Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июнь » 8
Zorro Век "Свободы" не видать!!

Zorro


Оценка: 4.2/5 Голосов: 15

Век "Свободы" не видать!!

08.06.2015, 09:45:35 2052 4.2 1

Век "Свободы" не видать!

"Хто, як не ми" сказав житомирський чп-шник Брильов і поставив палатку під літаком у парку ім. Гагаріна. Турбуючись за комфорт житомирян, він, замість дозволеного візка з морозивом та водою, що мав знаходитись на алеї, встановив справжній намет! Але не простий, а Свободівський. Очевидно, що чолов'яга або рекламує партію, або сам має до неї відношення. Хоча, враховуючи останні події, другий варіант є більш реалістичним.

Прикормлені баблом Самборського, свободівці покинули гру "Юру геть!", і зайнялися бізнесом. "Інспекція з благоустрою" ніби нічого не бачить, а політикани-свободівці вільно продають малолітнім пиво. Усі нібито задоволені, якби не одне але.

До міської ради надійшов лист від директора КП "Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна" Комарчука з проханням вжити заходів щодо незаконного встановлення торгівельної точки.

Абсурд ситуації у тому, що вже якось і не зрозуміло: чи Свобода танцює за бабки під дудку Самборського чи вже навпаки. Але чому мовчить керівництво міста? Де тріо Цимбалюк-Сухомлин-Демчик? Зрозуміло, що першим двом зараз головне друкувати листівки та ставити бігборби, але Демчик де? Чи може вже і він зібрався потягатися з політичними титанами Житомира?Чи у них у всіх така ж проблема з зором як у начальника КП "Інспекція з благоустрою"?

А поки, ніхто не квапиться працювати у таку спеку, по місту і далі стоять намети, тротуари засипані суницями, а молоко продають з пилюки...

Прикреплённые изображения:
Zorro Век "Свободы" не видать!! Zorro Век "Свободы" не видать!! Zorro Век "Свободы" не видать!! Zorro Век "Свободы" не видать!!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 18:13:25, 08.06.2015 [Материал]

"... Де тріо Цимбалюк-Сухомлин-Демчик?..."

Трио, как у Крылова? Лебедь Раком Шуку?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо