Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » коррупционер » 2014 » Октябрь » 6
коррупционер Что такое народ?

коррупционер


Оценка: 2.8/5 Голосов: 9

Что такое народ?

06.10.2014, 18:28:31 1743 2.8 2

Цель похищения людей и прочих форм насилия по отношению к крымским татарам – утвердить моральный террор и страх в обществе. Такого мнения придерживается председатель Меджлиса крымскотатарского народа Рефат Чубаров.

http://ru.krymr.com/content/article/26623186.html


Люди "південного сходу", які вибрали саме цей вид сп'яніння, більше не існуватимуть як рівні для світу. Вони існуватимуть в "ніде" — завжди.

Що ви знаєте про "людей Придністров'я"? Тільки те, що вони десь існують. А кримські татари? О-о, звісно, скаже світ, знаємо! Отож-то.

Люди, які зберегли гордість, залишаються Людьми й без землі.

А люди, які втратили гордість або не мали її ніколи, зливаються з землею.

Утім, вибір у них іще є.

http://gazeta.dt.ua/socium/pominki-za-pivdennim-shodom-_.html


И самое главное что больше нечего добавить.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 19:37:11, 06.10.2014 [Материал]

там не все просто, до речі. Серед татар за останні роки дуже сильно піднялися протурецькі настрої. Я сама була здивована, коли побачила наукову періодику кримських вузів на турецькій і на турецьких сайтах. Ну мають право, з іншого боку. Але Росія цього боїться як вогню. До того ж один віртуальний знайомий з Криму мені по секрету написав, що на відомому мітингу перед референдумом турки зарізали 4 кримчан і кримчани свято вірять, що вєжлівиє захистили їх від татар. Зараз всі ці двіженія ФСБ закріплюють ці настрої
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 19:52:26, 06.10.2014 [Материал]

на1.
Я смотрю исторически.Народ один раз уже постраадал и выстоял.Вернулся к истокам.Худо бедно но он начал снова жить на исторической родине.И вот его снова в прямом смысле выдавливают,и делают это те кто считает сталина высокоэффективным менеджером.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо