Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Октябрь » 19
snova На Тернопільщині в’язні створили Україну з квітів. Фото

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

На Тернопільщині в’язні створили Україну з квітів. Фото

19.10.2014, 08:41:10 2772 2.3 1

Разом із осіннім падолистом в Збаразькій виправній колонії (№ 63) проведено конкурс букетів та квіткових композицій на тему: "Україна – це я, Україна – це ми”.

Цього року квіткові композиції символізують єдність і цілісність України. До виставки засуджені та їх наставники – начальники відділень СВПР готувалися заздалегідь, підбирали квіти, назви композицій та девізи. Всі учасники конкурсу, мовою квітів, прагнули передати складну суспільну обстановку в Україні та любов до рідної землі і свого народу.

unnamed-11-635x357

З почуттям відповідальності і великого патріотизму, засуджені жінки сформували квіткові композиції, вкладаючи в них частку своєї душі. Тим самим ставлячи перед журі нелегке завдання – визначити кращих. Так, засуджені відділення № 9-1 підготували композиції "Свіча пам’яті”, "Своє серце Україно, я кладу тобі до ніг”. Своє уявлення про єдність, засуджені відділення № 6, втілили у композиції "Мир Україні”. В даних композиціях використали квітковий зріз хризантем і чорнобривців, айстр та жоржин, калини. Оригінальністю, влучністю, тематичністю дивували присутніх назви квіткових композицій. А засуджені відділення № 4 відзначилися оригінальністю та підготували композицію з дарів щедрої осені під назвою "Національна гвардія”.

unnamed-42-635x357

За підсумками конкурсу засуджені відділення № 8 вибороли І місце. Вони представили на розгляд журі композицію "Нехай ніхто не половинить, твоїх земель не розтинна, бо ти єдина, Україно, бо ти на всіх у нас одна…”

Даний захід ще раз підтвердив життєву істину: квіти – це символ краси людини, вони є відображенням радості, смутку, переживань. Цей конкурс став не тільки масовим заходом, але справжнім дійством, яке сприяє патріотичному та естетичному вихованню засуджених жінок.

unnamed-31

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Hasan
1 Олександр (Hasan)   • 10:37:49, 19.10.2014 [Материал]

У конкурсі “Україна очима москалів” перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо