Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Sergeyhorunjiy » 2015 » Май » 7
Sergeyhorunjiy Благодійний фонд «Небайдужі серця» вітає всіх ветеранів з 70-річчям Великої Перемоги

Sergeyhorunjiy


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вітає всіх ветеранів з 70-річчям Великої Перемоги

07.05.2015, 14:11:08 7168 2.3 48

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вітає всіх ветеранів з 70-річчям Великої Перемоги

Благодійний фонд «Небайдужі серця» хоче від щирого серця привітати всіх Ветеранів з Днем Перемоги. Дякуємо Вам за те що ми є на цьому світі, за Ваш героїзм і патріотизм, за Вашу велику і незламну жагу до перемоги, яка сильніше будь-якої зброї, допомогла здолати ворога. Благодійний фонд «Небайдужі серця» звертається до кожного з проханням привітати всіх ветеранів з цим днем. Ветерани ВВВ – це приклад мужності, відваги і патріотизму для наших бійців АТО і для всієї України.
Цього року 9-го Травня всі колишні країни СРСР відзначають особливу дату – 70-річчя Великої Перемоги. 1939-1945 р.р. найтяжчі і найстрашніші в історії світу. На Україну війна прийшла 22 червня о 4-й годині ранку, німці почали бомбили Київ. За п’ять років війни Україна втратила близько 10-13 млн осіб (за підрахунками інституту історії України НАН України). Це була дуже жорстока і кривава війна, яка не жаліла нікого, ні старого, ні малого. В цій війні боролися дві ідеології – комунізм і націонал-соціалізм. Обидві сторони застосовували масові розстріли, знищували міста, села.
Для України ця війна стала своєрідним геноцидом, втрати українського народу сягають 40-44% від втрат всього СРСР за роки ВВВ. Німці спалили понад 200 українських сіл, разом з їх мешканцями. З 2,8 млн людей, яких Третій Рейх вивіз до Німеччини для роботи в сільському господарстві та на промислових підприємствах, приблизно 2,4 млн осіб – з України. Але ми змогли вистояти і відродилися як нація.
Сьогодні на долю України випало нове випробування, але благодійний фонд «Небайдужі серця» вірить, що і в цій війні ми знову переможемо. Не можна забувати свою історію, без минулого немає майбутнього. Всі війни трохи між собою схожі, можливо треба покопатися і по-новому переглянути події Другої світової війни, щоб знайти вірний і швидкий шлях до миру. Благодійний фонд «Небайдужі серця» впевнений, що наші діти повинні знати цю страшну сторінку історії для українського народу.
З кожним роком ветеранів і дітей війни стає все менше, тому кожен з нас просто зобов’язаний віддавати шану цим Героям, не тільки 9 Травня, а кожного дня. Нашим бабусям і дідусям потрібна підтримка, адже вони не з чуток знають, що таке війна і дуже сильно переживають за своїх онуків, які зараз знаходяться на Сході України.
Перемога 1945 р. зараз як ніколи підживлює бойовий дух наших бійців в АТО. Хлопці, розповідали благодійному фонду «Небайдужі серця», що якщо наш дід зміг тоді здолати, майже голими руками, професійних солдат фашистської Германії, то і ми зможемо перемогти!

Пам’ятаємо! Пишаємося! Переможемо!

Слава Україні!

Автор – благодійний фонд «Небайдужі серця»

Прикреплённые изображения:
Sergeyhorunjiy Благодійний фонд «Небайдужі серця» вітає всіх ветеранів з 70-річчям Великої Перемоги
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 48
Sergeyhorunjiy
1 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 15:34:03, 27.05.2015 [Материал]

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає добровольчій роті «Торнадо»

Українська влада говорить, що в країні проводиться антитерористична операція, але всі прекрасно розуміють, що в країні війна. Війна, яка стосується кожного українця. Не важливо з якої частини України ти, зі сходу, з заходу, з центру – ти не маєш права просто спостерігати. Якщо ти хочеш миру, ти повинен щось робити: йти на війну, допомагати армії, мирним жителям Донецьких та Луганських областей, відбудовувати звільнені території… Благодійний фонд «Небайдужі серця» дуже переживає за долю України, тому постійно допомагає АТО.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» отримав запит від командира добровольчої роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» забезпечити бійців зимовим бойовим одягом і продуктами харчування. Майже всі бійці добровольчої роти «Торнадо» родом з Донецьких областей, тому вони, як ніхто інший вмотивовані захищати рідну землю, сім’ю та дітей від терористів. Хлопці постійно знаходяться на передовій і виконують розвідувально-диверсійні операції. Не зважаючи на погодні умови, вони кожного дня захищають кожний сантиметр нашої української землі.
Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» за два тижні зібрали кошти, придбали на них все необхідне для бійців. Берци зимові армійські, бушлати, головні убори, термобілизна, рукавиці, ковдри, засоби гігієни та продукти харчування та ін., - волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» особисто відвезли до бази дислокації «Торнадо». Бійці батальйону були щиро вдячні за допомогу, і благодійний фонд «Небайдужі серця» пообіцяв скоро знову повернутися з наступною гуманітарною допомогою.
Минув трохи час, закінчилася зима. Благодійний фонд «Небайдужі серця» знову приїхав до бази «Торнадо» з наступною гуманітарною допомогою. Волонтери привезли армійські берци, демісезонний камуфляжний одяг, каремати та м’ясні консерви. Хлопці зустрічали нас із задоволенням і передавали величезне «дякую» всім хто приймав участь у комплектуванні цієї гуманітарної допомоги. Для всіх бійців АТО дуже важливо відчувати підтримку народу.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» пишається тим, що ми маємо таких хоробрих, відчайдушних і відданих своїй Батьківщині юнаків, які не зважаючи ні на що, гідно несуть службу і кожного дня виборюють для нас, такий бажаний, мир. Підтримайте свою армію, допоможіть солдатам. Разом ми зможемо забезпечити їх всім необхідним для виживання і перемоги. Нікому не перемогти народ, де брат за брата, де немає «моя хата з краю», де кожен громадянин від старого до малого, робить щось для перемоги. Не можна залишатися лише спостерігачем, треба діяти все сьогодні, зараз! Зроби крок до перемоги, допоможи бійцям АТО разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».
Sergeyhorunjiy
2 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 13:53:53, 28.05.2015 [Материал]

Відгуки про благодійний фонд «Небайдужі серця»

Як кажуть скільки людей, стільки і думок. Не варто сліпо довіряти всій інформації, яку Ви чуєте від людей. Краще самому все перевірити і тільки тоді робити правильні висновки.
Останнім часом в Інтернеті поширилась негативна інформація про благодійний фонд «Небайдужі серця», точно не знаємо кому це вигідно, але точно впевнені, що вже багато людей на власному досвіді переконалися в чесності і надійності благодійного фонду «Небайдужі серця». Не зважаючи на замовні негативні статті в Інтернеті, благодійний фонд «Небайдужі серця» не втрачає запал і величезне бажання допомагати, допомагати і ще раз допомагати людям.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» також хоче Вас застерегти, бо й справді є такі псевдо благодійні організації, які наживаються на пожертвах людей і підривають віру в благодійність в Україні. Будьте пильні і краще самому перевірити справжність надання благодійної допомоги, наприклад, можна особисто зв’язатися і людиною чи організацією, якій необхідна допомога і запитати в неї чи справді вона співпрацює з даною благодійною організацію. На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» міститься вся контактна інформація людей і організацій, яким вже було надано допомогу чи допомога необхідна, також є всі супутні документи, які підтверджують причину допомоги і безпосередньо акт надання благодійної допомоги. Довіряйте лише тій інформації, яку самостійно перевірили чи здобули!

Невеликий звіт про роботу благодійного фонду «Небайдужі серця»

Краще за все про роботу благодійного фонду «Небайдужі серця» розкаже звіт про роботу. Слова словами, а факти лишаються фактами. За останній час благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг багатьом і продовжує допомагати і підтримувати людей в скрутній ситуації. Діти – це взагалі основний пріоритет для благодійного фонду «Небайдужі серця». Благодійний фонд «Небайдужі серця» взяв під свою опіку «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» та «Житомирський обласний центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів», бо поки що в нашій країні, нажаль, установи даного типи виживають виключно за рахунок благодійних організацій і волонтерів.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» також не може спокійно спостерігати, коли діти мають шанс одужати, але їм просто не вистачає коштів на лікування. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» допомогли оплатити курс лікування Спірочкіна Давида (діагноз: ДЦП, спастична диплегія), Витвицької Тетяни (діагноз: вроджений фокальний дефіцит). Дуже тішить, що після лікування стан дітей значно покращився, значить ми працюємо не дарма.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» намагається всіляко підтримувати молодь та спорт. Ось наприклад, збірна м. Артемівська зі змішаних єдиноборств провела учбова-тренувальні збори перед Відкритим Чемпіонатом Донецької області з хортингу, завдяки фінансуванню благодійного фонду «Небайдужі серця».
Дуже в складному становищі зараз знаходяться переселенці зі Сходу нашої країни, але в ще гіршому становищі їх земляки, які залишилися жити там. Коли до благодійного фонду «Небайдужі серця» прийшов лист з проханням не дати померти з голоду маленькому хлопчику від матері-одиначки зі Слов’янська, того ж дня волонтери відправили поштою підгузки і продукти харчування для Мартиненко Анастасії і її сина.
Окремої уваги заслуговують наші Захисники, які зараз знаходяться в зоні АТО. Дуже складно добре захищати свою Вітчизну і зберігати тверезий розум, коли тобі не вистачає першочергових речей. Благодійний фонд «Небайдужі серця» регулярно постачає гуманітарну допомогу, в вигляді продуктів харчування, армійського одягу та взуття, спільних мішків, ліків, засобів особистої гігієни тощо, до добровольчих батальйонів «Луганськ-1», «Свята Марія», «Торнадо», 12-го батальйону ТрО Києва, 26-й артилерійської бригади м. Бердичів. Бажаємо хлопцям швидкої перемоги і чекаємо їх живими додому!
Допомога потрібна багатьом, зробіть Україну кращою разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».

Слава Україні!
Sergeyhorunjiy
3 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 11:44:09, 08.06.2015 [Материал]

Украинской армии не хватает еще 7 млрд грн

Сегодня, в 11:45«Главком»
За пять месяцев этого года Украина потратила 80% оборонного бюджета. Об этом в ходе заседания Межпарламентского Совета Украина-НАТО сообщил министр обороны Украины Степан Полторак.

«Практически за пять месяцев мы 80% бюджета использовали, заключили договоры для того, чтобы улучшить вооружение, технику. К сожалению, есть проблема с тем, что практически никто не продает нам летальное оружие, и мы вынуждены использовать только то, что есть на наших заводах», - заявил он.

По его словам, из-за того, что нет возможности закупать технику и вооружения за рубежом, Украина самостоятельно разрабатывает новую военную техники, модернизирует авиатехнику, танки и артиллерийские системы.

Также Полторак отметил, что обсуждаются предложения по увеличению оборонного бюджета в 2015 год еще на 7 млрд грн из-за увеличения численности ВСУ.
Sergeyhorunjiy
4 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 19:15:35, 17.06.2015 [Материал]

Благодійний фонд «Небайдужі серця» переконаний, що люди повинні допомагати і підтримувати один одного, тільки тоді ми зможемо змінити життя на краще.
Допомагайте разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».
Sergeyhorunjiy
5 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 22:11:05, 21.06.2015 [Материал]

Благодійний фонд «Небайдужі серця» з бійцями АТО до перемоги

Особливе місце в роботі фонду та в серцях волонтерів благодійного фонду «Небайдужі серця» займає допомога бійцям АТО. Вже не одна гуманітарна допомога була особисто доставлена в гарячу точку України. Благодійний фонд «Небайдужі серця» робить все можливе, щоб підтримати наших відчайдушних захисників. Кожен українець, який зараз не знаходиться на фронті, повинен для себе зрозуміти, що ці молоді хлопці і дівчата в АТО кожного дня ризикують власним життям, щоб ми з Вами могли вільно жити і дихати. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» переконані, що краще не купити собі якусь дурничку, а перерахувати ці кошти на допомогу для бійців АТО. Якщо кожен буде регулярно перераховувати навіть маленьку суму коштів на допомогу, то наші бійці будуть ситі і одягнені.

Нещодавня допомога бійцям АТО від благодійного фонду «Небайдужі серця»

Благодійний фонд «Небайдужі серця» не забуває про батальйони, яким вже раніше відправляли гуманітарну допомогу. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» завжди намагаються від везти їм чергову допомогу і тим підняти настрій і бойовий дух наших захисників. Ось в червні 2015 р. волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» навідалися з черговим візитом до добровольчої роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо». Цього разу хлопці отримали від благодійного фонду «Небайдужі серця» 100 пар армійських берцив, 40 комплектів чоловічого одягу, по 100 шт. футболок, рукавиць без пальців та головних уборів, 180 пар гумових тапочок, 400 пар шкарпеток. Бійці завжди радо зустрічають волонтерів благодійного фонду «Небайдужі серця». Добровольчі батальйони утримуються і фінансуються на 90% волонтерами та благодійниками, тому наша допомога потрібна їм, як повітря.
Також в червні місяці гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Небайдужі серця» отримала ГО «Правий сектор Поділ». 20 комплектів чоловічого одягу (кітель, штани), 20 пар армійського взуття ГО «Правий сектор Поділ» передасть бійцям АТО. Благодійний фонд «Небайдужі серця» молиться за Україну, за її синів, що зараз знаходяться на Сході країни, та щиро сподівається, що весь цей жах скоро припиниться і ми знову будемо жити в мирі.
На передодні Дня Перемоги благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг придбати для батальйону міліції громадської безпеки особливого призначення Луганської області бампер до транспортного засобу, передні фари та вказівники поворотів. Допомога потрібна бійцям та їх бойовій техніці, адже вона дуже швидко зношується в умовах війни і для ефективної роботи потребує постійного ремонту.
У травні 2015 р. благодійний фонд «Небайдужі серця» відвіз чергову гуманітарну допомогу до першого християнського добровольчого батальйону ротного складу «Свята Марія». На цей раз – це 90 пар армійського взуття. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» пообіцяли скоро повернутися до хлопців з черговою допомогою. Народ України з Вами, пишаємося і чекаємо живими додому. Мир у кожну родину!
Слава Україні!
Допомагаймо разом з БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ НЕБАЙДУЖІ СЕРЦЯ
Каатериина
6 Катерина (Каатериина)   • 11:37:25, 22.06.2015 [Материал]

Хочу выразить огромную благодарность благотворительному фонду "Небайдужі серця", за искреннюю поддержку и помощь в не простое для нашей страны время. Мой родной брат сейчас служит в АТО, и сейчас он находится в зоне боевых действий. Благотворительный фонд "Небайдужі серця" регулярно находит средства помощи для солдат, которые отдают свои жизни за мир, счастливые судьбы детей и наше с вами будущее. Это настоящие герои которые с каждой минутой нуждаются в мед. препаратах, бронежилетах, тепловизорах, и других средствах, которых в полном объеме государство не может предоставить. Моему брату, как и другим солдатам, помогает благотворительный фонд "Небайдужі серця". Они собирают средства и обеспечивают их всем необходимым на войне. Поэтому, хочу искренне сказать большое спасибо всем тем, кто не безразличен к судьбам этих молодых ребят.
Sergeyhorunjiy
7 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 13:11:04, 29.06.2015 [Материал]

Допомога від благодійного фонду «Небайдужі серця»

За травень і червень 2015 р. благодійний фонд «Небайдужі серця» надав благодійну допомогу:
• ГО «Правий сектор Поділ» отримав від благодійного фонду «Небайдужі серця» армійські берци 20 шт. і 20 комплектів чоловічого одягу (кітель, штани).
• Добровольча рота «Торнадо» в черговий раз отримала гуманітарну допомогу: берци армійські 100 шт., комплекти чоловічого одягу 40 шт., головні убори 100 шт., гумові тапки 180 шт., шкарпетки, рукавиці без пальців, футболки. Благодійний фонд «Небайдужі серця» пообіцяв повернутися з черговою допомогою.
• Батальйон міліції громадської безпеки особливого призначення Луганської обл. зміг відремонтувати бойову машину. Благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав бампер, передні фари, вказівники поворотів для транспортного засобу батальйону.
• Добровольчий батальйон «Свята Марія» отримали 90 пар армійських берцив від благодійного фонду «Небайдужі серця». Вдячні всім хто допомагає нашим бійцям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».
• «Прилуцькому навчально-реабілітаційний центру» благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав учнівські столи, стільці, стінку та шафу для шкільного класу. Це не перша допомога дитячому центру, благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди підтримує тих кому вже один раз надав допомогу. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» відчувають велику відповідальність за цих особливих дітей. Діти – це наше майбутнє, діти – це наша гордість і радість. Благодійний фонд «Небайдужі серця» намагається зробити все можливе, щоб наші діти мали гідні умови для життя і повноцінного розвитку.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» надає допомогу людям, яким вона вкрай необхідна. Благодійний фонд «Небайдужі серця» немає одного напряму роботи, волонтери фонду допомагають людям з різними проблемами. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає оплатити лікування, надає допомогу дитячим закладам, соціальним верствам населенням, спортивним командам, жителям Сходу, бійцям АТО та ін. Якщо Вам чи Вашим знайомим необхідна допомога на офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» ви можете заповнити заявку на допомогу.
Вже сотні людей отримали благодійну допомогу від благодійного фонду «Небайдужі серця». Ще більше людей вже допомагають людям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця». Якщо б люди підтримували і допомагали один одному, то світ би змінився на краще. Добро – це вроджена основа, яка закладена природою в кожній людині. Благодійний фонд «Небайдужі серця» звертається до кожного з проханням відкрити у собі доброту і емпатію. Допомагаючи іншим Ви змінюєте своє життя на краще, залишаєте по собі слід, і даєте шанс інший людині жити нормально. Не залишайтеся байдужими до чужого горя, допомагайте людям і своїй країні.
БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД НЕБАЙДУЖІ СЕРЦЯ
Sergeyhorunjiy
8 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 16:12:01, 29.06.2015 [Материал]

Українці довіряють благодійному фонду «Небайдужі серця»

За декілька років існування благодійний фонд «Небайдужі серця» встиг заручитися підтримкою чималої кількості українських громадян. Люди довіряють благодійному фонду «Небайдужі серця», про свідчить статистика благодійних пожертв, які зростають. Нажаль, в Україні діють шахраї під виглядом благодійників, такі псевдо-компанії підривають довіру всіх громадян до благодійних організацій. Тому благодійний фонд «Небайдужі серця» просить всіх українців не співпрацювати з компаніями, які Ви особисто не можете перевірити.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» працює чесно і прозоро. На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» Ви знайдете всю інформацію про фонд, програму діяльності фонду, звіт про роботу (з фото та відео звітами, супроводжуючими документами з печатками з обох сторін, контактні дані людей і організацій, яким надавалася благодійна допомога), люди яким зараз потрібна допомога та інша цікава інформація. Якщо Вам чи Вашим близьким потрібна допомога, можете подати заявку на допомогу. Благодійний фонд «Небайдужі серця» створений для людей, тому волонтери фонду так піклуються про кожного кому допомагають, і після надання благодійної допомоги продовжують цікавитися подальшим розвитком подій, і за необхідності надають повторну допомогу.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вже допоміг

Благодійний фонд «Небайдужі серця» не спеціалізується за певним напрямом, фонд намагається допомогти кожному хто потребує цього. Умовно можна виділити три напрями роботи благодійного фонду «Небайдужі серця»:
• «Захисти країну» - допомога бійцям АТО. Благодійний фонд «Небайдужі серця» регулярно відправляє гуманітарну допомогу в гарячу точку України. Тільки за останній час благодійну допомогу отримали добровольча рота «Торнадо», громадська організація «Правий сектор Поділ», добровольчий батальйон «Свята Марія» та батальйон міліції громадської безпеки особливого призначення Луганської обл. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає і підтримує хлопців з початку АТО. Також благодійний фонд «Небайдужі серця» регулярно допомагає 12-му батальйону ТрО м. Києва, 26-й артилерійській бригаді м. Бердичів, добровольчій роті «Луганськ-1». Від свого серця бажаємо хлопцям повернутися живими додому і щоб швидше прийшов мир на всю Україну.
• «Поверни добро» - це допомагає дітям, дитячим закладам, творчим та спортивним секціям, допомога соціальним верствам населення. Благодійний фонд «Небайдужі серця» опікується «Житомирським обласним центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів» та «Прилуцьким навчально-реабілітаційним центром». Дитячі заклади потребують постійної допомоги волонтерів, благодійників і меценатів, держава не в змозі забезпечити цих особливих дітей нормальними умовами для життя та створити гідні умови для розвитку. Також благодійний фонд допомагає нашим молодим спортсменам. Наприклад, збірна Артемівська зі змішаних єдиноборств отримала фінансову допомогу на учбово-тренувальні збори перед відповідальними змаганнями. Жителька Слов’янська, Мартиненко Анастасія і дворічний син, отримали гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Небайдужі серця». Ми самі будуємо наше майбутнє, а майбутнє нашої країни – це діти, так давайте будувати гарне майбутнє! Допомагайте дітям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».
• «Здорова нація» - це допомога людям, які мають проблеми зі здоров’ям. Благодійний фонд «Небайдужі серця» вже подарував шанс на здорове і повноцінне життя, допоміг оплатити лікування: Марії Костюк (перелом хребта, кінцівок, грудної клітини, струс мозку), Давиду Спірочкіну (ДЦП, спастична диплегія), Тетяні Витвицькій (вроджений фокальний дефіцит). Не можна позбавляти людину шансу мати повноцінне життя, тільки через те що вона немає коштів на лікування.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» переконаний, що люди повинні допомагати і підтримувати один одного, тільки тоді ми зможемо змінити життя на краще.
Допомагайте разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».
Sergeyhorunjiy
9 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 22:14:46, 30.06.2015 [Материал]

Принципи роботи благодійного фонду «Небайдужі серця»

Головним принципом благодійного фонду «Небайдужі серця» є всебічна допомога людям, особливо дітям. Благодійний фонд «Небайдужі серця» намагається створити гідні умови для життя, розвитку і відновити в суспільстві правильні сімейні цінності. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає людям з різними проблемами, наприклад, гуманітарна допомога для бійців АТО та соціальних верств населення, фінансова допомога на лікування, допомога дитячим установам тощо.
На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» є повна інформація про діяльність фонду, напрями роботи, звіти про роботу, документи, фото та відео звіти, містяться нові заявки на допомогу, реквізити фонду та відгуки про фонд. Щоб перевірити реальність допомоги благодійного фонду «Небайдужі серця», достатньо зв’язатися з будь-ким, хто вже отримав допомогу і запитати про співпрацю з фондом. Благодійний фонд «Небайдужі серця» - благодійна організація, якій можна довіряти. Тисячі людей вже приєдналися до благодійного фонду «Небайдужі серця» і допомагають людям.

Виконана робота благодійного фонду «Небайдужі серця»

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вже реалізував більш ніж з десяток благодійних допомог. Крім того благодійний фонд «Небайдужі серця» постійно підтримує зв'язок з тими, хто отримав допомогу і за необхідністю надає повторну допомогу. Допомогу від благодійного фонду «Небайдужі серця» вже отримали ГО «Правий сектор Поділ», добровольчий батальйон «Торнадо», «Луганськ-1», рота «Торнадо», батальйону міліції Луганської обл., «Житомирський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів», «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр», збірна команда зі змішаних єдиноборств м. Артемівська, Мартиненко Анастасія, Спірочкін Давид, Витвицька Тетяна, Костюк Марія.
Найбільша винагороді для благодійного фонду «Небайдужі серця» бачити, що виконана робота допомогла людям, підтримала їх в скруті і дала надію на кращі зміни. Благодійний фонд «Небайдужі серця» бажає всім міцного здоров’я, великих перемог і мирного неба.

Допомагайте людям разом з благодійний фонд «Небайдужі серця»

Благодійний фонд «Небайдужі серця» - це організація, яка допомагає людям на долю яких випали тяжкі випробування. Не можна залишатися байдужим до чужого горя, ніхто не може бути впевним, що горе не прийде до його сім’ї, тоді допомога може знадобитися Вам. Благодійний фонд «Небайдужі серця» впевнений, що за добрі справи життя нас винагороджує. Люди, робіть добрі справи і Ви побачити, що життя змінюється на краще і наповнюється сенсом.

Допомагайте людям разом з благодійний фонд «Небайдужі серця»
ekaterinagava
10 Гаєва Катя (ekaterinagava)   • 11:54:22, 01.07.2015 [Материал]

Спасибо коллективу благотворительного фонда "Небайдужі серця" за их активную и неоднократную поддержку бойцов зоны АТО. Ваша своевременная поддержка в обеспечении солдат продовольственными продуктами и спецодежды была как никогда своевременная! От имени моего мужа и всей их батальона Вам искренняя благодарность. От себя же хочу поблагодарить коллектив благотворительного фонда "Небайдужі серця" за своевременную реакцию на мое к вам обращение и, действительно, оперативные действия! Ведь в данный период, скорость помощи имеет большое значение!
Sergeyhorunjiy
26 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 11:06:54, 22.07.2015 [Материал]

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД НЕБАЙДУЖІ СЕРЦЯ
1-10 11-20 21-30 31-40 41-47


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо