Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Август » 3
snova Гальма Президент

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 15

Гальма Президент

03.08.2015, 06:35:24 1900 2.3 8

Україні не потрібно АК Бюро, в якому значиться підкаблучник своєю милою дружини. З цієї контори толку, як з козла молока, а директора ніколи не почуємо у справах. Потрібно зла і винахідлива фінансова Інквізиція з безперебійним постачанням сухих дров і знаряддями катувань. Орган з обов'язковими середньовічними «іграшками» у вигляді свинцю, кола, жаровні і розпеченим щипців!
   Може тоді, в Україні щорічно буде залишатися 30 - 40 ярдів зелені для розвитку та нових технологій для тортур над корупціонерами «вищого світу»?
   Життя народу не покращиться в найближчі десятиліття і ніякі кредити не врятують. Все більше занурюємося в повне лайно, з якого ніколи не виповзти
   Можна тільки шкодувати тим людям, які досі не зрозуміли, що українці не піднімуться на щабель рівня життя американців або європейців. Пропонована Заходом політика докорінно відрізняється від того, що пройшли самі американці і європейці.
 
   Реформи для мовчазної більшості - це зростання ціни на газ, відмова від їжі та лікування.
   «Жіводерскіе» реформи - це не найгірше, що доведеться пройти народу.
   Втрата власності та підприємств, які доведеться повернути в тому випадку, коли не зможемо платити за боргами. Утрата підприємств - це втрата джерел доходів бюджету.
   Світле майбутнє для України - це перетвориться на вічного боржника. Коли починається руйнуватися країна з причини жорстокої економії на сірниках та хлібі, приходить збройне повстання рабів.
   Була б Україна нормальною країною, будь-яка фінансова допомога сприяла підйому економіки, але ми не тільки втратили державність, але ще й корумпована країна, без бананів, з холодною зимою, війною, бездарним президентом і похмурим урядом.
   У радянській країні, чого соромимося тепер, злодіїв засуджували за шапки, а в країні, яка прагне стати європейською - не повернули і цента, які «відклали» на старість і дітворі олігархи, чиновники.
   Масштаб корупції в 30 - 40 мільярдів доларів щорічно - це ті гроші, яких не вистачає для армії, ведення війни, проведення реформ і вирішення соціальних проблем.
   Значна частина коштів лежить на рахунках президентів, прем'єр - міністрів, олігархів, чиновників і їхніх друзів. Заходу не треба допомагати Україні, нехай сам народ починає розкуркулювати влада, яка покрилася товстим шаром гнилі корупції.
   Адже треба віддавати понад 70 мільярдів за боргами, коли проблемою стає обслуговувати відсотки за євробондами.
   Українські реформатори переконують кредиторів, що треба 20 мільярдів взяти і пробачити Україні?
   Кредитори, де частина - це звичайні інвестори, здивовані такому скромному пропозицією і чому повинні погодитися, коли влада купається в розкоші, володіє власністю й активами по всьому світу.
   Президент - олігарх, недоолігархи, чиновники - слуги народу, живуть ситого і щасливим життям, а їм пропонують списати борги?
 
   Чому ніхто не хоче розібратися із законністю приватизації і як чиновники стали олігархами, або оформили власність на своїх дітей.
   Хто аналізував великі валютні операції «української еліти»? Хто заарештований, хто засуджений і повішений? Чому не створена фінансова інквізиція і не горять багаття по всій країні, на яких підсмажували б видних корупціонерів? Від кого це залежить?
   Чому не прийнятий закон, який би стимулював «розслідувачів» за повернення незаконних активів різного роду шахраїв і пройдисвітів типу Ахметова, Фірташа, Коломойського і сотень хижаків подрібніше? Відшукати приховані активи і сховані гроші в міжнародних банках?
   Президент Порошенко і прем'єр - міністр, розмірковуючи про списання та реструктуризації боргу, не знають, хто і куди бочками відправляв валюту і злитки, хто брав величезні гроші за «юридичні консультації», що осіли в Європі?
   Вони не поінформовані, тому, як самі частина тієї самої прогнилої влади та колишнього режиму.
   Списання боргу - це означає, що Захід амністував корумповану кліку, яка двадцять років ставить народ країни у відому позу. Кращим рішенням буде нічого не прощати і дати можливість народу кинути корумповану еліту в багаття,
   23 вересня - настає час, коли треба платити євробондами, але угоду про реструктуризацію необхідно підписати як мінімум за п'ять-шість тижнів до цієї дати, щоб дати групі кредиторів час переконати власників облігацій погодитися на нові умови.
   Якщо угода не буде досягнута вчасно, Україна може зіткнутися з необхідністю заморозити виплати за боргами. Це дасть можливість власникам облігацій почати юридичні дії проти України - а в їх число входить Росія, що володіє боргом на три мільярди доларів і заявляє, що його необхідно погасити в грудні.
    Який би вибір не зробить уряд, платити за «банкет» буде народ, а не гаряче улюблена українська «еліта
  Багаття і свинець, як завжди президентом скасовуються для шахраїв і злодіїв, а місць на кладовищі рабам вистачить. Чекаємо, що скажуть власники цінних паперів. Краще було, якщо сказали; "Та не пішли ви!" Може тоді народ прокинеться від двадцяти років дослідів над собою? Не прокинеться!
Не сподівайтеся, проковтне в черговий раз і проголосує за негідників, відбивши в черзі бажану банку рибної консерви з щедрого столу слуги народу. У народі кажуть: "Через двадцять років, будете жити, як при Януковичі" .Не вірте пропагандистом з відомства самого президента Порошенко і контори Яценюка. Занадто оптимістичний прогноз. Чекати доведеться років п'ятдесят з такими професіоналами.

Прикреплённые изображения:
snova Гальма Президент
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 08:03:08, 03.08.2015 [Материал]

Хм, где-то этот текст я уже читал. Ща проверю.

Н-да...
http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3546547/
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 08:50:02, 03.08.2015 [Материал]

на1
У него все блоги ворованные
ВиК
3 Viktor (ВиК)   • 08:57:09, 03.08.2015 [Материал]

не иначе Форест помогает
HOOLIGAN
5 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 16:51:30, 03.08.2015 [Материал]

кто зна...этому и зима холодная мешает , вот замечу за форестом подобное...;)
ВиК
7 Viktor (ВиК)   • 18:47:49, 03.08.2015 [Материал]

TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 16:36:14, 03.08.2015 [Материал]

Чергова порція совково-лівацького рюмсання, скопіпизжена "ідейним правосєком".
Zero_Tolerance
6 Орест (Zero_Tolerance)   • 16:55:46, 03.08.2015 [Материал]

Не який він не "правосек", він рюській націоналіст-революціонер. Він тимчасово увійшов до сценічного образа "правосека".
TarasS
8 Тарас (TarasS)   • 19:01:39, 03.08.2015 [Материал]

Є думка, що цей геволюціонег акуратно крисячить на ФСБ.

Був взятий за тероризм в Козломордорі - і після цього раптом опинився в Україні, а не на шконці.
Є інші версії стосовно такого "дива"?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо