Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Октябрь » 16
snova Перекритий центр, охорона, ПТН-ПНХ

snova


Оценка: 2.5/5 Голосов: 13

Перекритий центр, охорона, ПТН-ПНХ

16.10.2014, 21:49:24 2730 2.5 1

 Сьогодні в Рівному побував Дмитро Ярош. Його візит спричинив справжній ажиотаж в місті. Зокрема охорона  "Правого сектору" перекрила частину центральної вулиці Рівного, щоб автівка Яроша змогла проїхати. 

Лідер "правих" опісля виступу на майдані, охоче спілкувався із рівнянами та роздавав автографи. Супроводжував Яроша керівник Правого сектору Рівненщини Роман Коваль. 

 

Пізніше кортеж попрямував до могили Олександра Музичка. Нагадаємо, минулого разу Дмитро Ярош в Рівному пересувався на автопарку Януковича-молодшого. 

 

Денис ГРИЩУК


23 роки в Україні владу мають бариги, а не військові. Армія розвалена, але можна було б сподіватися, що підніметься економіка. Проте, бариги вбивають економіку так само натхненно, як військові армію. Хотілося б нарешті побачити при кермі публіку, яка владу любить більше за гроші й змагає за своє місце в історії, а не у "Форбсі”. З цієї точки зору погляньмо на очільників партійних списків. Блок Порошенка. І Порошенко і Кличко в першу чергу бізнесмени, і лише в другу чергу боксери й миротворці за кожну ціну, тобто, за ціну капітуляції. Народний фронт. Яценюк не лише бізнесмен, він ще й ліберальний економіст. За півроку його прем’єрства єдина економічна реформа – оподаткування депозитів (Фрідман і Гайєк перевертаються у своїх трунах, змайстрованих з червоного дерева). Юля. Поза сумнівом має волю до влади, навідміну від своїх конкуретів, які мають волю до посади. Але й вона в критичних обставинах укладання газового контракту проявляється лише, як ліберальний економіст, а не як кандидат у криваві диктатори. Гриценко. Дяка Богові не "ліберальний економіст” (надалі ми будемо користуватися цим евфемізмом, щоб не вживати архаїчне "барига”). Але чи можемо ми уявити його у чорних окулярах Піночета? На жаль ні: він розкритикує партнерів по хунті і відмежується від них задовго до того, як вони встигнуть розстріляти першого інтелігента-опозиціонера. Свобода. Виявилися ліберальними економістами. Ляшко. Саме те! Щоб ви розуміли, десь таким був Петлюра. Типаж Троцького, Луї Бонапарта, Каміля Демулена. Не шукайте Парвуса, який за ним стоїть, прокине він того парвуса. Він таки влаштує 1793 рік, якщо дорветься. Мені дехто не подобається в його списку, але я не переймаюся – він їх розстріляє, якщо йому поталанить з переворотом. Власне, він розстріляє весь список. І списки своїх конкурентів

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Sams2
1 Александр (Sams2)   • 13:19:52, 17.10.2014 [Материал]

Это с каких пор правосеки движение регулировать стали? На своего божка пусть молятся, а дороги перекрывать нефиг.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо