Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Июль » 16
snova сомалi  таки сомал[

snova


Оценка: 1.4/5 Голосов: 10

сомалi таки сомал[

16.07.2015, 20:06:38 2359 1.4 5

«Вершники» по - українськи.
Пану президенту слід нагадати про воєнізованої націоналістичної угруповання «Мхедріоні», яка взяла участь у багатьох збройних конфліктах на території Грузії і зіграла ключову роль у приході до влади президента Шеварднадзе. Нехай йому радники нагадають про героїв Іоселіані, Китовані, Хачішвілі і багатьох інших відчайдушних хлопців з автоматами в руках.
 
    Петро Порошенко заявив, що зобов'язаний «розпеченим залізом випалити» незаконні збройні формування. Всім добре відомо, що Петро Олексійович за свої слова відповідає! Будь-яку проблему замне і вправно вміє присипати тонною дуже правильних слів.
   Корумповане спільнота «політичної еліти» під керівництвом недоолігархи створило саму живильне середовище для культивування не тільки організованої злочинності, а й створення в країні незаконних збройних формувань, які приберуть до своїх рук не тільки кримінальний бізнес.
    Увага натовпу звернено на Донбас, Закарпаття, хоча в реалі кримінальні зграї і незаконні збройні банди зручно розселяються в усіх регіонах, не зустрічаючи перешкод на своєму шляху. Адже самі правоохоронні органи між собою не тільки конкурують за сфери політичного та економічного впливу, але й відкрито між собою б'ються. Місцева влада налякана і покірно перед ними ходить навшпиньки.
   «Правий сектор», який завжди був неправим - це одна сота проблема, яку напевно втілили талановиті фахівці спецслужб, щоб до країни підірвати залишки нікчемного довіри, а повага - давно випарувалося, з боку західних «партнерів». Крім неправого сектора в Україні вистачає й інших озброєних до маківки приватних армій під «дахом» недоолігархи.
   Загроза виходить не від незаконних збройних псевдопатріотичних банд, а від самої «влади» яка багато робить для інтеграції бойовиків у всі сфери державного управління, в тому числі і в законодавчу владу. Незаконні формування прагнуть підім'яти під себе оборону, безпеку та органи місцевого самоврядування. Президент - це останній ступінь, щоб встановити свій "новий порядок".
   Прогнила і давно недержавна машина не здатна за професійними та моральними причинами боротися з бандитами, які під націоналістичними гаслами і патріотичними прапорами кришить залишки фундаменту державності.
   У країні, де правоохоронні органи самі представляють загрозу для прав і свобод людей, Президент і уряд не користуються довірою, тому як нівелюють факти розкрадань і хабарництва, самі удобрюють ґрунт кумівством і земляцтвом, тому збройні політичні формування "лицарів" отримують підтримку серед народу, а що залишається робити щасливим громадянам Сомалі ..
   У країні немає диктатора, який би міг рішуче провести операцію «Калибри», якщо не знищити бандитів, то хоча б посадити за грати на довічний термін. Президент здатний нівелювати проблему масштабної корупції і ще більше здатний на роль миротворця.
   Сьогодні зграї і великі спільноти озброєних людей діють повсюдно в регіонах без дотримання норм закону, не підконтрольні владі.
   Вся державна «міць» протягом тижня ловить кілька бандитів у лісах Закарпаття, проводить торги з їх «лідером» Ярошем, який послав Президента, міністра і голови СБУ ..
   Під носом «вертикалі» в усіх регіонах створюються на постійній основі ієрархічні військово - політичні структури з елементами субординації, які висувають вимоги до Президента, щоб самим стати домінуючою силою з амбіціями на владу по всій країні.
   Банди, маючи в своєму арсеналі зброю, налагодили фінансування краще, ніж уряд для свого нещасного і обкраденого народу.
   Після чергових виборів, коли на місцях бойовики прийдуть до управління, їх буде відрізняти від влади більш якісний рівень організації у вигляді професіоналізму, відмінною військової підготовки, згуртованість і стійкість. Серед них немає місця мажорам і випускникам кулінарного коледжу. На жаль, Геннадій Москаль останній пожежний, який мало, що зможе зробити і переламати хребет бандитам, "банкірам" з числа нардепів, навіть в масштабах одного регіону. У Криму це йому вдалося, але за останні десять років від держави залишилися руїни.
   Усі суперечки та конфлікти між громадянами і бізнесом будуть вирішуватися не в судах, а на зборах (сходках) президії районних та крайових банд.
   Суспільство, яке зневажає судову владу і добре знає, що прокуратура перетворилася в офіс захисту корупції, альтернативи немає. Люди метнуться в бік «патріотів», «Правдорубів», «Робін Гутов». Натовп абсолютно легітимно приведе до влади людей у ​​камуфляжі, не особливо вдаючись у цілі і завдання, які вони переслідують. Так приходили до влади журналісти - розслідувачі пустощів Януковича.
Політичні цілі людей з гранатометами в руках прості: одні відбивають собі «зелений коридор» для наркоти та контрабанди, а інші, бажають попросити на вихід милого Президента і уряд «демократів - реформаторів». Зробити це буде не важко, коли з усіх щілин влади тече гній, і немає жодного інституту, навіть церкви, щоб люди могли кому - то вірити. Управління країною їм подарує сам народ. Чим тільки це закінчиться? Початком льодовикового періоду.
 
   Найближчим часом «правоохоронні органи» стануть підконтрольними незаконним збройним формуванням, після чого настане черга, щоб зняти шкуру з своїх фінансових спонсорів.
   Йде повним ходом комплектування банд "лицарів" за територіальним принципом. Від села до столиці. Вік бойовиків молодий, до 40 років. Створюються бази для тренувань і колективна зброя для проведення будь-якої операції, використовуючи колони транспорту.
   Нальоти на офіси, блок - пости, блокування роботи державних установ стає звичним явищем. Обстріли і засідки сьогодні нікого не дивують. Така реальність життя в Україні, від якої стали відгороджуватися ровами, колючим дротом, як на Сході, так і Заході.
   Йде масштабне будівництво європейського «Сомалі» і цей процес нікому вже не зупинити. Розвал країни стає неминучим, дивлячись на корумповану владу і гуттаперчівого Президента, говорить правильні слова, які перестали сприймати серйозно навіть кондитери "Рошен". Важко сказати, хто більше розвалює країну. Путін? Збройні банди? Може сама влада показує приклад, як треба правильно і красиво жити?
   «Президент сказав - Президент зробив! Пацан не зробив - пацан пожартував! »Час покаже, хто правий і кого осідлають вершники з гарматами. Як завжди жертвою обману стане український народ.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 20:26:30, 16.07.2015 [Материал]

я ваши тексты в последнее время читаю по диагонали.чисто для быстроты прочтения.
неужели до сих пор непонятно что предложения ваши неимеют поддержки в обществе.
постоянно какой то негатив и недовольство реальностью.так вы сторонников не найдете.
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 22:06:31, 16.07.2015 [Материал]

коррупционер, це не його тексти.
коррупционер
5 владимир (коррупционер)   • 09:42:37, 17.07.2015 [Материал]

на 3.
тут такое дело.текст написан.в его блоге.значит автор блога разделяет эту позицию.
mermaid
2 Владислава (mermaid)   • 21:47:09, 16.07.2015 [Материал]

много текста......
aurum
4 Антон (aurum)   • 06:51:25, 17.07.2015 [Материал]

шикарно написано та головне що правдиво


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо