених судимостей».

Ну вот и расскажи про них, за что судимости.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо