Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июль » 27
Zorro БИЛЕТ НА БАЛЕТ! часть ІІ

Zorro


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

БИЛЕТ НА БАЛЕТ! часть ІІ

27.07.2015, 09:08:31 2097 4.0 4

Шквал емоцій у житомирян викликав нещодавній скандал з тролейбусним маршрутом №5-а. Не встигли жителі Богунії та Корбутівки до нього звикнути, як начальник КП ЖТТУ дав команду негайно зняти тролейбус через нерентабельність. Ну і через наганяй, який отримав від ПП «Шеріффа», адже пасажири частково пересіли у комунальний транспорт.

По шапці Олег Таможський отримав і від Любові Цимбалюк, бо про свої підступні плани її не попередив. Розсердився і Микола Савенко. Олег Валентинович сидячи цілий день у п’ятницю у кабінеті Савенка, вимолював пробачення за таку підставу перед виборами. А з ким не домовиться хитрий іудей? Тепер Микола Миколайович буде брати відкати ще й за 3 маршрут ПП "Шеріфф". Таможському це авжеж вдарило по кишені, але це все ж краще, ніж відмовитися від затишного крісла начальника ТТУ та новороченої тачки марки toyota.

Цікаво яким буде наступний хід заступника міського голови Євгенія Демчика, адже їх непорозуміння з начальником ЖТТУ Олегом Таможським переростають у міні-війну. Усе, що залишилося Демчику після зняття маршруту 5-а – це незадоволення та звинувачення з боку громади, приємні спогади про подорож від Богунії на Корбутівку та білет, як я вже писав, на балет:)

Думаю, що найближчим часом Любов Володимирівна все ж засвідчить, що маршрут дійсно варто було зняти, і що у міському бюджеті нема коштів на відшкодування, і що пасажирам цей маршрут нецікавий. Савенко це швидко підтвердить, а Таможський дасть гнівне інтерв’ю. Їх команда працює швидко, згуртовано та на випередження незручних запитань від жителів міста.

Прикреплённые изображения:
Zorro БИЛЕТ НА БАЛЕТ! часть ІІ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
aurum
1 Антон (aurum)   • 11:29:13, 27.07.2015 [Материал]

Я вже купив проїздний на серпень. Живу на богунії а працюю на корбутівці. Я можу його здати як такий що нахрен не потрібний.?
То що панове житомиряне, знову оберемо цю братву?? Може все таки обрати нових та молодих людей а не цю стару швайку.
aurum
2 Антон (aurum)   • 11:30:06, 27.07.2015 [Материал]

А те що маршрут збитковий це просто БРЕХНЯЯЯЯЯ. Маршрутки взагалі забрати з центральних вулиць.
ВиК
3 Viktor (ВиК)   • 12:58:00, 27.07.2015 [Материал]

маршрут збитковий хіба що для кишені Таможського
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 19:43:32, 27.07.2015 [Материал]

"Маршрутки взагалі забрати з центральних вулиць."

У себе на Богунії забирай маршрутки. А на мою Велику Бердичівську не лізь.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо