Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июнь » 26
Zorro На тебе Боже, что мне не гоже

Zorro


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

На тебе Боже, что мне не гоже

26.06.2015, 08:54:53 3073 3.9 3

Те що радники та піар-технологи Любові Цимбалюк надто сильно зайняті фб-шними війнами, та забули про істинну ситуацію у місті, ні для кого вже не секрет.

Скандальне будівництво пам'ятника біля костьолу на розі вулиць Київської та Театральної у центрі Житомира, проти якого виступили парафіяни католицької церкви, очевидно нікого з міської ради не турбує.
http://www.zhitomir.info/news_148276.html
Хоча Любов Володимирівна і планувала відкрити його з нагоди приїзду польського консула, але це, напевно, їй не вдасться. Обурені католики вже організовують щось типу «церковного майдану», і якось незручно буде, якщо це станеться в момент, коли наша в.о. міського голови та польський консул перерізатимусь червону стрічку.

З таким підходом до думки громади, монумент ніколи не стане візитівкою міста. Скоріш за все, його чекає така ж доля як і у пам'ятника морозиву, який і досі називають "яйцями Дебоя".

Зрозуміло одне, що з такою командою, як у Цимбалюк, далеко не зайдеш. Троянські помічники, які скоріш за все працюють на два-три фронти, пропонуючи завчасно провальні ідеї, до добра чи мерського крісла не доведуть.
Хоча ні. Політичні підкидиші, за вуха притягнуть лише свого справжнього кандидата Кропивницького, з яким вони ніби і посварилися, але фінансування не припиняється. Таке враження, що це або аліменти, або спроба відкупитися, щоб пана кандидата не чіпали.

Прикреплённые изображения:
Zorro На тебе Боже, что мне не гоже
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 13:03:22, 26.06.2015 [Материал]

"З таким підходом до думки громади, монумент ніколи не стане візитівкою міста."

Ніякий монумент не може стати візитівкою міста.
Візитівкою може стати будинок "Лісова Пісня" у стилі український модерн на вулиці Київській.
garold
2 Кonstantin (garold)   • 21:16:13, 26.06.2015 [Материал]

Чёт не видел я церковного майдана,стройка шла в обычном режиме,ZORRO,а не могли бы вы для полноты картины и про другие политические группировки написать?
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 14:47:38, 27.06.2015 [Материал]

"...Скандальне будівництво, проти якого виступили парафіяни католицької церкви, очевидно нікого з міської ради не турбує..."
Як, мабудь, не турбує й самих парафіян.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо