Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » syo1992 » 2015 » Июнь » 11
syo1992 Шокуючі кадри: У Донецьку в річці Кальміус плавають відрізані голови людей

syo1992


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

Шокуючі кадри: У Донецьку в річці Кальміус плавають відрізані голови людей

10.06.2015, 23:16:27 2187 2.3 1

Страшну знахідку довелося витягати міським комунальникам.

В окупованому проросійськими терористами і військовослужбовцями Російської Федерації Донецьку в межах міста в річці Кальміус можна бачити відрізані фрагменти людських тіл, в тому числі і голів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Пропонуємо читачам невеликий фоторепортаж однієї парочки закоханих з Донецька по річці Кальміус, на якій вони і побачили страшну знахідку – відрізану людську голову. Зазначимо, що дівчина з цієї парочки – «голубоглазка Сашулька» – є затятою прихильницею терористичної «донецької народної республіки» – це видно з усіх її коментарів та повідомлень на її сторінці в одній із соціальних мереж, де вона, власне, і розмістила фотографії страшної знахідки.

Фото відрізаної голови розміщено вчора, 9 червня, і в коментарях до фотоальбому донецької сепаратистки розповіли, що сьогодні голову вже витягли або представники «спецслужб» «ДНР», або комунальники.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Виктор_Дем
1 Виктор (Виктор_Дем)   • 09:48:58, 11.06.2015 [Материал]

Справжній українець побував у Донецьку, його враження:
https://www.youtube.com/watch?v=E-VXNfHOltg&list=PL6Xk4zsuMCJE6JWAfZtj8RpOcP5KgcZOB&index=1


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо