Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2015 » Июнь » 4
RomanDavydenko Все шо хитається зовні, передається у середину.

RomanDavydenko


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Все шо хитається зовні, передається у середину.

04.06.2015, 18:12:45 2173 2.6 1

Зараз коли все під контролем, не можу не прокоментувати ситуацію, що склалася під Марі'їнкою. До цього був у режимі - ТІХО ША.
Російські нацики довго і ретельно готувались, пристрелювали наші позиції і нарешті спромоглися на наступ. Росіяки сакрально напали на наших о 04:00 ранку 04 червня. Мабуть хотіли присвятити путіну яскраву перемогу бійців - террористів, та похвалитися "доблестью русского оружия". Все в краших традиціях фюрера.
У надії, що українці по самі вуха толерантні і їм нічого за не буде, хвацього пішли у наступ. Наступ перетворився в воплі та соплі, переповнені крематорії, шпиталі, ‪#‎ЗРАДА‬ танкістів - "трактористів" Крюк и Таран - які вже мільйонери, трофейні Т-72, та наказ якогось головного мудака, про великі втрати "опочленцев".
І ось - їм було по самі каскі та бронежилети. Їм було так, що ой. То був повний распіндець.
Тому вони відразу зібрали те, що розкидалось по усій Марі'їнці до купи, та завили, що це "порушення Мінських домовленостей". Хто б пи *zдів, про перемирря та якісь блять домовленності? Про що з вами домовлятися дебіли? Ваша справа маленька - бути гарматним мозговим, а не заяви робити! Заяви роблять ті хто вами керує, та на смерть посилає. Звертайтесь у кремль, там ви свою совість залишили. А що раз продалось - вже товар, як то кажуть.

Хочется відмітити наше командування, яке спромоглося просто дати команду арті - пиzdyaчити. Не пиячити, а трохі інше. Хоча пиячити ми теж вміємо і без команди. Таких в армії зараз аватарами зовуть, хто не в темі.

Ось як багато залежить від одного, єдиного наказу.


І нарешті, ми стаємо свідками, як шоколадні яєчкі перетворюються на крутячи феберже. Хотілось би вірити! Відсмажуй так по повній! Дали тобі булаву - пиндяч!

Окрема історія с паникерами, та супермегапровідниками новин, так званими ньюзмейкерами. Ви і так самі себе сплюндрували та спіймали "паровоз на мізері" своїми істериками і чим далі, тим ваша гонитва за новинами зі шкварками, надалі перетворюються на тухляк. І хто вам цю хрінь підкидує, що ви її постите, один дідька лисий знає.
Більше би блять, писали про непореможні сили ВСУ і АТО. А то МінСтець не встигає наповнювати стрічку про це новинами. До речі куді він знову пропав? Звичайно ж, розкручувати цю тему ніхто не хоче, коли наші валять так по повній. Коньюктура, та некоректно по відношенню до країни агресора? А, не чую, я не правий? Ганьба! А якщо мочім ми - ну, це нам не цікаво виходить? А якщо і виникає інформація, то ми і в жодному разі не віримо і в наші перемоги. Так не правильно. Треба підсвічувати героїв!
Нам простіше писати, що це у них була спецоперація, це була у них розвідка боєм! Ніхерова така розведочка. 1000 террів відволікає та пішли собі прогулятися, та перевірити на міцність 28-у Одеську механізовану бригаду, да так, шось пішло не так і якась там матвієнко хотіла зібрати совет федерації чи місцеву РФшну раду безпеки, щоб нарешті вирішити - "палити" свої війска в Україні заявою про введення начебто війск, чи дати ше загинути пару тисячам "руских парней во имя отечества і дирявого бюджету РФ"
І на останок.
Росію вже всі давно прорахували, це зграя сектантів путіна та бандоутворення на чолі з паханом, і на що вони можуть спромогтися, так це кинути в мясорубку ідіотів, що повірили у кремлівську пропаганду. І не перетворюйтесь самі на ідіотів, та не ведіться на гімно та вкиди , бо все що хитається зовні, передається у середину. Будьте у здоровому глузді, та чистіть кулемет.
Слава Україні! Героям Слава!

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko Все шо хитається зовні, передається у середину.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 00:35:03, 05.06.2015 [Материал]

Вибори, вибори...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо