Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2015 » Июнь » 19
GoldenFish БОГ В самоПОМОЩЬ

GoldenFish


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

БОГ В самоПОМОЩЬ

19.06.2015, 09:21:33 2787 4.1 4

Великими корупційними скандалами, що виникають останнім часом, вже нікого не здивуєш. Бардак в обласній адміністрації поступово виходить на розсуд громадськості, змушуючи звичайних житомирян перемикати новини та викидати газети.

Мене обурює, що депутат міської ради Володимир Михалець вже вийшов під заставу і дає місцевим ЗМІ інтерв’ю. Поясніть, навіщо Авакову робити такі гучні заяви, завчасно знаючи, що корупціонер все одно сидіти не буде? Навіщо ЗМІ його відбілюють, пишучи різні статейки про його майданівське минуле? Щоб зараз не робили піарщики «Батьківщини», шлейф від Михальця все одно залишиться, адже приказку «риба гниє з голови» ще ніхто не відміняв.

Рейтинг «Батьківщини» падає, а разом з ним і рейтинг в.о. міського голови Любові Цимбалюк. Блок Петра Порошенка теж котиться вниз за репутацією гаранта. Тим часом Самопоміч має усі шанси не лише мати більшість у депутатському корпусі, а й отримати свого мера.

Спроби зв’язати новоспеченого політичного клона чи клоуна з Сухомлиним в певний час мали місце, але все виявилося фальшивкою. Насправді тут усе просто. Хлопчика з псевдоСамопомічі створив Андрій Гожий, чи то юрист чи журналіст, що колись працював на Кропивницького, а потім переметнувся до пані Цимбалюк. Кукловодом у цьому цирку виступає радник мера Микола Савенко, а спонсором, очевидно, Володимир Кропивницький. Для Любові Володимирівни з її катастрофічною втратою рейтингу, такий хід є цілком логічним, а що з цього таємного політичного тандему отримає сам Кропивницький, ми зрозуміємо найближчим часом.

Р.S. Весь цей бардак, постійні чвари та скандали чиновників чітко дають зрозуміти, що ні в країні, ні у місті загалом нічого не змінилося. Громадяни не довіряють ні міліції, ні владі. Вважаю, що альтернативою буде створити антикорупційний центр, з гарячою лінією та волонтерами, щоб розуміти куди звертатися. Шановна Наталія Чиж, як вам ідея? Думаю, що потенціалу у «Самопомічі» вистачить.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish БОГ В самоПОМОЩЬ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
Іван
1 Саюк (Іван)   • 09:51:43, 19.06.2015 [Материал]

Повна маячня.
Легионер
2 Александр (Легионер)   • 09:54:49, 19.06.2015 [Материал]

Единственная партия, которая проголосовала в полном составе (из присутствующих) за отставку Наливайченко- "Самопомичь"
kolvich
3 Nikolay (kolvich)   • 10:43:18, 19.06.2015 [Материал]

Оно того стоило.Только обычно при сделка:-Торг никто не отменял.)))или как модно..АП.
Кот
4 Которович (Кот)   • 11:04:20, 19.06.2015 [Материал]

"що ні в країні, ні у місті загалом нічого не змінилося"

Печально. Когда такое читаю, почему-то всегда вспоминаю людей, погибших на Майдане.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо