Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zhozef » 2014 » Октябрь » 3
Zhozef Чуєш ти, РЕГІОНАЛ!

Zhozef


Оценка: 2.4/5 Голосов: 17

Чуєш ти, РЕГІОНАЛ!

03.10.2014, 13:28:59 1887 2.4 4

Сьогодні я звертаюся до тебе – особи, яка, змінивши безліч партійних облич та вивісок, хворіє невиліковною хворобою регіоналізму, яка, відчувши безкарність за свої підлі вчинки та підіймаюча свої «грязні» лапи за бандитські закони, злочинні рішення обласних, районних та сільських Рад, являє сьогодні собою довірену особу народу незалежної держави Україна.

Ти, падлюко, за гречку та пусті обіцянки про краще майбутнє, обдуривши безліч громадян України зайняла місце в різних рівнях Рад, сьогодні знову лізеш до державного корита, з метою отримати недоторканість, обдурюючи заляканих людей, обіцяєш роздавати їм подачки з недоїдків свого барського столу.

Чуєш ти, РЕГІОНАЛ! – чи маєш ти хоча б краплю совісті, душевності та людяності. Я розумію, що ти був, є і будеш байдужим до проблем людей, яких ти перетворив, кого купивши, залякавши та вбивши, в рабів свого маєтку під назвою « Житомирський округ».
Усі розуміють, що ти створив собі залізну основу з чинуш, бюрократів та підлабузників, які тебе прирівнюють до Бога. Ти даєш їм волю на свавілля, безчинство та хабарництво, своїм прикладом безкарності та недоторканості.

Чуєш ти, РЕГІОНАЛ! А, можливо, в тебе вже відбудеться прозріння і ти, подумавши про вічне та не наводячи Господньої кари на своїх нащадків – зупинишся, зрозумієш, що зеленими паперами собі ти місце в раю не купиш і з дияволом не домовишся. Зупинися та припини свої знущання над людьми! Включи мізки, подумай, РЕГІОНАЛ! ПОКАЙСЯ! Відмовся від «відкату», хабаря, «бонуса» – здешеви тендер, спростуй закупку, а ще простіше спитай у вчителя про зарплату, віддай, що вкрав та хочеш вкрасти на АТО та медицину.

Чуєш ти, РЕГІОНАЛ! Час твого свавілля вже скінчився. Не сьогодні – завтра, ти, відповіси за все: за вкрадене житло в селі Висока Піч, за землю під гаражі і дитячим майданчиком у Новогуйвинську, за смерть людини в Кодні на ставу і за АТО – де відкупило своє чадо. Вже скоро час відплати за гріхи: за душі тих кого ви розстріляли на Майдані, за тих бійців, загинувших в АТО – війні, яку ви розв’язали.

Чуєш ти, РЕГІОНАЛ! Покайся вже і йди відпочивати, зійди і зупинись, якщо не хочеш на смітнику валятись. Твій час пройшов, іди й молись, якщо ти віриш в Бога, РЕГІОНАЛ – сьогодні ти фашист і в пекло в тебе є лише одна дорога!!!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
VDm
1 Dmitro (VDm)   • 16:59:58, 03.10.2014 [Материал]

Не приписывайте другим свои недостатки.
VDm
2 Dmitro (VDm)   • 17:24:48, 03.10.2014 [Материал]

Ну да, вы ее просто всеми ластами поддерживали, а так - конечно не имеете. И, кстати, партия регионов на момент создания и на момент Майдана - это немного разные вещи.
MORDEHAY
3 BENYA MORDEHAY (MORDEHAY)   • 10:50:43, 05.10.2014 [Материал]

Путлер грає на гармошці, Ведмідь шпаре гопака.
Янукович ріже в карти, Пшонка любить ішака.
Дожилися козломорді - пісю смокчуть в їжака.
Sams2
4 Александр (Sams2)   • 20:01:49, 05.10.2014 [Материал]

"особи, яка, змінивши безліч партійних облич та вивісок,"
Батькивщина?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо